Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είμαι στις 08:30 στην έξοδο 1 της Αττικής Οδού (Μάνδρα) στην παλιά Ε.Ο. Αθηνών - Θηβών...
Άλλος από Αττική Οδό;
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είμαι στις 08:30 στην έξοδο 1 της Αττικής Οδού (Μάνδρα) στην παλιά Ε.Ο. Αθηνών - Θηβών...
Άλλος από Αττική Οδό;
θα έρθω να σας συνοδεύσω![]()
αντε να δούμε την προοδό σας και την γληγοράδα σας![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Ήταν μια υπέροχη βόλτα, γεμάτη νέες εμπειρίες!
Ένα θερμότατο ευχαριστώ σε Αντώνη, tai και jimbar για την υπομονή τους και τα ιδιαίτερα μαθήματα περί στρίβειν (αν και ανεπίδεκτος μαθήσεως)...
Οι ρυθμοί της βόλτας ήταν πολύ χαλαροί, σε βαθμό που κάποια στιγμή ο jimbar βαρέθηκε και άρχισε τη γυμναστική για να ξεμουδιάσει... ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ!
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Κατά διαβολική σύμπτωση η σημερινή εξόρμηση ήταν Honda!
tai - CBR1100XX
Αντώνης - XRV750 Africa Twin
jimbar - XL650V Transalp
BILLY FILTH - CBF250
McGyver - XL125V Varadero
Επιφυλάσσομαι για μερικές ακόμα φωτογραφικές αναμνήσεις αύριο...
Να είστε όλοι πάντα καλά αδέρφια!
Σας ευχαριστώ και πάλι...
Καλησπέρα κι από μένα!
(Επιτέλους κατάφερα να μπώ!!!)![]()
Μπορεί η τύχη να μην ήταν με το μέρος μου στο παρθενικό ταξίδι του Αφρικανού φίλου μου, (Μήτσο μου αυτό πόνεσε πολύ), εντούτις με την βοήθεια σας και κυρίος με την συμπαράσταση σας κατάφερα να το τελειώσω (αν και με λίγο σμπρόξιμο) με τον καλύτερο τρόπο!
Πολλά ευχαριστώ σε όλους και ελπίζω οι επόμενες εξορμήσεις να είναι ποιό ανέμελες!
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ...
Μπράβο βρε παιδιά...έλα Mc, more photos.
...καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα, με καλό καιρό και γυαλιά ηλίου...άψογοι!
![]()
Αν δεν μάθεις να στρίβεις, την άλλη φορά θα σε αφήσω στο βουνό, και θα γυρίσεις με τα πόδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ήταν μια υπέροχη βόλτα, γεμάτη νέες εμπειρίες!
όταν κάνεις αυτά που σου λένε τότε έχεις εμπειρία χέστη![]()
Ένα θερμότατο ευχαριστώ σε Αντώνη, tai και jimbar για την υπομονή τους και τα ιδιαίτερα μαθήματα περί στρίβειν (αν και ανεπίδεκτος μαθήσεως)...
![]()