Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: Μοτοσυκλετιστής καταδικάζεται σε δύο χρόνια φυλάκιση για επικίνδυνη οδήγηση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    μηπως φταιει οτι ήταν les και την γλύτωσε? Γιατι μας έχει πιάσει και μια υπερβολική συμπάθεια τώρα τελευταία... Σε μερικά χρόνια το βλέπω να ξεκινάνε τα κινήματα εναντίον του ρατσισμού των straight.
    Είναι πολύ πιθανό να το γύριζε εκεί μόνη της για να γλυτώσει, στο στυλ "με διώκετε γιατί είμαι γκέι" κλπ γλαφυρά. Το ότι δεν της έκοψαν τον κώλο, αλητεία.

Νομίζω και στην μπανανία το ίδιο δεν κάνουμε σε αντίστοιχα περιστατικά που έχουν γίνει;

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Για όλα φταίμε οι ανώμαλοι οι strait.
    Δεν κατάλαβα τον ρόλο της κυρίας από πάνω. Αυτή έκανε την "σύλληψη";

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όχι. Είναι παλαιότερη υπόθεση. Έπαιζε με το κινητό της, βγήκε από στοπ και σκότωσε έναν μοτοσυκλετιστή. Παρ'όλα αυτά αφέθηκε ελεύθερη λόγω "έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων". Αλλά ο τύπος που έκανε σούζες θα μπει φυλακή.
    Life begins at 45°.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όχι. Είναι παλαιότερη υπόθεση. Έπαιζε με το κινητό της, βγήκε από στοπ και σκότωσε έναν μοτοσυκλετιστή. Παρ'όλα αυτά αφέθηκε ελεύθερη λόγω "έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων". Αλλά ο τύπος που έκανε σούζες θα μπει φυλακή.
    Φημες λενε οτι ο αλητης εκανε και μπαλακι απο κακαδι πριν ξεκινήσει. ......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Είναι παλιά ιστορία η οδηγική παιδεία στο ΗΒ.

Εχω ακούσει ιστορίες φρίκης για το πως οδηγούσαν (οποιοδήποτε όχημα) μέχρι τη δεκαετία του 80, οπότε κι αποφάσισαν να είναι ανελέητοι στις πονές.

Σήμερα αυτό, πριν λίγα χρόνια άλλοι 2 (μηχανικοί μηχανών κι οι 2) με Κ5 τους τσίμπησαν να πηγαίνουν με 300+, τους πήραν δια βίου το δίπλωμα οδήγησης και τους αναγκασαν να δημοσιεύσουν στον τύπο τη συγγνώμη τους για την συμπεριφορά τους.

Άδικο/δίκαιο δεν ξέρω. Το να πηγαίνεις με 150 σε δρομάκι που το όριο είναι 30, οι περισσότερο τουλάχιστον από εμάς θα το λέγαμε ανοησία, αν πεταγόταν και κανένα παιδάκι στο δρόμο θα λέγαμε άλλα.
    Οπότε, ας αφήσουμε τους λεονταρισμούς κι ας μάθουμε να οδηγούμε σαν άνθρωποι...
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 25/01/2016 στις 10:18.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αν επιτέλους εφαρμόσουν και εδώ τους νόμους. Γιατί από μόνοι μας... πόσοι από μας τον εφαρμόζουν πάντα; Ούτε οι ίδιοι τον εφαρμόζουν πάντα, ούτε και κανείς πουθενά. Τέλος πάντων, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Η συμπεριφορά όλων αυτών, φαίνεται όταν βγουν την χώρα τους.
    Εμείς (τολμάω να πω) γινόμαστε καλύτεροι και αυτοί χειρότεροι.

Ο τύπος έκανε μαλακίες και, μάλιστα, τις βιντεοσκοπούσε κιόλας, οπότε καλώς τιμωρήθηκε. Εγώ, τουλάχιστον, δεν τον υποστήριξα ποτέ. Αλλά μάλλον η ποινή του ήταν κάπως αυστηρή, όταν άνθρωποι σαν την παραπάνω σκοτώνουν και αφήνονται ελεύθεροι.
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ο τύπος έκανε μαλακίες και, μάλιστα, τις βιντεοσκοπούσε κιόλας, οπότε καλώς τιμωρήθηκε. Εγώ, τουλάχιστον, δεν τον υποστήριξα ποτέ. Αλλά μάλλον η ποινή του ήταν κάπως αυστηρή, όταν άνθρωποι σαν την παραπάνω σκοτώνουν και αφήνονται ελεύθεροι.

Ε καλά, από γεννήσεως της ανθρωπότητας, η ζωή δεν είναι δίκαιη...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Μπορεί και να μην ήταν η πρώτη του, γιαυτό

Σίγουρα οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε κάνει τέτοιες μαλακίες σε κάποια φάση της ζωής μας. Μετά καταλάβαμε οτι ήταν μαλακίες και τα κόψαμε. Ήμασταν και τυχεροί που δεν σκοτώσαμε κανέναν και δεν σκοτωθήκαμε και εμείς οι ίδιοι οπότε όλα καλα.

Ο συσκεκριμένος μάλλον ήταν το ακριβώς αντίθετο και είχε απωθημένα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    https://www.youtube.com/watch?v=bsQE...ature=youtu.be

http://www.sussex.police.uk/whats-ha...gerous-driving

Ο 60χρονος αναβατης καταδικαστηκε σε 2 χρονια φυλακισης και θα εκτισει τουλαχιστον το μισο της ποινης συμφωνα με την αποφαση του βρετανικου δικαστηριου.Οι αστυνομικοι που τον σταματησαν για επικινδυνη οδηγηση βρηκαν στην καρτα μνημης της καμερας του τα στιγμιοτυπα που περιεχονται στο παραπανω βιντεο, τα οποια και χρησιμοποιηθηκαν εις βαρος του κατηγορουμενου και οδηγησαν στην παραδειγματικη καταδικη του.

Συμπερασμα, οδηγαμε συμφωνα με τον ΚΟΚ (ή αν δεν το κανουμε κλεινουμε την καμερα)...
    Ευτυχώς για τον 60χρονο πρόλαβε και μάσησε-κατάπιε το ημερολόγιο που κρατούσε 40 χρόνια πριν.. (τότε που δεν υπήρχαν κάμερες)
    Προσωπικά δεδομένα τέλος...
    Είδα το βίντεο και ορκίζομαι ότι ποτέ δεν έχω προσπεράσει όπως αυτός.. Με πιστεύετε ? Ευχαριστώ! Γιατι μια τέτοια παραδοχή θα μπορούσε να με στείλει σε διπλανό κελί..

O tempora o mores

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Πάντως, εμένα για km/h μου κάνουν παρά m/h οι σκηνές που είδα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    και σιγα τις σουζες που εκανε δλδ...
    2-3 σουζακια ενος δευτερολεπτου την ωρα που προσπερνουσε..και κανα 2 αλλα 3-4 δευτερων σε κλειστο αυτοκινητοδρομο 2 λωριδων...

πιο πολυ για τις προσπερασεις και τις παραβιασεις της διπλης διαχωριστικης τον πηγαν μεσα...
    που εδω στο Ελλαντα, αυτα ειναι κυριολεκτικα ψιχουλα...η διπλη απλα δεν υπαρχει και οι προσπερασεις γινονται με τα οσα σε επαρχιακους...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Με το μπαρδόν κιόλας, δεν το λέω εξυπναδίστικα, πραγματική απορία είναι...

Η όλη ιστορία γίνεται για το βιντεάκι του 1 λεπτού που βλέπουμε ή έχετε βρει κάπου και το ολόκληρο?
    (οκ οι μπάτσοι προφανώς και θα έχουν όλο το footage, αλλά μιλάω για εμάς)

Το λέω γιατί δε βλέπω και τίποτα το τρομερό στο συγκεκριμένο βίντεο. (δεν το λέω για να δικαιολογήσω τίποτα)
    Μπορεί να πρέπει να το ξαναδώ γιατί ίσως δε με είχε πιάσει ο καφές, αλλά έχω δει τραγικομάρες είτε ντόπιες είτε απ'όξω, που κάνουν αυτό το βίντεο να μοιάζει βόλτα για να πάρει αέρα.

Τέσπα.

Έκανε μαλακία, τον τσιμπήσανε, θα κάνει φυλακή είτε ό,τι διάλο κάνει.
    Ας πρόσεχε.

Το έχουμε χιλιοπεί.

Don't do the crime if you can't do the time (unless you know you can get away with it).

Φαντάζομαι ότι είναι μια μίνι "περίληψη" του κανονικού βίντεο, οπότε ό,τι χρειάζεται να δεις, είναι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα τρομέρο, τίποτα που δεν κάνουμε καθημερινά σχεδόν όλοι εδώ. Εκτός ίσως από την παραβίαση κάποιων ορίων ταχύτητας.

Αλλά εκεί είναι Αγγλία.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δυο χρονια ειχα να σε δω...
    από lspiros στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2015, 20:59
  2. Για τα δυο χρόνια χωρίς τον Michael Jackson
    από Garfield στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2011, 10:39
  3. αμαξι για δυο χρονια???
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2008, 11:47
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2004, 20:42