Βρηκα εγω φιλο αρα ειμαστε -1
παλευω να ψησω και αλλον να ερθουμε στα ισα μας....
To θεμα ειναι να μην πεφτουμε κατω απο 10 διοτι δεν βγαινει και ειναι μ@λ@κια το παιχνιδι...
ο σκοπος αγιαζει τα μεσα...
Κύριες του φόρουμ ενημερώνω οτι παρόλο που βρέχει ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ.
τα λεμε εκει
τα λογια περιττα φανταζομαι....
το παιχνιδι ΤΣΟΝΤΑ
παιζαμε και λιγοτεροι και παρολα αυτά, ειχε ερθει συνεργειο του Σειρηνακη για πλάνα.
αφηνω να τα πουν οι υπολοιποι (όταν ξανα γραψουν μετα από τετοιο καζο
αποκαλυψη πραγματικα ο μικε7777777777, που ηταν κέρβερος στο τερμα ( θα τα πουμε την επομενη)
o nikos _sdksfeosdfske εβγαλε πολλα λεφτα από το παιχνιδι... παρακληση να βαλει στο περιπτερο και red bull(χιουμορ κανω νικολα )
ευχαριστούμε τους φιλους του gfawk που συνετελεσαν στο να γίνουμε δεκαδα....
Until the next time
edit. περαστικα στον γιωργο και στον νικο... ελπιζω όλα οκ και να μην ηταν τιποτα
Τελευταία τροποποίηση από kalgeorge; 25/02/2016 στις 01:38.
Χαχαχαχαχα τσιπ σαμαλι κοκ και τσάκα τσουκα θα έχει την επόμενη!!! Καήκαμε στο ζεσταμα. Μας αποσυντονισαν οι τραυματισμοί (σας) δε βγήκε το πλάνο του αγώνα, η διαιτησία ήταν τραγική. Το χόρτο(το πιο??????) δεν ήταν ποτισμένο και άλλα πολλά. Νεχτ τιμε με τις σωστές προσθήκες στο ροστερ (κάποιον για παρέα Στο περίπτερο) θα βγάλω περισσότερα... εεε θα παμε καλύτερα εννοω!!!! Ωραίος Καντονά!!
Oπως καθε σωστή ιστορία με έρωτα, ιντρικες και ανατροπές,
υπάρχει και η ¨"σκοτεινή" ανείπωτη πλευρά….
Αφενος, στην μια μερια μαζεύτηκαν ολοι οι βετεράνοι, ανενεργοί για μια 5 ετια+, απ την άλλη με δολιους τροπους εδιωζαν το γουρι, το 10 το καλο, το γεννημένο μπαλαδορο Βαγγελη με ύπουλες τακτικές….
Τελος το παιχνιδι πηγαινε 1-1 τα γκολ εκτος από το τελος το τελευταιο 5λεπτο οπου ειχαν βγει τα οξυγονα και τα υπογλώσσια από κάποιους (όχι εμενα-ειχα παρει αναβολικα) και ειχε χαλαρώσει η ομαδα.
Εξαλλου δεν νομιζω ότι η διαφορα ηταν τοσο μεγαλη στο τελος (+3 γκολ νομιζω)
Εγω θελω να ευχαριστησω την ομορφη νοσοκομα που μου παρειχε πρωτες βοηθειες στο τραυματισμο μου οσο ημουν στο παγκο![]()