και εγω μαλλον μεσα..εξαρταται απο την ωρα που θα κανονισετε γιατι σχολαω στης 14¨00
Lost on purpose..again
Εχουμε και λεμε λοιπον....
Κοπη πιτας Κεντρικης και Βορειας Ελλαδας την Κυριακη 6 Μαρτιου Καλαμπακα-Ελαφι.
Συναντηση στην καφετερια Ζενιθ στην Καλαμπακα (Κονδυλη 27) στις 10:00 με 10:30 για το καφεδακι μας.
Αναχωρηση λιγο πριν τις 12:00,για χαλαρη βολτουλα στα Μετεωρα.Ο renos.xart μιας και ειναι απο Καλαμπακα θα κανει τον ξεναγο μας.
Κατα τις 1:00 καλο θα ητανε να ειμαστε στο χωριο Ελαφι.Θα καθισουμε για φαγητο στην Ταβερνα Περασμα,καλες τιμες,καλη ποιοτητα.Θα εχουμε ενημερωσει φυσικα 3-4 μερες νωριτερα για τον αριθμο των ατομων,ωστε να εξυπηρετηθουμε με τον καλυτερο τροπο.
Τρωμε,πινουμε (λιγο), κοβουμε την πιτα μας και αναχωρουμε κατα τις 4:00.
Αυτος ο χαρτης μπορει να σας φανει χρησιμος:https://goo.gl/maps/CEFTEj1pXM82
Επισης καποια στιγμη θα δωσω τηλεφωνο,σε περιπτωση αναγκης να μπορεσει καποιος να επικοινωνησει μαζι μου.
Επαναλαμβανω:Ολοι ειναι καλεσμενοι,ολοι ειναι ευπροσδεκτοι.Φυσικα μπορειτε να παρεται και καποιον φιλο σας μαζι.Μην ξεχασετε ομως να ενημερωσετε για τις συμμετοχες.Ειναι Κυριακη και μπορει να υπαρξει θεμα με το φαγητο.
ΥΓ Δημητρη κανε τροποποιηση στο πρωτο θεμα και βαλε εκει το κειμενο με τα σκουρα γραμματα για να το βρισκουνε ευκολα.
αφου ειναι τοσο νωρις το προγραμμα δεν θα μπορεσω τοτε κριμα![]()
Lost on purpose..again
χμμ σωστα ναι το πολυ πολυ να ερθω κατευθειαν.Θα δω αν μπορεσω να φυγω και νωριτερα η να την κοπανησω εκεινη την μερα
εκτος απροοπτου λοιπον μεσα και εγω
Lost on purpose..again
Προς Ionized
Οτι ώρα και να φτάσει κάποιος θα υπάρχει και φαΐ και παρέα. Και φυσικά οποίος επιθυμεί μπορεί να έρθει απο το Σάββατο. Με ενα μνμ κανονίζω πολυ τίμιο ξενοδοχειακι με φιλική τιμή περίπου 30€ τη βραδιά. Με πρωινό ε.
Μια φορά χοντρός, μια ζωή "χοντρος" .
Με βάζεις σε σκέψεις....
Για εξακλινο