Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    δεν λέω ότι έχουμε απίθανη ομάδα και πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα ντε και καλά αλλά πάλι δεν μπορώ να μην λέω αυτά που βλέπω...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Δηλαδή σβήνεται μία απατεωνιά, ένα κοροΐδεμα όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου, με μία άλλη ;

Ναι υπήρχανε κόρακες στα πρωταθλήματα που πήρε ο ολυμπιακός αλλά αυτό δεν αναιρεί τους κόρακες του καπετάνιου τη δεκαετία του 80 (έχω τριανταρίσει εδώ και χρόνια - δεν είμαι χθεσινός) ούτε αναιρεί ότι κάθε χρόνο ξεκινάτε με έξι βαθμούς στο τσεπάκι ενώ οι άλλοι φτύνουν αίμα για να τους πάρουν.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα στο να παραδεχτώ απατεωνιές αρκεί να μην αποκρύπτονται επιδεικτικά τα αίσχη της διοίκησης του παναθηναϊκού της δεκαετίας του 80 και τα αίσχη που διατηρεί ο παο μέχρι και σήμερα ( Ο Φ Η ) .

Εγώ απλά χαίρομαι γιατί ένας εξαιρετικά προβεβλημένος αθλητικογράφος(της στρατιάς του Ντούσαν) ανέδειξε το πρόβλημα της πολυιδιοκτησίας (ΠΑΟ-ΟΦΗ) και το σέρβιρε στη μούρη των βάζελων που δεν καταδέχονται να τα ακούσουν από κάποιων ολυμπιακών φρονημάτων Μ.Μ.Ε αλλά από το ίδιο σύστημα Μ.Μ.Ε. που τόσα χρόνια οι ίδιοι (εμμέσως) έχουν στήσει.
    Μπορει να τριανταρισες αλλα μυαλο δεν εβαλες ουτε τα κοκκινα γυαλια σου εβγαλες για να εβλεπες οτι ο βαζελος ειχε ομαδα τοτε τη δεκαετια 80 που πηρε πρωταθληματα ενω εσεις ησασταν τσιρκο. Και θα σου πω και το αλλο .....αφου καναμε αισχη τοτε πως αφησαμε κατι λαρισες και παοκ να παρουν πρωταθλημα?

Παντως κρινωντας επιχειρηματικα του βγαζω το καπελο του κοκαλη φερνει τα πραγματα παντα οπως θελει και εσας κουμανταρει με κατι καναλια και τσουκαλαδες κλπ κλπ ....αλλα μην απορεις αν καποια στιγμη την κανει και σας αφησει οταν θα κρινει οτι δεν εχει τιποτα αλλο να βγαλει απο το κοκκινο 'μαγαζακι'.

Κοκαλισταν φορ εβερ

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Τους παίχτες που έφερε ο ολυμπιακός ακόμα και στα πέτρινα χρόνια ο παναθηναϊκός δεν τους έχει δει ακόμα και ούτε θα τους δει με τη "καβουρομάνα". Το αν εγώ έβαλα μυαλό ή δεν έβαλα το ξέρω μόνο εγώ, εσύ όμως δεν μπορείς να αποδεχτείς ότι είσαι θύμα των πράσινων ΜΜΕ.

Εγώ τουλάχιστον έχω τη πολυτέλεια να επηρρεάζομαι από την ΝΕΤ, να επηρεάζομαι από το mega απο το star και (Ν Α Ι) από το magic του Κόκκαλη. Ακούω και τις δύο απόψεις.

Εσύ ακούς και βλέπεις την ΑΛΛΗ άποψη; ΌΧΙ !!
    Ακόμα και αν το κάνεις θα είσαι η εξαίρεση μεταξύ των βάζελων. Επομένως ποιός φοράει περισσότερο οπαδικά γυαλιά εγώ ή εσύ ;;

H μήπως νομίζεις ότι έχεις τη θεία γνώση και γνωρίζεις τα πάντα, ακόμα και αυτά που επιδεικτικά σου αποκρύπτουν τα "πράσινα" Μ.Μ.Ε ;

Εκ των πραγμάτων αυτός που ερευνά γενικότερα και ψάχνει σε εναλλακτικές πηγές είναι ο λιγότερο "δογματικός" οπαδός και όχι αυτός που ακούει μονίμως τους "πράσινους" αθλητικογράφους.

Τους παίχτες που έφερε ο ολυμπιακός ακόμα και στα πέτρινα χρόνια ο παναθηναϊκός δεν τους έχει δει ακόμα. Το αν εγώ έβαλα μυαλό ή δεν έβαλα το ξέρω μόνο εγώ, εσύ όμως δεν μπορείς να αποδεχτείς ότι είσαι θύμα των πράσινων ΜΜΕ.

Εγώ τουλάχιστον έχω τη πολυτέλεια να επηρρεάζομαι από την ΝΕΤ, να επηρεάζομαι από το mega απο το star και (Ν Α Ι) από το magic του Κόκκαλη. Ακούω και τις δύο απόψεις.

Εσύ ακούς και βλέπεις την ΑΛΛΗ άποψη; ΌΧΙ !!
    Ακόμα και αν το κάνεις θα είσαι η εξαίρεση μεταξύ των βάζελων. Επομένως ποιός φοράει περισσότερο οπαδικά γυαλιά εγώ ή εσύ ;;

H μήπως νομίζεις ότι έχεις τη θεία γνώση και γνωρίζεις τα πάντα, ακόμα και αυτά που επιδεικτικά σου αποκρύπτουν τα "πράσινα" Μ.Μ.Ε ;

Εκ των πραγμάτων αυτός που ερευνά γενικότερα και ψάχνει σε εναλλακτικές πηγές είναι ο λιγότερο "δογματικός" οπαδός και όχι αυτός που ακούει μονίμως τους "πράσινους" αθλητικογράφους.

otan les paixtarades???? mipws tha itheles na anafereis????

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Εσύ μήπως θα πρέπει να διαβάσεις λίγο ποδοσφαιρική ιστορία ; Εγώ σου λέω μόνο ένα όνομα "Ντέταρι", τα άλλα βρες τα μόνος σου.

Εσύ μήπως θα πρέπει να διαβάσεις λίγο ποδοσφαιρική ιστορία ; Εγώ σου λέω μόνο ένα όνομα "Ντέταρι", τα άλλα βρες τα μόνος σου.
    xmm i podosfairiki istoria leei gia tis metagrafes tou gaurou??
    Malista, Detari, den tha diafwnisw
    Boreis na skefteis kai allous??
    Giati an milas gai duo treis paiktes se tosa xronia.......

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Ποδοσφαιρικη ιστορια δεν θα κατσω να διαβασω γιατι εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω

Πλακα μας κανεις η νομιζεις οτι αναφερεσαι σε χαζους.....πιο ντεταρι μας λες τωρα με τα κλεμενα λεφτα του κοσμακι επι κοσκοτα ....ετσι φερνω και εγω παιχτες.
    Αλλα ακομη και με αυτους τους παιχτες ομαδα δεν ειχες αλλα σου εφταιγε οτι ο βαζελος που εκανε τα αισχη και επαιρνε πρωταθληματα.

Α και δεν καθομαι να ακουσω κανεναν πρασινο δημοσιογραφο ουτε πρασινο ΜΜΕ βλεπω την ομαδα μου (ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ) και τις κινησεις της διοικησης και κρινω απο μονος μου και εαν υπηρχε αντιστοιχος πρασινος τσουκαλας πιστεψε θα τον εβλεπα μονο για να γελαω.
    Σιγουρα ομως αν κατσω κυριακη να δω
    αθλητικα δεν θα βαλω αλφα η δεν θα ακουσω σπορ φμ....για ευνοητους λογους....

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Θα βάλεις Star δηλαδή?
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Ποδοσφαιρικη ιστορια δεν θα κατσω να διαβασω γιατι εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω

Πλακα μας κανεις η νομιζεις οτι αναφερεσαι σε χαζους.....πιο ντεταρι μας λες τωρα με τα κλεμενα λεφτα του κοσμακι επι κοσκοτα ....ετσι φερνω και εγω παιχτες.
    wave2:
    Δηλαδής ο ΠΑΟ είναι κερδοφόρος επιχείρησης

και ο Τζιγγερ δεν τα παίρνει απο MOTOR OIL για να σπρώξει στο ΠΑΟ?

Δηλαδής ο Τζίγγερ δεν είχε σκανδαλωδός ευνοική μεταχείρηση

στις επιχειρήσεις του?

Δηλαδής το κράτος δεν χάνει απο αυτές τις ευνοιες?

Αρα ο κοσμάκης δεν τα πληρώνει πάλι?

ΑΑΑΑ!!!! Μιας και το θυμήθηκα....

Τι έγινε ρε παιδιά αυτός ο περίφημος παίχτης
    που σας ισοφάρισε στο ΟΑΚΑ?

Μήπως του κόψανε τη μπάλα μετα? ΜΗΠΩΣ...?

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ....
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Δεν είσαι από αυτούς που πάνε στο γήπεδο κάθε Κυριακή για να βρίσουν, ούτε βλέπεις το ποδόσφαιρο σαν ευκαιρία για εκτόνωση. Είσαι νορμάλ άνθρωπος. Έχεις μια νορμάλ δουλειά, μια νορμάλ οικογένεια, νορμάλ φίλους, νορμάλ ζωή. Δεν έχεις μάθει να απαιτείς υπερβολικά πράγματα, πιστεύεις ότι υπάρχουν ομάδες που δεν αγωνίζονται για πρωταθλήματα και Κύπελλα και τίτλους, αλλά για την αξιοπρέπειά τους και για να μπορούν να περηφανεύονται για την έδρα τους ή γιατί κάποτε, κόντρα στα προγνωστικά, έκαναν το θαύμα της μιας βραδιάς. Γι' αυτό είσαι ΟΦΗ. Για την κρητική περηφάνια, που φουντώνει στο στήθος όταν πιεις δυο ρακές παραπάνω.

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Το ξέρεις ότι στη ζωή δεν υπάρχουν μόνο τα καλά και είσαι πάντα προετοιμασμένος. Όμως άλλο πράγμα είναι οι δυστυχίες που έρχονται ξαφνικά κι άλλο οι καταδίκες από δικαστήριο με στημένη σύνθεση. Άλλο να πονάς κι άλλο να σε μαχαιρώνουν. Άλλο να υποφέρεις κι άλλο να πρέπει ντε και καλά να πεθάνεις. Άλλο να έχεις αγωνία κι άλλο να ξέρεις τον δολοφόνο πριν αρχίσει το θρίλερ. Άλλο να περιμένεις θρίλερ κι άλλο να βλέπεις μια κωμωδία κακής ποιότητας. Άλλο να χάνεις κι άλλο να χάνεις πάντα.

Προσχήματα

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Σου έχουν πει ότι άλλες ομάδες από την επαρχία διαλύθηκαν και εσύ χρόνια τώρα βλέπεις την ομάδα σου στην Α' Εθνική κατηγορία. Αναρωτιέσαι πώς γίνεται να συγκρίνεται η δυναμικά αναπτυσσόμενη για δύο δεκαετίες Κρήτη με τις φτωχές πόλεις της Βορείου Ελλάδος, οι ομάδες των οποίων παρήκμασαν, καταστράφηκαν οικονομικά και χάθηκαν. Αναρωτιέσαι γιατί κάθε φορά που βρίσκεται κάποιος με καταγωγή από τη Μεγαλόνησο και δυνατό πορτοφόλι, τα χρέη της ομάδας ξαφνικά αυξάνουν. Αναρωτιέσαι πώς γίνεται άνθρωποι με φορολογικές δηλώσεις της πλάκας να εμφανίζονται ως πιστωτές της ΠΑΕ, χωρίς καν να μπαίνουν στον κόπο να δικαιολογήσουν τα χρήματα. Αναρωτιέσαι ποιοι, διάολε, είναι όλοι αυτοί που κατά καιρούς εμφανίζονται ως μέτοχοι. Αναρωτιέσαι πώς γίνεται με την ΠΑΕ να δουλεύουν συγκεκριμένοι μάνατζερ, που της πουλάνε ό,τι περισσεύει από άλλους. Αναρωτιέσαι γιατί χάθηκαν εντελώς τα προσχήματα.

Παράξενα

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Θυμάσαι ότι η τελευταία νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού ήταν το 1996, προτελευταία αγωνιστική ενός πρωταθλήματος το οποίο οι «πράσινοι» είχαν ήδη κερδίσει και κατέβηκαν στην Κρήτη για εκδρομή. Από εκεί κι έπειτα έχεις δει πολλά, συμπτωματικά και παράξενα. Έχεις δει το 1997 τον ΠΑΟ να βάζει τρία γκολ με διαιτητή τον Τσαγκαράκη, με τον οποίο τις άλλες ομάδες δεν τις κέρδιζε ποτέ. Τα τρία γκολ γενικά τα βλέπεις συχνά. Το 1999 έχεις δει τα δύο από τα τρία να τα πετυχαίνει ο Μάουρο, που ελάχιστοι οπαδοί του ΠΑΟ τον θυμούνται, ίσως γιατί ανάθεμα κι αν έχει βάλει άλλη φορά στη ζωή του δύο γκολ. Γενικά, η Κρήτη κάνει καλό στους παίκτες του ΠΑΟ. Έχεις δει τον Σίγκουρντσον να μεταμορφώνεται σε Γκαρίντσα και τον Καραγκούνη να περνάει από τα σέντερ μπακ σαν άνεμος. Έχεις δει πέρυσι το τελευταίο γκολ του Κωνσταντίνου με τη φανέλα του ΠΑΟ και φέτος το πρώτο του Φλάβιο Κονσεϊσάο.

Διασυρμοί

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ και με αντίπαλο τον ΠΑΟ έχεις δει πράγματα αξέχαστα. Έχεις δει συνολικά 52 γκολ του ΠΑΟ τα τελευταία οκτώ χρόνια στα ματς που αντιμετωπίζει την ομάδα σου –με καμία άλλη ομάδα δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Γενικά, στα ματς αυτά δεν έχεις πλήξει ποτέ. Έχεις δει τον ΟΦΗ να προηγείται και να χάνει, να κρατάει για ένα ημίχρονο και στο τέλος να χάνει, να χάνει 0-3, να μειώνει το σκορ και τελικά να χάνει, να χάνει με δύο γκολ από στημένες φάσεις, να χάνει παίζοντας ηρωικά, να χάνει χαλαρά, να χάνει ενώ η εξέδρα ειρωνεύεται τους παίκτες, να χάνει με τον κόσμο να ξεσηκώνεται, να χάνει με τον κόσμο να βαριέται να κράξει. Να χάνει με τον Μυριοκεφαλιτάκη, να χάνει με τον Ξημέρη, να χάνει με τον Βατσινά. Να χάνει με ένα σωρό κόσμο που στα επίσημα κάνει δημόσιες σχέσεις ενώ η ομάδα γνωρίζει διασυρμούς.

Σωθικά

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Δεν σε νοιάζει που η ομάδα χάνει: χάνει και από άλλους και χάνει χειρότερα. Χάνει με διαιτητές στημένους, με στρατούς από εξαγριωμένους στις εξέδρες, που απειλούν ότι θα κάψουν το Ηράκλειο, με αντιπάλους που το συγκεκριμένο ματς το αντιμετωπίζουν σαν ντέρμπι, ενώ αλλού και σε άλλους μπορεί και να χαρίσουν βαθμούς απλόχερα. Σου τρώει τα σωθικά, όμως, το ότι ενώ χάνεις από τον ΠΑΟ, ακούς την επόμενη μέρα να σου λένε ότι το αποτέλεσμα είναι εντελώς λογικό και προβλέψιμο, αποτέλεσμα μιας αδυναμίας του ΟΦΗ να κάνει οτιδήποτε άλλο. Σε πειράζει που ακούς στο φινάλε: «Δεν κατάλαβα, δηλαδή, τι είναι ο ΟΦΗ; Η Ρεάλ;». Σε πειράζει που σκέφτεσαι ότι για να δικαιολογηθούν οι ήττες μπορεί ο ΟΦΗ να είναι του χρόνου ακόμα χειρότερος. Σε πειράζει που κάποιοι μπορεί υποθετικά να σε φέρουν σε ακόμα μεγαλύτερα χάλια, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο προβλέψιμο.

Φανέλα

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Θυμάσαι τον Ισις, τον Βέρα, τον Νίκο Νιόπλια, τον Γιάνγιανιν, τον μεγάλο Γκόμεζ, τα Κρητικόπουλα που έφτασαν να φορέσουν τη φανέλα για να κάνουν την ομάδα αυτή σπουδαία. Στενοχωριέσαι που όλοι αυτοί οι τρομεροί παίκτες καλούνται πάντα να απαντήσουν στην ερώτηση «τι διάολο γίνεται στα ματς αυτά;», χωρίς να μπορούν να πουν τίποτα. Στενοχωριέσαι που κι εσύ κι εγώ και όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται, αλλά μάθαμε να μη λέμε τίποτα γιατί, όπως λένε στην Κρήτη, για τις προδοσίες είναι καλύτερο να μη μιλάς.

Φαρμάκι

Είσαι οπαδός του ΟΦΗ. Έχεις, φίλε, όλη τη συμπάθειά μου. Κανείς δεν έχει καταπιεί τόσο φαρμάκι στη ζωή του…

Καρπετοπουλος speaking..

Σωστόοοοοστ
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Lazio
    1) Μπορει να τριανταρισες αλλα μυαλο δεν εβαλες ουτε τα κοκκινα γυαλια σου εβγαλες για να εβλεπες οτι ο βαζελος ειχε ομαδα τοτε τη δεκαετια 80 που πηρε πρωταθληματα ενω εσεις ησασταν τσιρκο. 2) Και θα σου πω και το αλλο .....αφου καναμε αισχη τοτε πως αφησαμε κατι λαρισες και παοκ να παρουν πρωταθλημα?
    1) Ομαδα ο ΠΑΟ δεν ειχε. Αλλα τα πρωταθληματα τα επαρνε λογο Βαρδινογιανη Τον αρχιδασκαλο των οσων βρωμικων προεδρων επακολουθησαν !

2) Η απαντηση ειναι απλη. ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΑΔΑ και τις συγκεκριμενες χρονιες ουτε τα αισχη του Βαρδινιγιαννη δεν μπορουσαν να σας σωσουν.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    el_hymador
    ρε εχετε μπουκωσει απο τις καραμελες !!! φτυστε καμια να μιλατε σαν ανθρωποι.....Κερκυρα , Αιγαλεω και Ξανθη δηλαδη δεν σας λενε τιποτις?
    Εσενα ΙΩΝΙΚΟΣ --ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -- ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ σου λενε τιποτα ??

ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    xmm i podosfairiki istoria leei gia tis metagrafes tou gaurou??
    Malista, Detari, den tha diafwnisw
    Boreis na skefteis kai allous??
    Giati an milas gai duo treis paiktes se tosa xronia.......
    Καλά τώρα σίγουρα κάνεις πλάκα γιατι αν το εννοείς αυτό που λες απλά δεν έχεις ιδέα απο ποδόσφαιρο και δεν νομίζω να έχει νόημα να συζητάμε!!!!
    Και ύστερα μιλάτε για οπαδικά γυαλιά!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Lazio

1) Ομαδα ο ΠΑΟ δεν ειχε. Αλλα τα πρωταθληματα τα επαρνε λογο Βαρδινογιανη Τον αρχιδασκαλο των οσων βρωμικων προεδρων επακολουθησαν !

2) Η απαντηση ειναι απλη. ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΑΔΑ και τις συγκεκριμενες χρονιες ουτε τα αισχη του Βαρδινιγιαννη δεν μπορουσαν να σας σωσουν.
    Δηλαδή ρε φίλε το 86 που φάγατε την 4αρα στον τελικό του κυπέλου και ΄φεύγατε από το ΟΑΚΑ από το 60 ο βάζελος δεν έίχε ομάδα ??μην τρελαθούμε τελείως..
    φυσικά και ο γαύρος είχε φέρει παιχταράδες...είχε φέρει ένα Ντέταρι που ο καημένος έπρεπε να συνδυαστεί με τον Τσαλουχίδη και κάτι άλλους που δεν είχαν μυρωδιά από μπάλα..γι αυτό κ αναγκαζόταν να τους περνάει όλους μόνος του...
    Επίσης έφερε την μαγική τριάδα από τη Ρωσία...Προτάσοφ , Λιτόφτσενγκο, Σάβιτσεφ...παγκοσμίας κλάσης παίχτες οι οποίοι φυσικά καταστράφηκαν στην ΕΛΛΆΔΑ...
    Αλλά μάλλον δεν θυμάσε ότι ο βάζελος είχε φέρει ΖΑΕΤΣ και Ρότσα...
    παλαιότερα τον Βερόν αν κ στα γεράματα...
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΖΑΕΤΣ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!!!!
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    μαλιστα...κανεις δεν ειπε οτι ο Καπεταν-κουμπουριας δεν εχει κανει βρωμιες...εχει κανει!!! το αστειο της υποθεσης ομως ειναι να ξεκινατε ενα post για την σχεση ΠΑΟ-ΟΦΗ , τι σκατα? δεν βλεπετε τι γινετε με την ομαδα σας?....παρτε το χαμπαρι , το πιο αναξιοπιστο , διαβρωμενο και αναξιοκρατικο πρωταθλημα της Ευρωπης , ειναι το Ελληνικο....η μεγαλυτερη πλακα ειναι να βλεπεις τους γαυρους να πανηγυριζουν για τα πρωταθληματα τους....μπραβο παιδια , αλλα εικοσι παρτε να χαιρεστε!!!
    Πιστευω οτι με τελειως αντικειμενικα κριτηρια , την καλυτερη μπαλα τα τελευταια χρονια την εχουμε δει :

-απο τον ΠαναθηναΙκο (με Ζαετς , Ροτσα , Σαραβακο)
    -απο την ΑΕΚ (την εποχη που μαζευε τα πρωταθληματα με τον Ντουσαν)

Απο τον γαυρο δεν νομιζω οτι εχουμε δει ποτε καλη μπαλα , ανταξια αυτης που ειδαμε στις παραπανω περιπτωσεις ..... αν εχετε δει εσεις πειτε ποτε και που.... (ψαξε-ψαξε , δεν θα το βρεις)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2010, 01:08
  2. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  3. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
    από SvsGreek στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 150
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2008, 13:42
  4. Αφιερωμενο στους καγκουρες του forum και μη...
    από Ταξιδευτής στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 14:35
  5. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον JULIUS
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας