Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: ΑΛΜΥΡΗ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/2/2016

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Στο άσχετο και στο φτερό έγινε δεν σκέφτηκα παραπέρα. Του στυλ δε μαμιέται πάμε εκεί, πάμε.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν δεν το λέγατε τελευταία στιγμή...
    Άσε μας κουκλίτσα μου.
    Ωραίο το τσάι άντε και στα επόμενα :P
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Στο άσχετο και στο φτερό έγινε δεν σκέφτηκα παραπέρα. Του στυλ δε μαμιέται πάμε εκεί, πάμε.
    Ανοιξε το viber ρε χαμενεεεεεεεεε

Τελικα,παιζει τιποτα για κυριακη?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gorgo Προβολή μηνύματος
    Τελικα,παιζει τιποτα για κυριακη?
    Φουλ του μπλοκου με βλαχαρες.

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Φουλ του μπλοκου με βλαχαρες.
    Άστα να πάνε! Φύγανε από το Σύνταγμα, επιστρέφουν στα μπλόκα, τα ενισχύουν και μάλιστα από σήμερα το απόγευμα, είναι τελείως αποκομμένη η Πελοπόννησος.

Λογικά, το Θριάσιο προς Δερβενοχώρια θα είναι ανοικτά, όπως επίσης και η διαδρομή, Βιανεξ-Τατοι-Ιπποκρατειος πολιτεία-Μαλακασα

Θα ξέρω αργά το βράδυ, αν μπορώ για αύριο
    Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 14/02/2016 στις 08:37.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Για οποίον ενδιαφέρεται ....

Θα είμαστε 3-4 νοματαιοι στο Περίπτερο, σήμερα Κυριακή, γύρω στις 1030, για μια μικρή βόλτα μέχρι την Πύλη για καφεδακι και πισω

Συγγνώμη για το διπλό ποσταρισμα.

Winterhater.

Μέσα διπλός.
    Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 14/02/2016 στις 08:49.

Ή τυρόπιτα ψηθηκε.

Μόλις μπήκε το αρνάκι.

Το μέλλον προδιαγράφεται νόστιμο.

Καλή βόλτα

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Νωρίς ξυπνήσαμε για Κυριακή αλλά και πάλι αργήσαμε να δούμε το ποστάρισμα
    Καλη βόλταααα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Αναπάντεχη έκπληξη, η σημερινή mini-βολτα.

https://lastorianoncancella.wordpres...7%CE%B7%CF%82/

Τεσσερις μοτοσυκλέτες και ένα αυτοκίνητο, κινησαμε για ενα απλο καφεδακι στην Πύλη Βοιωτίας (Δερβενοχώρια).
    Από το χωριό είχα περάσει - καλύτερα, προσπεράσει- πολλές φορές. Είτε από Σκούρτα προς Ερυθρές, είτε από Σκούρτα πάλι προς Οινόη, μέσω Πανακτου. Δεν είχα κάτσει ποτέ. Λάθος μου. Αισθάνθηκα όπως τοτε με τά Βίλια!

Ταβέρνες παντού, τα αρνιά και τα κοκορέτσια να γυρνάνε στις σούβλες από το πρωί, η μυρωδιά του ψημενου κρέατος ανακατεμένη με αυτή της υγρής επαρχιωτικης γης, δύο τρεις καφετέριες γεμάτες με τους χωριανούς να πίνουν τα τσιπουρακια τους.Νοιωθεις ότι βρίσκεσαι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά!

Ενας πιτσιρικας κοιτα τις μοτοσυκλετες με χαμογελο και μονολογει " ωρε μανα μου!". Προχωραει λιγα μετρα, γυρναει ξανακοιταει, χαμογελαει ξανα.
    Μπαίνουμε στην καφετέρια και τα βλέμματα γυρνούν πάνω μας. Μέσος όρος ηλικίας, γύρω στα 65. Μια χαρά! Χαιρεταμε, μας χαιρετουν, καθόμαστε, παραγγελνουμε, αρχιζουν οι καλοπροαιρετες ερωτήσεις.

Μιλάω με έναν ηλικιωμένο 85 ετών, τον μπάρμπα Ηλία. Μαθαίνω για την ιστορία του χωριού, τα παιδιά, τα εγγόνια του. Ευγενεστατος! Τετραπέρατος! Μόλις μαθαίνει ότι είμαι και 'γω Βοιωτός, με ρωτάει για το χωριό μου. Το ξέρει, έχει φάει, έχει πιει, έχει γλεντησει εκεί. Μου λέει για την μεγάλη μάχη μεταξύ Ανταρτών και Γερμανών στην Πύλη! Για τον ηρωισμό των ντόπιων! Γα το μνημειο πεσοντων. Δεν την ήξερα αυτη τη μάχη! "Ρουφαω" σαν σφουγγάρι τα λόγια του.
    Θυμάται τις οβίδες να πέφτουν στο χωριό. Τα σμήνη των βομβαρδιστικών να περνούν, πάνω απ' τις στέγες των σπιτιων του χωριου, με προορισμό την Αθήνα. Τα αντίποινα για την αντισταση των ντοπιων, με το κάψιμο των χωριών, κατόπιν.

Συνεχίζουμε την κουβέντα, πότε με τους χωριανούς, πότε μεταξύ μας. Ωραιες κουβεντες. Έρχεται η ώρα να φύγουμε. Ζητάμε λογαριασμό. Έξι άτομα, έξι καφέδες διπλοί, σούπερ ντουπερ .... εντεκαμιση ευρώ!!!!!!
    Όταν την προηγούμενη, σε καφέ στον Φλοίσβο, έξι άτομα δώσαμε για τους ίδιους σχεδόν καφέδες, εικοσιοκτωμιση ευρώ!!!!

Πληρώνουμε και φευγουμε με χαμόγελο. Ο ερειπωμένος πύργος πάνω από το χωριό μας χαιρετά. Ανταποδιδω τον χαιρετισμό, με την υπόσχεση ότι θα ξαναπαμε, αυτή τη φορά και γα φαγητό.
    Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 14/02/2016 στις 16:36.

Winterhater.

Αυτό είναι το μνημείο των πεσόντων
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20160214_133552.jpg 
Προβολές:	98 
Μέγεθος:	23,3 KB 
ID:	352143
    Φίου φίου φι φι φίου

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor

Sounds beautifull!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ωραιοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Αναπάντεχη έκπληξη, η σημερινή mini-βολτα.

https://lastorianoncancella.wordpres...7%CE%B7%CF%82/

Τεσσερις μοτοσυκλέτες και ένα αυτοκίνητο, κινησαμε για ενα απλο καφεδακι στην Πύλη Βοιωτίας (Δερβενοχώρια).
    Από το χωριό είχα περάσει - καλύτερα, προσπεράσει- πολλές φορές. Είτε από Σκούρτα προς Ερυθρές, είτε από Σκούρτα πάλι προς Οινόη, μέσω Πανακτου. Δεν είχα κάτσει ποτέ. Λάθος μου. Αισθάνθηκα όπως τοτε με τά Βίλια!

Ταβέρνες παντού, τα αρνιά και τα κοκορέτσια να γυρνάνε στις σούβλες από το πρωί, η μυρωδιά του ψημενου κρέατος ανακατεμένη με αυτή της υγρής επαρχιωτικης γης, δύο τρεις καφετέριες γεμάτες με τους χωριανούς να πίνουν τα τσιπουρακια τους.Νοιωθεις ότι βρίσκεσαι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά!

Ενας πιτσιρικας κοιτα τις μοτοσυκλετες με χαμογελο και μονολογει " ωρε μανα μου!". Προχωραει λιγα μετρα, γυρναει ξανακοιταει, χαμογελαει ξανα.
    Μπαίνουμε στην καφετέρια και τα βλέμματα γυρνούν πάνω μας. Μέσος όρος ηλικίας, γύρω στα 65. Μια χαρά! Χαιρεταμε, μας χαιρετουν, καθόμαστε, παραγγελνουμε, αρχιζουν οι καλοπροαιρετες ερωτήσεις.

Μιλάω με έναν ηλικιωμένο 85 ετών, τον μπάρμπα Ηλία. Μαθαίνω για την ιστορία του χωριού, τα παιδιά, τα εγγόνια του. Ευγενεστατος! Τετραπέρατος! Μόλις μαθαίνει ότι είμαι και 'γω Βοιωτός, με ρωτάει για το χωριό μου. Το ξέρει, έχει φάει, έχει πιει, έχει γλεντησει εκεί. Μου λέει για την μεγάλη μάχη μεταξύ Ανταρτών και Γερμανών στην Πύλη! Για τον ηρωισμό των ντόπιων! Γα το μνημειο πεσοντων. Δεν την ήξερα αυτη τη μάχη! "Ρουφαω" σαν σφουγγάρι τα λόγια του.
    Θυμάται τις οβίδες να πέφτουν στο χωριό. Τα σμήνη των βομβαρδιστικών να περνούν, πάνω απ' τις στέγες των σπιτιων του χωριου, με προορισμό την Αθήνα. Τα αντίποινα για την αντισταση των ντοπιων, με το κάψιμο των χωριών, κατόπιν.

Συνεχίζουμε την κουβέντα, πότε με τους χωριανούς, πότε μεταξύ μας. Ωραιες κουβεντες. Έρχεται η ώρα να φύγουμε. Ζητάμε λογαριασμό. Έξι άτομα, έξι καφέδες διπλοί, σούπερ ντουπερ .... εντεκαμιση ευρώ!!!!!!
    Όταν την προηγούμενη, σε καφέ στον Φλοίσβο, έξι άτομα δώσαμε για τους ίδιους σχεδόν καφέδες, εικοσιοκτωμιση ευρώ!!!!

Πληρώνουμε και φευγουμε με χαμόγελο. Ο ερειπωμένος πύργος πάνω από το χωριό μας χαιρετά. Ανταποδιδω τον χαιρετισμό, με την υπόσχεση ότι θα ξαναπαμε, αυτή τη φορά και γα φαγητό.
    Και εδώ στα μέρη μου-Κέρκυρα- ο καφές εσπρέσο κυμαίνεται από 1-1,80 και το μπουκαλάκι το νερό δώρο.Στο γνωστό Λιστόν 2-2,5 ευρώ

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σαββατο 13/9/08 Κακια Σκαλα πτωσεις?
    από pelargos1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2008, 08:27
  2. Καλημέρα Σάββατο 13 Αυγούστου 2005
    από ixnilatis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2005, 10:24
  3. Σαββάτο 13/11 Θησείο
    από daredevil28 στο forum Συναντήσεις & βόλτες