εγω σου προυτεινα αυτο γιατι ειναι φθηνο , εχειι και απο αλλη μαρκα , αλλα ειναι φωτια
http://www.ebay.de/itm/PROJAHN-Bohre...4AAOSwpoJXDpMA
http://www.ebay.de/itm/Linksbohrer-K...0AAOSwA3dYDHyx
για δες κι αυτην την λυση
Γιαννης
Γιάννη τα έχω ήδη ψάξει. Είναι Rennsteig, θυγατρική πια της Knipex και για ένα περίεργο λόγο δε τα βρίσκω εύκολα στην Ευρώπη...
http://knipex-tools.com/us/products/rennsteig/
![]()
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Δημήτρη αν έβρισκα ποιος τα κατασκευάζει θα τα βρίσκαμε φθηνότερα (έψαξα πρόχειρα αλλά δεν βρήκα κάτι), γιατί η ProJahn ξέρω ότι δε κατασκευάζει, είναι σαν τη Wurth.
Και μια; και είπαμε Wurth, αυτά πόσο να τα έχει;
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Στέλνω αύριο στον πωλητή μου κωδικό και σου λέω, να ξέρεις όμως ότι κάποια πράγματα δεν τα φέρνουν καν Ελλάδα, έχουν κάποιον σαν πρόντακτ μάνατζερ που ότι θεωρεί ότι θα πουλήσει ή ότι του κάνει κλικ ότι έχει μέλλον, εισηγείται να φέρουν. Κάπως έτσι το έχω καταλάβει τέλος πάντων. Θα κάνω μια προσπάθεια και θα ενημερώσω.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
αλλα μιας και το ειδα. ακομα να φτιαξει το πινακακι ο daz![]()
Γιαννης
Δεν τα είχα χρειαστεί μέχρι τώρα ποτέ ή αν τα χρειάστηκα έδωσα λύση με άλλο τρόπο. Προχθές όμως ο γείτονας που πουλάει Nilfisk σκούπες και πλυστικά μεγάλα με παρακάλεσε να λύσω μία βίδα για να βγει ο τροχός από το μηχάνημα να αλλάξουν ρουλεμάν. Μόνο που δεν μου είπε ότι έκαναν το κεφάλι της βίδας κουρούπα όπως λένε και στα μέρη μου. Με dremel δεν έδινε χέρι γιατί η βίδα ήταν φρεζάτη και πρόσωπο με το ζαντάκι του τροχού, οπότε θα έκανα ζημιά. Οπότε δούλεψε κοπίδι στην αρχή να κάνω την εγκοπή και μετά καλεμάκι με βαριοπούλα και μετά σφυροκατσάβιδο κι έτσι έλυσε. Με φλόγα δεν μπορούσα ο τροχός όλος μαζί με το ζαντάκι του είναι από πλαστικό.
Περίσσευαν κάτι ψιλά σήμερα κι έκανα βόλτα από τον Πατρινό εργαλειά και πήρα αυτά
![]()
Γερμανικά της PTG που κάνει αρκετά καλής ποιότητας πράγματα. Έχω δουλέψει HSS κοβαλτίου τρυπάνια της και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Σχετικά οικονομικά με 11€ το σετάκι. Νόμιζα πως καθάρισα αλλά με φώναξε να μου δείξει και αυτά της Koken
περίπου 11 έκαστο
Νταξ τσιγκουνεύτηκα και πήρα μόνο 2 από τα 5 νούμερα που βγάζει. Τώρα το έχω μετανιώσει και θα πάω πάλι αύριο να πάρω ένα σπειρόμετρο και με την ευκαιρία (όχι πως αλλιώς δεν θα τα έπαιρνα) θα πάρω και τα υπόλοιπα νούμερα.
ίδιες διαστάσεις και ίδια αριθμοδότηση και οι 2 εταιρίες. 5 νούμερα
το 1 κάνει για Μ3 έως Μ6
το 2 για Μ6 έως Μ8
το 3 για Μ8 έως Μ11
το 4 για Μ11 έως Μ14 και
το 5 για Μ14 έως Μ18
Ευκαιρία να πάρεις και αριστερόστροφα τρυπάνια για να γίνεται η δουλειά πιο σωστά, ε;...![]()