Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: honda vf400f ή yamaha fzr400 genesis

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    ωρε φωτιες που μου αναψες Παρασκευιατικα ..
    Εσυ κανε ενα κρυο ντουζακι και ξαναελα μας.

Ρε παλικαρια αυτα τα μηχανακια ειναι για ατομα που γνωριζουνε.Δεν ξερω για πιο λογο το θελει ο φιλος μας,αλλα εχω την εντυπωση οτι στην πρωτη στραβη,θα το παρκαρει μονιμα.Αν δεν τοχεις με τα κατσαβιδια,αυτα τα μηχανακια ειναι μονο να τα κοιτας σε φωτογραφιες και να κανεις ονειρα.

Ο Dalton κυκλοφορει ελευθερος?

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εσυ κανε ενα κρυο ντουζακι και ξαναελα μας.

Ρε παλικαρια αυτα τα μηχανακια ειναι για ατομα που γνωριζουνε.Δεν ξερω για πιο λογο το θελει ο φιλος μας,αλλα εχω την εντυπωση οτι στην πρωτη στραβη,θα το παρκαρει μονιμα.Αν δεν τοχεις με τα κατσαβιδια,αυτα τα μηχανακια ειναι μονο να τα κοιτας σε φωτογραφιες και να κανεις ονειρα.
    Επετρεψε μου να θεωρω τα μηχανακια του ειδους σκαλες ανωτερα απο πολλα συνχρονα σκουπιδια , ναι σκουπιδια, ειδικα στα μικρα κυβικα. Και ναι, θα το ηθελα να το εχω στο γκαραζ μου και να βγαινει μια στο τοσο.
    Γουστα ειναι αυτα φιλε Πανο και δεν το κρυβω οτι ειμαι αρχαιολαγνος

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Μεγα λάθος.
    Καποια απο αυτά τα supersport 400ρια 25 ετών, εφ όσον συντηρηθούν/επισκευαστούν/ανακατασκευαστούν όπως πρέπει αναλόγως κατάστασης είναι μακράν καλύτερα απο όλα τα σημερινά μεχρι 500cc.
    Είναι τρομερά ποιοτικές μοτοσυκλέτες με μεγάλο κόστος παραγωγής.

Απλά επειδή πολλά απο αυτά δεν εκτιμήθηκαν και παρατήθηκαν, θέλουν αρκετά χρήματα για να επανέλθουν στην κατάσταση που τους αξίζει.
    Καποια άλλα βέβαια ζουν και βασιλεύουν, αλλά δεν κανουν 700 Ευρω βέβαια.
    Με 700 Ευρω μόνο παπί και τίποτα αλλο.

Αλλιώς να ενα καλό:
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7536155/
    ΑΑΑΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΗΧΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ.....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Επετρεψε μου να θεωρω τα μηχανακια του ειδους σκαλες ανωτερα απο πολλα συνχρονα σκουπιδια , ναι σκουπιδια, ειδικα στα μικρα κυβικα. Και ναι, θα το ηθελα να το εχω στο γκαραζ μου και να βγαινει μια στο τοσο.
    Γουστα ειναι αυτα φιλε Πανο και δεν το κρυβω οτι ειμαι αρχαιολαγνος

Kαι μενα μου αρεσουνε μονο και μονο γιατι χρειαστηκαν αρκετες ωρες δουλειας,πριν βγουνε στο δρομο.Το κακο ειναι οτι κοστιζουνε πλεον παρα πολυ,αν δεν πιανει το χερι σου.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Kαι μενα μου αρεσουνε μονο και μονο γιατι χρειαστηκαν αρκετες ωρες δουλειας,πριν βγουνε στο δρομο.Το κακο ειναι οτι κοστιζουνε πλεον παρα πολυ,αν δεν πιανει το χερι σου.
    Μιλαμε για ΜΟΝΟ μανισια μηχανακια τα οποια για καποιο λογο δεν εκαναν πολλα χιλιομετρα και κρατηθηκαν σε tip top κατασταση απο τον ιδιοκτητη. Εαν εχει γινει ανακατασκευη, γενικο βαψιμο κτλ κτλ ουτε να τα βλεπω δεν θελω. Σιγουρα θα μπλεξεις αργα ή γρηγορα.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Φιλαρακι.............
    Προσπαθουμε να γλυτωσουμε το παλικαρι απο ζημιες που θα τον αφησουν στον δρομο και θα του κοστισουν σε χρημα αργοτερα.
    Ακου που σου λεω.........ειχα μαθει για καποιον απο Κοζανη μερια που ειχε παθει τα ιδια...........
    Αυτός από Κοζάνη μπορεί να γέμισε το forum με ένα κάρο λαλακιες τα προβλήματα που έβγαλε το μηχανάκιήταν ένας ανορθωτής ένα λιωμένο καλώδιο στην ασφαλειοθηκη ένα βουλωμένο φίλτρο βενζίνης και μια αρχαία πράσινη ασφάλεια κάτω από την σέλα. .και μια επισκευή καρβουνακια μίζας τον Ιούνιο Το οτι ξόδεψα αλλά 700 ευρώ γιατί του έβαλα usd μπροστινό .μεγαλύτερο ψυγείο που στην τελική το έσπασα κιόλας. Το ότι έκαψα δύο φορές δισκάκια μαθενοντας να κάνω Rolling burnout .το ότι λαδωσα αλυσίδα Απρίλιο και το μηχανάκι το είχα αγοράσει Σεπτέμβριο. ..και κάτι ψιλά που μ διαφεύγουν αυτή τη στιγμή . ήταν επιλογή δεν μ τα ζήτησε το μηχανάκι. .το παιδί μπορεί να πάρει ένα απ το δύο super four που θέλει να του κάνει ένα τυπικό σέρβις και να κάνει τις βόλτες του. .Σε ένα δύο χρόνια το δίνει στα λεφτά που το πηρε βάζει κάτι ακόμη και παίρνει κάτι καλύτερο.
    Τελευταία τροποποίηση από Dalt0n; 13/02/2016 στις 01:43.
    Μπινια!!!!

Νέο μέλος
    ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Αν εβρισκα vfr400(το συγκεκριμενο το εβλεπα και μου ετρεχαν σαλια) στα λεφτα μου εννοειται οτι θα το παιρνα.Οπως αναφερθηκε απο πολλους το θελω για σκαλοπατι μεχρι να νιωσω ετοιμος για 600ρι.Εχω οδηγησει μπροσακια και κλε γνωστων και μετα παπια και σκουτερ.Αν δεν παρω μηχανη με βαση κ@υλας γιατι πρεπει να χεις φαει καποια πετρα για να κοιτας αυτα που κοιταω και κοιταγα την τσεπη μου θα παιρνα ενα παπι αντε κανα κλε ή χτζ τενερε του 90-00. Ειμαι σιγουρος οτι μεσα σε αυτα τα 1-2 χρονια το μηχανακι θα μου ζητησει φραγκα.Ομως εχω διαβασει οτι πολλα απο αυτα που κοιταω ειναι σχολειο.Αν ειναι θα πηγαινα αμεσως σε κανα 600ρι με 3-4 χιλιαρικα και θα τελειωνα.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΥΑΛΩΜΕΝΟΣ.Αν εχω γκαζι θα το ανοιγω.Ειμαι να το θυμισω αν δεν το εχω αναφερει 24 χρονων. Καποια στιγμη θα θελα να μπω και πιστα.Με αυτη την λογικη θελω κατι που θα μου μαθει μια σχετικη οδηγικη συμπεριφορα ςς.
    Τα λεφτα που δινω ειναι λιγα και βρισκω χρεπια (σαν εμενα ) αλλα γιατι να δωσω παραπανω απο 1000ρι για 1-2 χρονια.μεχρι στιγμης εχω βρει 2-3 gsxr400 που κυκλοφορησαν αφου γεννηθηκα στα λεφτα μου,θα παω σημερα να δω απο κοντα το 1.
    απλα διαφωτιστε με και εσεις τι θεωρειτε οτι θα με βοηθησει να μαθω ωστε να μεταβω στην πορεια σε κατι μεγαλο.Εχω διαβασει σε διαφορα σχολια στο φορουμ που προτεινουν νιντζακια μικρα αλλα το θεωρω πραγματικα πεταμενα λεφτα.Τουλαχιστον τα 400ρια του 90' εχουν και μια γοητεια.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Και δώρο ενας Led φακος.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Νέο μέλος
    για την ακριβεια αυτο ειναι που με γλυκοκοιταζει http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7196553/

Νέο μέλος
    αφου κοιταξα πολλα μηχανακια απο ερειπια μεχρι πολυ μεγαλα ερειπια και τυπαδες που αν δεν ημουν σε αυτη την οικονομικη θεση πραγματικα θα τους εβριζα πηρα εναν καλο φιλο που ειναι μεσα σε σχολες οδηγων και βρηκα ενα cb 400 του 98 σε πολυ καλη μηχανικη κατασταση με 2 γδαρσιματα στο ρεζερβουαρ (μονο χρωμα) και να λειπει το τζαμι απο το ταχυμετρο.με καινουρια λαστιχα 15 ημερων και γενικο σερβις.ανεβηκα απο τα 700-800 στα 1200. Το μηχανακι ηταν εκπαιδευτικο και αρχικα ειχα ενδιασμους μεχρι να το δω αλλα απο κοντα ολα κομπλε οποτε αυριο αν δεν βρεχει αρχιζω να βολταρω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Καλοριζικο βαλε και καμια φωτο να το δουμε...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τι να αγοράσω Aprilia - Honda - Kawasaki - Suzuki - Yamaha ?
    από pavlaras1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2008, 13:27
  2. honda cbf vs yamaha ybr 250 ....
    από stef.corfu στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2007, 23:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •