Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: γνωρίζει κανεις το ktm 990 που εχει ο βύνιος? λέμε τώρα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    σου το είπαν ότι είναι χιουμορίστας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Με αφορμή αυτό , θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι δεν θα σβηστούν τα σχόλιά σας, σε αυτό ή άλλο παρόμοιο θρεντ.

Σε περίπτωση που μας έρθει κάποια εισαγγελική παραγγελία (αν γίνει μύνηση για συκοφαντική δυσφήμιση) τότε θα είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα αντίστοιχα στοιχεία στον ανακριτή ή στη ΔΗΕ ή σε όποια άλλη υπηρεσία μας υποδειχθεί.

Να υπενθυμίσω ότι έχει ήδη καταδικαστεί στο παρελθόν μέλος του φόρουμ με πολλές χιλιάδες ευρώ πρόστιμο απο το δικαστήριο (και δεν ενδιαφέρθηκα να μάθω το τι ποινή του επέβαλλε το ποινικό).

Το φόρουμ, δεν ασπάζεται ούτε ευθύνεται για τα σχόλια των μελών του.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    εχω απορια πως καταδικαστηκε. η ip μου δεν ειναι αποδειξη οτι εγω προσωπικα εγραψα κατι. ασχετο τελειως αλλα μου εκανε εντυπωση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    εχω απορια πως καταδικαστηκε. η ip μου δεν ειναι αποδειξη οτι εγω προσωπικα εγραψα κατι. ασχετο τελειως αλλα μου εκανε εντυπωση.
    Υποθέτω (μετά βεβαιότητας) ότι η ΔΗΕ μπορεί να βρει τα πάντα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    εννοω οτι αν γραψω απο το κινητο μου απλα δεν το κρατουσα εγω στα χερια μου. απο το σπιτι απλα καθησε και το εγραψε ενας φιλος μου. δηλαδη βαση αμφιβολιων θεωρω οτι δεν (θα επρεπε να) ευσταθει και πολύ αυτο σε διακστηριο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Σφακιανάκης!!!

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης της ip.
    εκτός κι αν εκείνος αποδείξει ότι έγραφε άλλος.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    εγω πάντως απορία το χω. Αν το κοντέρ λεει 22 χλδ και προφορικά σου λεει 60 χλδ, το βιβλίο service τι λεει?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    εγω πάντως απορία το χω. Αν το κοντέρ λεει 22 χλδ και προφορικά σου λεει 60 χλδ, το βιβλίο service τι λεει?

Αν υπάρχει, κι έχει συμπληρωθεί, θα πρέπει να λέει τα χλμ του τελευταίου σέρβις.

Αν δεν υπάρχει, τι να λέει; Τίποτα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    εννοω οτι αν γραψω απο το κινητο μου απλα δεν το κρατουσα εγω στα χερια μου. απο το σπιτι απλα καθησε και το εγραψε ενας φιλος μου. δηλαδη βαση αμφιβολιων θεωρω οτι δεν (θα επρεπε να) ευσταθει και πολύ αυτο σε διακστηριο.
    Α μπραβο αυτο να τους πεις.

Ρε αφηστε τις χαζομαρες,ειναι δυσκολοι καιροι.

oldog Το avatar του/της bleach
    Προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο 990 που έχει ο Χαχάγιας που είναι και μια χαρά παιδί και (πολύ) πιο τίμιος! Αυτά
    Ασχολίαστες οι αναφορές του admin...

Παλαιό μέλος
    Ασχολίαστες οι αναφορές του admin...[/QUOTE]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Μετά βεβαιότητας, για να ζητήσει IPs από πάροχο πρέπει να υφίσταται αδίκημα. Αν κρατάτε logs με IPs των χρηστών πρώτον θα έπρεπε να το αναφέρετε ξεκάθαρα (μπορεί να το κάνετε ήδη) και δεύτερον να μην τις δίνετε με πρόφαση μια μύνηση... Νομίζω ρόλος ενός φόρουμ είναι προστατεύει την ιδιοτικότητα των χρηστών του...

Φάουλ σου φίλε mod να "απειλείς" έμεσα ανθρώπους που γράφουν την γνώμη τους. Αν είναι απλά να λέμε όλοι πόσο γαμάτοι είμαστε δεν υφίσταται ανταλλαγή απόψεων...

Όσον αφορά τις IPs τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατάτε τις όποιες χρησιμοποιεί ένας χρήστης. Αν κάποιος θέλει να κάνει μλκια υπάρχουν τα proxies, τα VPNs, το TOR κλπ. Επίσης από πλευράς αν θέλετε να banάρετε έναν χρήστη το account του αρκεί η IP απόρώ τι σας χρειάζεται... Οι πάροχοι πάντως δίνουν στοιχεία IP πολύ πιο δύσκολα από την περίπτωση που περίεγραψες εσύ και αυτό δεν τιμάει καθόλου το φόρουμ.

Επίσης τα λέω αυτά χρησιμοποιώντας max 2-3 IPs η οποίες είναι δικές μου γιατί εμπιστεύομαι εσάς χωρίς φυσικά να περιμένω να με υποστηρίξετε αν τελέσω εγώ (ή ο όποιος εδώ) ποινικό αδίκημα. Οι καλοί mods/admins στα δύσκολα φαίνονται να ξέρετε αγαπητοί...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Μετά βεβαιότητας, για να ζητήσει IPs από πάροχο πρέπει να υφίσταται αδίκημα. Αν κρατάτε logs με IPs των χρηστών πρώτον θα έπρεπε να το αναφέρετε ξεκάθαρα (μπορεί να το κάνετε ήδη) και δεύτερον να μην τις δίνετε με πρόφαση μια μύνηση... Νομίζω ρόλος ενός φόρουμ είναι προστατεύει την ιδιοτικότητα των χρηστών του...

Φάουλ σου φίλε mod να "απειλείς" έμεσα ανθρώπους που γράφουν την γνώμη τους. Αν είναι απλά να λέμε όλοι πόσο γαμάτοι είμαστε δεν υφίσταται ανταλλαγή απόψεων...

Όσον αφορά τις IPs τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατάτε τις όποιες χρησιμοποιεί ένας χρήστης. Αν κάποιος θέλει να κάνει μλκια υπάρχουν τα proxies, τα VPNs, το TOR κλπ. Επίσης από πλευράς αν θέλετε να banάρετε έναν χρήστη το account του αρκεί η IP απόρώ τι σας χρειάζεται... Οι πάροχοι πάντως δίνουν στοιχεία IP πολύ πιο δύσκολα από την περίπτωση που περίεγραψες εσύ και αυτό δεν τιμάει καθόλου το φόρουμ.

Επίσης τα λέω αυτά χρησιμοποιώντας max 2-3 IPs η οποίες είναι δικές μου γιατί εμπιστεύομαι εσάς χωρίς φυσικά να περιμένω να με υποστηρίξετε αν τελέσω εγώ (ή ο όποιος εδώ) ποινικό αδίκημα. Οι καλοί mods/admins στα δύσκολα φαίνονται να ξέρετε αγαπητοί...
    ετσι ακριβως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    ετσι ακριβως
    Προφανώς δεν έχετε διαβάσει τον κανονισμό λειτουργίας του forum.

Κάντε έναν κόπο, δε θα σας πάρει πάνω από 10 λεπτά.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2011, 13:21
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2009, 13:53
  3. Γνωρίζει κανείς για το GS 800 on-off ?
    από paul-city στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2007, 01:44
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 18:43
  5. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2004, 10:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •