σου το είπαν ότι είναι χιουμορίστας
Με αφορμή αυτό , θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι δεν θα σβηστούν τα σχόλιά σας, σε αυτό ή άλλο παρόμοιο θρεντ.
Σε περίπτωση που μας έρθει κάποια εισαγγελική παραγγελία (αν γίνει μύνηση για συκοφαντική δυσφήμιση) τότε θα είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα αντίστοιχα στοιχεία στον ανακριτή ή στη ΔΗΕ ή σε όποια άλλη υπηρεσία μας υποδειχθεί.
Να υπενθυμίσω ότι έχει ήδη καταδικαστεί στο παρελθόν μέλος του φόρουμ με πολλές χιλιάδες ευρώ πρόστιμο απο το δικαστήριο (και δεν ενδιαφέρθηκα να μάθω το τι ποινή του επέβαλλε το ποινικό).
Το φόρουμ, δεν ασπάζεται ούτε ευθύνεται για τα σχόλια των μελών του.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εχω απορια πως καταδικαστηκε. η ip μου δεν ειναι αποδειξη οτι εγω προσωπικα εγραψα κατι. ασχετο τελειως αλλα μου εκανε εντυπωση.
υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης της ip.
εκτός κι αν εκείνος αποδείξει ότι έγραφε άλλος.
εγω πάντως απορία το χω. Αν το κοντέρ λεει 22 χλδ και προφορικά σου λεει 60 χλδ, το βιβλίο service τι λεει?
![]()
Προτείνω να ρίξεις μια ματιά στο 990 που έχει ο Χαχάγιας που είναι και μια χαρά παιδί και (πολύ) πιο τίμιος! Αυτά
Ασχολίαστες οι αναφορές του admin...
Ασχολίαστες οι αναφορές του admin...[/QUOTE]
![]()
Μετά βεβαιότητας, για να ζητήσει IPs από πάροχο πρέπει να υφίσταται αδίκημα. Αν κρατάτε logs με IPs των χρηστών πρώτον θα έπρεπε να το αναφέρετε ξεκάθαρα (μπορεί να το κάνετε ήδη) και δεύτερον να μην τις δίνετε με πρόφαση μια μύνηση... Νομίζω ρόλος ενός φόρουμ είναι προστατεύει την ιδιοτικότητα των χρηστών του...
Φάουλ σου φίλε mod να "απειλείς" έμεσα ανθρώπους που γράφουν την γνώμη τους. Αν είναι απλά να λέμε όλοι πόσο γαμάτοι είμαστε δεν υφίσταται ανταλλαγή απόψεων...
Όσον αφορά τις IPs τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατάτε τις όποιες χρησιμοποιεί ένας χρήστης. Αν κάποιος θέλει να κάνει μλκια υπάρχουν τα proxies, τα VPNs, το TOR κλπ. Επίσης από πλευράς αν θέλετε να banάρετε έναν χρήστη το account του αρκεί η IP απόρώ τι σας χρειάζεται... Οι πάροχοι πάντως δίνουν στοιχεία IP πολύ πιο δύσκολα από την περίπτωση που περίεγραψες εσύ και αυτό δεν τιμάει καθόλου το φόρουμ.
Επίσης τα λέω αυτά χρησιμοποιώντας max 2-3 IPs η οποίες είναι δικές μου γιατί εμπιστεύομαι εσάς χωρίς φυσικά να περιμένω να με υποστηρίξετε αν τελέσω εγώ (ή ο όποιος εδώ) ποινικό αδίκημα. Οι καλοί mods/admins στα δύσκολα φαίνονται να ξέρετε αγαπητοί...