+1000000!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Γιατί δεν ανοίγεις ένα thread, να καθόμαστε και να συζητάμε ώρες επί ωρών για τις διαφορές των 450 του 2003 με το 2004 (και 2005 και 2006, άμα γουστάρεις) ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1000000!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Γιατί δεν ανοίγεις ένα thread, να καθόμαστε και να συζητάμε ώρες επί ωρών για τις διαφορές των 450 του 2003 με το 2004 (και 2005 και 2006, άμα γουστάρεις) ??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
doniΠαντως γιατρε μου ( OldMan ) ο φιλος doni δεν εχει αδικο στο συγκεκριμενο θεμα!!kai den nomizw oti einai kati asinithistw gia ta exc na klanoun sta rouleman tou ekentroforou..![]()
ΕXC που δεν εχει μπουμπουνησει ρουλεμαν εκεντρεφορου να επιστραφει ως ιδιαιτερα περιπτωση στην Αυστρια...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΕXC που δεν εχει μπουμπουνησει ρουλεμαν εκεντρεφορου να επιστραφει ως ιδιαιτερα περιπτωση στην Αυστρια...![]()
![]()
![]()
![]()
Τι λέτε ρε άφρονες νεανίες ??
Έχετε δει κανένα EXC ΔΙΧΡΟΝΟ να έχει βαρέσει ρουλεμάν εκκεντροφόρου ???
.
.
.
.
.
Ότι θέλουμε λέμε, μου φαίνεται ....
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
re esi spazz i laspologia paei sinefo!!!!
kai sto katw katw me auto pou les emesa simfoneis me ton thio(oldman) auto einai aparadekto...
exei xalasei o kosmos mu fenete poulaei ta mx pernei dromou, simfwnei me ton papou.... ts ts ts
den exw kanena idietero talento!!!
eimai apla pathiasmena periergos...
χαχαχα τι νακανουμε μου υποσχεθηκε οτι θα αγορασει το μηχανακι μου.
με το θεμα αγορα και τι θα παρω αστο.....εχω μπερδευτει παααρα πολυ.δε λεω τιποτα γιατι θα φαω κανα κραξιμο!:rotflmao: :rotflmao:
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
OldManΤι λέτε ρε άφρονες νεανίες ?? Έχετε δει κανένα EXC ΔΙΧΡΟΝΟ να έχει βαρέσει ρουλεμάν εκκεντροφόρου ???![]()
Διχρονο ???
ΚΤΜ 250 ΤΟΥ 98 ρουλεμαν στροφαλου 1000 κμ μετα την γενικη..![]()
![]()
Ηθελα να βαλω γνησια απο την ΚΤΜ ο παπαρας....:a31:
Ναι ρε γιατί, τα δίχρονα δεν έχουν εκκεντροφόρο ??Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Διχρονο ???
![]()
![]()
![]()
Μόνο τα turbo old.
τώρα μερικές βλάβες διακιολογούνται στα αγωνιστικά. :rotflmao: :rotflmao:
OldManΝαι ρε γιατί, τα δίχρονα δεν έχουν εκκεντροφόρο ??
Στα διχρονα ΚΤΜ ο στροφαλος μετραει![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Κοιταξε γιατρε μου για τα ρουλεμαν των ΚΤΜ και συγκεκριμενα για τα ΝΤΝ στα εχω ξαναπει...
EXC 400- 02 σπανε τα ρουλεμαν του εκεντροφορου τα μπιλακια πεφτουν στο σασμαν σπανε τα γραναζια παπαλα το σασμαν !!!![]()
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Η ζημια περιπου στα 1900 ευρω ( τοτε )
2 μηνες παραδοση το σασμαν ..
![]()
EXC 250 - 98
Λιγο τζογο στην μπιελα μιας και δεν ειχαμε τι να κανουμε το λυνουμε οι μαμακες
Αντικατασταση μπιελα--ρουλεμαν--πιστονι--ελατηρια
επισημανω οτι το μηχανακι ειχε 2 σαιζον λειτουργιας απροβληματιστα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Δεν προλαβαινει να κανει ουτε 1000 κμ και σπασιμο του αριστερου ρουλεμαν στροφαλου και οταν λεω εσπασε το ρουλεμαν το εννοω ευτηχως η ζημια οχι μεγαλη μιας και οταν εσπασε ηταν στο ρελαντι.
Οπως καταλαβαινεις η υποθεση ρουλεμαν ειναι μια πονεμενη ιστορια για μενα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρεεεεε, γ@μηθήκατε με τα ρουλεμάν !!!
Οι παρτίδες που χαλούσαν ήταν Τούρκικες (τώρα θα μΕ πεις: Εγώ τι φταίω ρε μάστορα ???).
ΔΕν ξέρω ρε κορίτσια τι κάνετε στα μηχανάκια σας, αλλά εγώ στα 7 ΚΤΜ που άλλαξα (όλα χωμάτινα...) η μόνη ζημιά που βγήκε ήταν σπασμένη ασφάλεια του πείρου (σε 250 GS του '89) που πέρασεστον θάλαμο καύσης (και τα γ@μησε την μάνα !!!).
Ααααα και μια φρακαρισμένη δαγκάνα πίσω δισκόφρενου (Magura) επειδή παράτησα το μηχανάκι μέσα στο ποτάμι για 4 μέρες !!!
![]()
![]()
![]()
OldMan:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Ααααα και μια φρακαρισμένη δαγκάνα πίσω δισκόφρενου (Magura) επειδή παράτησα το μηχανάκι μέσα στο ποτάμι για 4 μέρες !!!
Ρε αθεοφοβε ουτε καν να το τραβηξεις λιγο εξω απο το νερο ???:rotflmao: :rotflmao:
ΡΕΜΕΤΖΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mila spazzako min fovase edw eimaste filoi sou den se krazei kaneis....![]()
![]()
re papou esi eisai gkourou ama spagane kai se sena ta ktm tha to klinane to magazi stin austria... apo mas perimenoun na ta paroun, tous neous, tous afrones..![]()
![]()
![]()
ωραια το αποκαλυπτω....οτι το σκεφτομαι και γιa supermotard!!!![]()
![]()
![]()
για διαφορους λογους.θα ανοιξω και συζητηση για να δω γνωμες σχετικα με μοντελα.![]()
![]()
περασα χθες απο γραμματικο καπου εκει.γαμω τους δρομους!!!με motard θα κανεις παπαδες εκει!!!εδω με το παπακι και κωλογουσταρα!!! :rotflmao:![]()
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
prodosia esxos...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
ωραια το αποκαλυπτω....οτι το σκεφτομαι και γιa supermotard!!!![]()
![]()
![]()
για διαφορους λογους.θα ανοιξω και συζητηση για να δω γνωμες σχετικα με μοντελα.![]()
![]()
περασα χθες απο γραμματικο καπου εκει.γαμω τους δρομους!!!με motard θα κανεις παπαδες εκει!!!εδω με το παπακι και κωλογουσταρα!!! :rotflmao:![]()
sorry eipame oti den tha se kraxoume...
pantos koufathika!!xwris plaka sovara to les?? giati eixa meinei se ss fasi...
eimai periergos na dw pou tha katalixeis...
pantos ama pareis sm min to pouliseis to sx... gnwmi mu
pare ena xr 250 kai katharises an den theleis pista kai mono voltes den spaei den xalaei kai den keei tipota....kai einai kai ftino....eimai tis filosofias makria apo dixrono paleo mixanaki ...edo kala kala ta 4t 10etias arxizoun kai provlimatizoun tous katoxous tous skepsou poso mallon ta 2xrona...to xraki einai 108 kila me to tepozito gemato gia volta kai ligo trania einai mia xara...'
an pali den se peitho pare to ktm ....apo ro pou to thimithikes to kdx
p.s ontos ta wr kollousan astamathta giati ta eixan sthn mia roda oli tin ora (pezei kai ayto ton rolo tou boukone i trobitsa kai den katevaze ladaki)