Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: Τις πταίει;;

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt_Slow Προβολή μηνύματος
    Δεν νομίζω η αμόλυβδη βενζίνη να ήταν τόσο κακής ποιότητας.. Υπήρχε σίγουρα πρόσμιξη και σχεδόν σίγουρα από diesel.
    Δεν υπάρχουν πλέον κακής ποιότητας καύσιμα και η νόθευσή τους είναι πραγματικά κάτι πολύ δύσκολο με τα συστήματα Ε/Ε. Από κάποιο λάθος έτυχε να το πάθεις.
    Aπο τι μου πε ο μάστορας και ποσότητα diesel να είχε μέσα θα ''κάπνιζε'' και μύριζε αλλιώς το ακαύστο μίγμα. Απο κει και πέρα ο τύπος απο τα παλιά είχε θέματα με τους ελέγχους απ'οσο θυμάμαι, η αλήθεια είναι οτι δεν γουστάρω τη ρουφιανιά αλλα μιλάμε για κατα συρροή απατεώνα και θα μεριμνήσω επι του θέματος..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    Δεν νομίζω η αμόλυβδη βενζίνη να ήταν τόσο κακής ποιότητας.. Υπήρχε σίγουρα πρόσμιξη και σχεδόν σίγουρα από diesel.
    Δεν υπάρχουν πλέον κακής ποιότητας καύσιμα και η νόθευσή τους είναι πραγματικά κάτι πολύ δύσκολο με τα συστήματα Ε/Ε. Από κάποιο λάθος έτυχε να το πάθεις.
    Υποθέτω πως αστειεύεσαι.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Ηθικόν δίδαγμα;

Καλύτερα να αργήσεις στο ραντεβού κ να πας να βάλεις "σωστή" βενζίνη παρά να βάλεις απο τον αναξιόπιστο και να κλαίς το μηχανάκι...

Κατεληξε οτι ειναι βενζινη;
    Αν ναι, δεν ριχνεις και μια απο που εβαλες, να μην την πατησει κανας αλλος χωριανος;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Κατεληξε οτι ειναι βενζινη;
    Αν ναι, δεν ριχνεις και μια απο που εβαλες, να μην την πατησει κανας αλλος χωριανος;
    Ναι αυτό είπε ο μπίλυς,επίσης είπε p.m. όποιος θέλει μη τον κάνει βούκινο δημοσίως..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Ναι αυτό είπε ο μπίλυς,επίσης είπε p.m. όποιος θέλει μη τον κάνει βούκινο δημοσίως..
    Εγω δεν προκειται να βαλω βενζινη εκει. Ποτε, ετσι κι αλλιως.
    Αλλα γιατι να μην γινει βουκινο;
    Παρεα με μια καταγγελια;
    (μαλλον αντιστροφα)
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Εγω δεν προκειται να βαλω βενζινη εκει. Ποτε, ετσι κι αλλιως.
    Αλλα γιατι να μην γινει βουκινο;
    Παρεα με μια καταγγελια;
    (μαλλον αντιστροφα)
    Δε διαφωνώ.Απλά ο μπίλ αποφασίζει..λογικά για καταγγελία θα πάει απ'ότι βλέπω

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Ας πούμε απλά την περιοχή, Σεπόλια και οτι είναι επώνυμο πρατήριο όχι Ανεξάρτητο.
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Αργός Το avatar του/της Cpt_Slow
    καλημερα, επειδη η δουλεια μου ειναι στο χωρο των καυσιμων, δεν ειναι ευκολο πλεον πχ στα 5κυβικα αμολυβδη να προσθεσεις αλλο ενα αγνωστου ποιοτητας και προελευσης να τα πουλησεις και αν δεν σε πιασουν επ αυτφωρω ολα καλα. Οχι ακατορθωτο αλλα ειναι πολυ δυσκολο να παρακαμψεις τα συστηματα Ε/Ε.

Τωρα φιλε billy το πιο πιθανο ειναι να φωνισες απο τον πατο καποιας δεξαμενης η οποια ειχε να αδειασει καιρο. Δεν φανταζεσται πως γινεται το καυσιμο κοντα στον πατο της δεξαμενης αν δεν κινειται, εχω δει αρκουδες να βγαινουν απο δεξαμενες.
    Επισης πιθανο σεναριο ειναι προσφατα να αλλαξε περιεχομενο η δεξαμενη καυσιμου, ο πρατηριουχος να μην εκανε την διαδικασια οπως επρεπε και να πηρες ενα μιγμα αμολυβδης με οτι υπηρχε πριν. Ειδικα εαν η δεξαμενη προερχεται απο diesel πρεπει να γινει καθαρισμος αλλιως τα καταλοιπα λογω βιοdiesel δεν θελεις να τα δεις.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αυτό μου είχε πει και ιδιοκτήτης πρατηρίου πριν καιρό. Αν μπορείς μου είχε πει να γνωρίζεις το αν, πότε και πως καθαρίζει κάποιος τις δεξαμενές του, από εκεί να βάζεις.
    Το ίδιο πάνω κάτω και κάποια άλλα μου είχε πει και για την σούπερ ντουπερ αμόλυβδη.

Κλασικη περιπτωση νοθειας, νοθευουν την βενζινη με χημικα που αυξανουν τον ογκο της με αποτελεσμα να νομιζεις οτι εβαλες χ ποσοτητα βενζινης και μπορει να εχεις βαλει λιγοτερο απο το μισο.
    Οι τυποι δεν νιωθουν τιποτα, το μονο που τους αξιζει ειναι η διαπομπευση

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n
    Συστήματα Ε/Ε
    Μ έχουν βάλει σε ντεπόζιτο 19λίτρων 21 λίτρα
    Την έχω παθει απο δύο συγκεκριμένα πρατήρια 1-2 φορές στο καθένα να βάζω βενζίνη και όταν η μηχανή κάθεται για πολλές ώρες ακινητοποιημένη να ζορίζεται να πάρει μπροστά..βάζοντας 10-15 ευρώ απο κάποιο άλλο βενζινάδικο το πρόβλημα εξαφανίζεται
    Μπινια!!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τις πταίει;;;
    από vkats στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2014, 21:43
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25
  3. μεταφορα απο τις γενικες
    από illuminatios στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11