Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 72

Θέμα: Gsx-r 600 2006

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Έχει η Kawasaki SS 750 σε παραγωγή?????

ναι βρε!!!

το Z750!!!!

δεν ειναι βεβαια ss αλλα εχει ss γονιδια!!!! :rotflmao: :rotflmao:
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Παλαιό μέλος
    Στο παρακάτω λίνκ υπάρχουν αρκετά βίντεο απο την παρουσίαη των νέων GSX-R 600 και 750 που έγινε στις 30 Σεπτεβρίου.

http://www.motorcyclenews.com/nav?pa...NEWS_NEW-BIKES

Για να κατεβάσετε τα βίντεο πρέπει να κάνετε εγγραφή.

Όποιος καταφέρει να κάνει επιτυχή εγγραφή και να τα κατεβάσει ας βοηθήσει γιατί όσο και αν προσπάθησα, δεν τα καταφερα.

καλησπερα!!!!!!!!! και εγω ετοιμαζομαι για την αγορα ss ανεκαθεν μου αρεσαν τα honda μεχρι που ειδα το κ5 και το κ6(σε φοτο) πραγματικα οι τυποι εδωσαν τον καλυτερο εαυτο τους!!!!!!!!ασε που να πας να παρεις ενα 600cbr εχει οσο σχεδον το 750 κ6!!!!!!!!!!!!!
    παντα ηθελα ενα 600 αρι αλλα βλεπετε το 750 ειναι οπλο!!!!!!!!δεν ειχα ποτε μου ss και μιας και αν το παρω θα το κρατησω (πρωτα ο θεος) δεν προκειται να το αλαξω οταν (π.χ. βγαλει τα καινουρια χρωματα) ελεγα για το 750 ωστε μετα απο 4 η 5 χρονια να εχω το καλο ναι μεν παλιοτερο αλλα το ιδανικο!!!!!εξαλου ανεκαθεν η κατηγορια αυτη ειχε 750 παλιοτερα ουτε 600 αρια ουτε 1000 υπηρχαν.
    εσεις τι λετε??????/ποια ειναι η γνωμη σας?????????αξιζει να ζωριστω λιγο παραπανω για το 750 η να παω στην ποιο φθηνη ληση????????
    για μενα και το 600 εχει ασυληπτα γκαζια!!!!!!!!!!
    να λαβουμε υπ'οψιν οτι ποτε δεν ειχα street και οτι εχω αυτοσυγκρατηση στο θεμα γκαζιου!!!!!!
    ακουω γνωμες!!!!!!!!!!!
    ευχαριστω!
    ρε brother μου προτεινεις το 600 αλλα βλεπεις τι λενε ολοι για το 750!μην ανησυχεις δεν θα τσακιστω...........!!!!!!!!!!!και εγω σάγαπω!
    να ειστε παντα καλα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisp
    καλησπερα!!!!!!!!! και εγω ετοιμαζομαι για την αγορα ss ανεκαθεν μου αρεσαν τα honda μεχρι που ειδα το κ5 και το κ6(σε φοτο) πραγματικα οι τυποι εδωσαν τον καλυτερο εαυτο τους!!!!!!!!ασε που να πας να παρεις ενα 600cbr εχει οσο σχεδον το 750 κ6!!!!!!!!!!!!!
    παντα ηθελα ενα 600 αρι αλλα βλεπετε το 750 ειναι οπλο!!!!!!!!δεν ειχα ποτε μου ss και μιας και αν το παρω θα το κρατησω (πρωτα ο θεος) δεν προκειται να το αλαξω οταν (π.χ. βγαλει τα καινουρια χρωματα) ελεγα για το 750 ωστε μετα απο 4 η 5 χρονια να εχω το καλο ναι μεν παλιοτερο αλλα το ιδανικο!!!!!εξαλου ανεκαθεν η κατηγορια αυτη ειχε 750 παλιοτερα ουτε 600 αρια ουτε 1000 υπηρχαν.
    εσεις τι λετε??????/ποια ειναι η γνωμη σας?????????αξιζει να ζωριστω λιγο παραπανω για το 750 η να παω στην ποιο φθηνη ληση????????
    να λαβουμε υπ'οψιν οτι ποτε δεν ειχα street και οτι εχω αυτοσυγκρατηση στο θεμα γκαζιου!!!!!!
    ακουω γνωμες!!!!!!!!!!!
    ευχαριστω!
    ρε brother μου προτεινεις το 600 αλλα βλεπεις τι λενε ολοι για το 750!μην ανησυχεις δεν θα τσακιστω...........!!!!!!!!!!!και εγω σάγαπω!
    νΑ ΤΟ πΑρεις το 750 γιατι αν δεν το παρεις θα το μετανιωσεις.Ετσι δεν το πηρα και εγω γιατι ηταν ηδη τολμηρη η μεταβαση απο σκουτερ 50 σε 600.Αλλα το γκαζι συνιθιζεται σε ενα μηνα.Οχι δεν του εχω πιει το αιμα του zx αλλα μεγαλυτερη ακομα ροπη χαμηλα θα την ηθελα.Και αν παρεις το 750 δεν θα κοιταξεις ποτε να παρεις 1000.Ασε που μεσα στην πιστα τα ριχνει ολα δεκατακια.
    Δωσε μου εμενα 9300 για το ninja να δεις για ποτε το παιρνω το 750

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisp
    ακουω γνωμες!!!!!!!!!!!
    ευχαριστω!
    Να ξέρεις ότι στα SS το θέμα δεν είναι τα γκάζια αλλά το πώς στρίβουν. Στα GSXR το 600 και το 750 έχουν ακριβώς τα ίδια περιφερειακά........ Χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Να ξέρεις ότι στα SS το θέμα δεν είναι τα γκάζια αλλά το πώς στρίβουν. Στα GSXR το 600 και το 750 έχουν ακριβώς τα ίδια περιφερειακά........ Χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο?

NAI χρειαζεται να μου πεις ποτε το κοβεις να μας την βαραει να παμε να το παρουμε?

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    NAI χρειαζεται να μου πεις ποτε το κοβεις να μας την βαραει να παμε να το παρουμε?
    Το χω κόψει ρε...........:rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    αμα οι επιλογες σου ειναι μονο 600 ή 750 ...για μενα δεν υπαρχει λογος να φοβασαι να παρεις το 750...

γιατι το 600 εχει λιγο γκαζι???

αμα δεν εχεις τη συνεση και το σεβασμο ... και με τα δυο θα φας τα μουτρα σου ... αρα παρε το 750 που θελεις και ΠΡΟΣΕΧΕ!

παντα κρανος-jacket-μποτες-γαντια... παρε και καμια δερματινη στολη καλο θα σου κανει

μην ακουσω βλακιες τυπου "δεν εχω λεφτα" που ακουω απο αλλους... 12,000 ευρω για να παρεις το μηχανακι πως ειχες?

καλο θα κανει να πας και σε καμια σχολη (riding shcool, CSS κτλ)

Παλαιό μέλος
    Σήμερα ήμουν στην αντιπροσωπία αλλά δεν υπήρχε ούτε το 600 ούτε και το 750. Και τα δύο θα φτάσουν λέει μετά τις 15 του επόμενου μήνα.

Πολύ μεγάλη η καθυστέρηση και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται. Πως επέτρεψε η Suzuki, την στιγμή που τα περισσότερα ανταγωνιστικά μοντέλα βρίσκονται απο τον Φερβουάριο στις εκθέσεις, τα δικά της να μένουν 2 μήνες πίσω;

Και εκεί που είχα κατασταλάξει στο 600, αρχίζω να ξανασκέφτομαι σοβαρά το 750. Και να ήταν μόνο αυτό. Εκέι που είχα βέβαιη την επιλογή του full black, τώρα βλέπω ξανά το κλασικό μπλ΄άσπρο και μου φαίνεται απίστευτα όμορφο.Νομίζω οτι η επιλογή μου θα είναι δύσκολη. Έχω να διαλέξω ανάμεσα σε 6 επιλογές ενώ τα θέλω όλα.

Το μόνο σίγουρο μεχρι στιγμής είναι οτι όποιοα και αν είναι η τελική μου επιλογή, θα προτιμήσω κάποιον έμπορο και όχι την αντιπροσωπαία. Η διαφορά στο 750 είναι τεράστια. Απο 13.000, οι έμποροι το δίνουν 11.400 ευρώ.

περασσα και εγω απο την suzuki στην συγγκρου και δεν ειχαν ουτε προσπεκτους!!!!!!!!!!το μοναδικο 750 που εχουν φερει το ειχαν στις σερρες για δοκιμη!!!!!!!!!!!!!
    σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!!!!!!!!
    τελικα δεν αξιζει για 1500 ε να πας σε κατι υποδιεστερτο απο το κοριφαιο!!!!!!!!!!!1
    να ειστε παντα καλλα!!!!!!!!!!!!!!
    να ειστε παντα καλα!!!

Παλαιό μέλος
    Προφαβώς αναφέρεσαι για το 1000άρι σε σχέση με το 750. Ή μήπως για το 750 σε σχέση με το 600. Αν είναι το πρώτο, διαφωνώ , αν είναι το δεύτερο, επαυξάνω.

Αλλά πάντα το θέμα βρίσκεται στο τι θέλει ο καθένας και τι χρήση θα κάνει στην μηχανή του.

προβλέπω να έρχεται πρώτα το 750 και μετά το 600.

απευθυνομουν για το 750 σε σχεση με το 600!!!!!!!
    να την κανω τελικα την κουτουραδα?????????????τι λες?????????
    να ειστε παντα καλα!!!

Παλαιό μέλος
    Καβάλησα σήμερα τα 600 και 750 και έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Έχω φάει τεράστιο κόλλημα. Είναι η πιο όμορφη μοτοσυκλέτα που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Και δεν ήμουν ο μόνος που τυφλώθηκε απο την ομορφιά τους. Γύρω απο τα 2 Κ6, υπήρχε συνέχεια κόσμος που περίμενε πότε θα έρθει η σειρά τους να τα καβαλήσει. Τρέλα σου λέω.

Μάλλον θα προτιμήσω το 750. Και ο λόγος είναι οτι ποτέ δεν πρόκειται να μου τελειώσει το γκάζι και να ψάξω κάτι πιο δυνατό. Κάτι που μου έχει συμβεί εδώ και αρκετό καιρό με το Fazer.

Mε 11.400 ευρώ παίρνουμε το ομορφότερο και ισορροπημένο superbike. Καθόλου άσχημα. Μετράω απο σήμερα τις μέρες πότε θα το κάνω δικό μου.

Προσκυνώ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	k6_750_01.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	80,1 KB 
ID:	40339

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    me 2

το 750 ειναι το μοναδικο μηχανακι που θα με εκανε να πουλησω τη μαμα kawa αν ηθελα να αλλαξω το Ζ1000.... (ή το 749 αμα ειχα λεφτα για να το συμαζευω )

ΚΑΥΛΑ ειναι .... και εγω εβγαλα φωτο πανω της σα παιδακι χεχε

Παλαιό μέλος
    Να'τη και με το tri-oval της Yoshimura. Τι να λέω. Φέρτε το κλειδί ρε παιδιά.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	k6_600_01.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	94,5 KB 
ID:	40424

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ