Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 91

Θέμα: Δε με γράψανΕ αλλά θα έπρεπε...

Πανω απο 3.000 ευρω σε κλησεις..

Αντε να εχω γλυτωσει καμμια 500αρα το πολυ..
    Αλλα η καλυτερη πριν 3-4 χρονια με το φορτηγο,παραμονη Χριστουγεννων και κατεβαινω απο Σαλονικα,
    βιαζομουν να γυρισω να φορτωσω για Αθηνα καπακι,νυχτα και περναω μπροστα απο τα πρατηρια στον Πλαταμωνα.
    μαλλιοκουβαρα..
    Εκει τσεοι κλασικα,αναβουν φαρο και ερχονται απο πισω.
    Σταματαω και ερχεται στο παραθυρο και μου λεει τα χαρτια σου και δωσε μου και τον ταχογραφο
    Του δινω τα χαρτια και του λεω τον ταχογραφο δεν στο δινω..
    Τ ι λες ρε μεγαλε μου λεει,δωσε μου τον ταχογραφο!!
    Βρε αστον σου λεω,εχει περασει η βελονα εξω απο το χαρτι
    Φωναξε τον αλλον και λεει δεν μου δινει τον ταχογραφο αυτος εδω,και του λεω γραψε
    μια κληση αλλα μην μου παρεις το διπλωμα..
    Και μου λεει εχε χαρη που ειναι Χριστουγεννα,φυγε και αν σε ξαναπιασω δεν θα ξαναοδηγησεις..
    Καλα Χριστουγεννα τους λεω και φευγω.

Aν εβλεπε τον ταχογραφο,εκτος απο ταχυτητα θα με πηγαινε μεσα για 18+ωρες
    σερι..
    Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 03/03/2016 στις 00:32.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Η τελευταια προσφατη και απο τις 2-3 φορες που εχει τυχει να "γλιτωσω" σε ολη μου την οδηγικη καριερα.
    (για καποιο λογο δεν τραβαω τους αστυνομικους ουτε ημουν καμπανοφατσα σε 17 μηνες θητεια).

Βρισκομαι σε φαναρι σταματημενος και διπλα σταματαει Saxo VTS Super duper neon φώτα απο κατω που φεγγουν τις κατσαριδες, εξατμιση Φ80 σκουπα μιξερ προγραμμα anti-lag τουγμπο και δεν ξερω 'γω τι αλλο.
    Αναβει πρασινο και με μισο γκαζι εγω στο 300άρι σκουτερ ειμαι αρκετα μπροστα. Αμεσως-αμεσως, ακουγεται Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ πιο πισω... λες και απογειωνεται F-16 χωρις υπερβολες.
    Το 'χει ανοιξει τερμα, σπιναρει σαν διαολος ... καπνοι φλογες της πουτανας.... με περναει...
    Ανοιγω και 'γω τερμα...

Περναμε ενα πρασινο φαναρι γαμιωντας και λιγο πιο κατω ειναι οχημα της ΟΠΚΕ και 1 Citroen.... βγαινει ενας στα 20 μετρα να κανει σημα να σταματησω ή να σταματησει ο καγκουρας, δεν ξερω.
    Κοιταω καθρεπτη μην ερχεται κανεις και κοκκαλωνω. Σταματαω στου κουτρουλη το γαμο, κοιταω πισω σε φαση "εμενα? εκεινον?" με απορια ...
    Δεν προλαβα καν να σπρωξω λιγο πισω να ρωτησω, μπαινουν στο Terrano και περνανε απο διπλα μου σφαιρα με το φαρο αναμενο.

Ο καγκουρας σταματησε 2 φαναρια κατω και τον τσιμπησαν. Δεν ξερω τι αρπαξε, αν αρπαξε...!

Αυτος ο κακομοιρης που βγηκε τελευταια στιγμη να κανει νοημα παντως με εκανε και γελασα απιστευτα.
    Σαν τον Gandalf "YOU SHALL NOT PASS" ....
    pew pew pew pew pew pew !!!

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    Α δηλαδη εδω γραφουμε μονο τις φορες που μας ειδαν αλλα δε μας εγραψαν;

Γιατι νομιζα θα διαβασω εδω μεσα τη μεγαλυτερη καγκουρια του καθενος.

Οκ δεν εχω κατι προσωπικο.
    Γνωστος μου με τουτου τον εχτυπησε ρανταρ χεριου με 224 και τον εγραψανε για 140.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis113 Προβολή μηνύματος
    Α δηλαδη εδω γραφουμε μονο τις φορες που μας ειδαν αλλα δε μας εγραψαν;

Γιατι νομιζα θα διαβασω εδω μεσα τη μεγαλυτερη καγκουρια του καθενος.

Οκ δεν εχω κατι προσωπικο.
    Γνωστος μου με τουτου τον εχτυπησε ρανταρ χεριου με 224 και τον εγραψανε για 140.
    Οχι απλά γράφουμε εδω μέσα αυτα που μπορούμε γιατί αν γράψουμε άλλα σκηνικά θα πέσει ο σερβερ
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σαββατο , 6.30-7.00 το πρωι,στον παλιο Παναγιωταρακο στην Λ.Βουλιαγμένης,ολομοναχος,νεκρα.
    Παω για αναστροφή , που απαγορευότανε , και κοιταζω στο βάθος στο αντιθετο ρευμα,
    αν ερχετε κανεις.
    Βλεπω κατι φωτα, τουλάχιστον στην 3 εισοδο Ηλιουπολης...δλδ. 2-3 χλμ μακρυα,οποτε και την κανω την αναστροφη.
    Σε 1 λεπτο βλεπω και τον φαρο να αναβοσβήνει πανω απο τα φωτα.
    2 αυτοκίνητα ολα κι ολα σε ερημους δρόμους....το ενα εγώ και το αλλο της τροχαίας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Μετά από κυνηγητό σταματάω και το όργανο ρωτάει : γιατί κύριε δεν σταματήσατε για έλεγχο? Προσπαθείτε να ξεφύγετε για κάτι?
    Απάντηση : άκου αδερφέ . Η πρώην με άφησε για έναν μπ@τσο και νόμιζα ότι ήταν αυτός και ήθελε να την επιστρέψει.....

Κλεμμένο
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Με σταματάν για έλεγχο ρουτίνας, και δεν έχω πάνω μου διπλωμα παρα μόνο τη ταυτότητα του στρατού.

Ζητάνε, άδεια/δίπλωμα/ασφάλεια

Τους δίνω ασφάλεια και άδεια και τους λέω οτι δίπλωμα δεν το έχω μαζί μου είναι στο αυτοκίνητο κτλ.

Μου λέει πρέπει να σας γράψουμε, φέρτε τη ταυτότητα σας.
    Τους δίνω του στρατού, με χαιρέτησαν ευγενικά και μου ευχήθηκαν καλό υπόλοιπο

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Αυτοντροπιαζεστε καποιοι και το κανετε συνηδειτα ετσι? ουαου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Άσε που μετά από αυτό το thread δεν πρόκειται να την γλυτωσει κάνεις ποτέ ξανά
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Ρε παιδιά οκ, αν τα βάλουμε κάτω πρέπει πάνω από τις μισές φορές που μας σταματάνε από κάτι να γλιτώνουμε

Προσωπικά, στα 16~17 χρόνια που οδηγώ, με έχουν σταματήσει 5 φορές

3 με το παπί, 1 με μηχανή και μία με αυτοκίνητο

Η μόνη φορά που ήμουν εντελώς ΟΚ ήταν με το αμάξι, που ήταν για αλκοοτέστ και δεν είχα πιει (σχεδόν) τίποτα

Μία με το παπί με σταματήσαν (φορώντας κράνος) για ηχορύπανση και με έγραψαν

Με τη μηχανή πάλι, ένα απόγευμα, πάλι φορώντας κράνος, με σταματήσαν και μου ζήτησαν μόνο άδεια & ταυτότητα

Προφανώς δε τους ένοιαζε καν αν έχω δίπλωμα, κάτι έψαχναν, σιγά μη τους ένοιαζε ότι είχα πιει μετά τη δουλειά ούζα

Άλλες 2 φορές με το παπί, για το τυπικό "άδεια - δίπλωμα - ασφάλεια", όπου τότε (ήμουν μαθητής), ως γνήσιος βλάκας, δε φόραγα κράνος, δε μου είπε και κανείς τίποτα όμως

Συμπερασματικά, στο 80% των ελέγχων, έπρεπε να με γράψουν, με έγραψαν στο 20%

Μου τη χάρισαν ;

Νομίζω πως όχι, γιατί δεν ασχολήθηκαν καν

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Κατηφόριζα με το ΚΜΧ τη Θησέως στην Καλλιθέα. Στο κλασικό μπλόκο στην εκκλησία της Αγ. Ελεούσης (μεγάλη η χάρη της), δεν πρόσεξα ότι μου κάνανε σήμα να σταματήσω.
    Γυρίσαμε παρέα όλη την Καλλιθέα, Τζιτζιφιές και Μοσχάτο. Δεν ήξερα καλά τις περιοχές εκεί, αδύναμο και το ΚΜΧ, κάποια στιγμή υποχρεώθηκα να σταματήσω.

Αφού βεβαιώθηκαν ότι το μηχανάκι είναι δικό μου και δεν κουβαλάω κάτι παράνομο επάνω μου, με αφήσανε εφόσον τους υποσχέθηκα ότι δεν θα με ξανά έπιαναν χωρίς δίπλωμα.
    Την τήρησα την υπόσχεσή μου...
    Think faster than you ride

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εγώ έτρεχα έξω από την Καλαμπάκα στο ΙΣΩΜΑ.
    Όσα πάει το ΤΔΜ (κοντά στα 220) μ έγραψαν για λίγα γιατί είχα φουλ εξωπλισμό
    και γιατί μόλις μου είπαν ότι θα μου πάρουν το πάπλωμα έκανα σα να κατάπια μπετούγιες...
    Για αυτήν την ευθεία μιλάς;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10987392_10152990430213601_2142327226834212296_o.jpg 
Προβολές:	195 
Μέγεθος:	62,1 KB 
ID:	353876

Πηγαίναμε με...πολλά...και μας προσπέρασαν με ακόμη περισσότερα. Μαλλον κάτι ειχε γίνει παρακάτω ( ή μας τρόλλαραν)

Ακόμα μέσα θα μας είχαν αν μας σταματούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Μονο με το αυτοκινητο μου την εχουν χαρισει..

Ρουμανια, περναω με κοκκινο γιατι δεν το ειχα δει, με το κινητο στο αυτι και μιλαω, γιατι εχω χαθει και προσπαθω να βγαλω ακρη για το που ειμαι... το πρωτο που βγαινει κανονικα απο τον αλλο δρομο με πρασινο, περιπολικο.. πρεπει να μην υπηρχε αλλη πιο αστεια φατσα στον πλανητη απο εμενα εκεινη την στιγμη, οπως τους κοιτουσα, με το κινητο στο αυτι...

Εφυγα με συσταση ενω σκεφτομουν οτι θα γνωρισω τον Πασσαρη απο κοντα...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Πανω απο 3.000 ευρω σε κλησεις..

Αντε να εχω γλυτωσει καμμια 500αρα το πολυ..
    Αλλα η καλυτερη πριν 3-4 χρονια με το φορτηγο,παραμονη Χριστουγεννων και κατεβαινω απο Σαλονικα,
    βιαζομουν να γυρισω να φορτωσω για Αθηνα καπακι,νυχτα και περναω μπροστα απο τα πρατηρια στον Πλαταμωνα.
    μαλλιοκουβαρα..
    Εκει τσεοι κλασικα,αναβουν φαρο και ερχονται απο πισω.
    Σταματαω και ερχεται στο παραθυρο και μου λεει τα χαρτια σου και δωσε μου και τον ταχογραφο
    Του δινω τα χαρτια και του λεω τον ταχογραφο δεν στο δινω..
    Τ ι λες ρε μεγαλε μου λεει,δωσε μου τον ταχογραφο!!
    Βρε αστον σου λεω,εχει περασει η βελονα εξω απο το χαρτι
    Φωναξε τον αλλον και λεει δεν μου δινει τον ταχογραφο αυτος εδω,και του λεω γραψε
    μια κληση αλλα μην μου παρεις το διπλωμα..
    Και μου λεει εχε χαρη που ειναι Χριστουγεννα,φυγε και αν σε ξαναπιασω δεν θα ξαναοδηγησεις..
    Καλα Χριστουγεννα τους λεω και φευγω.

Aν εβλεπε τον ταχογραφο,εκτος απο ταχυτητα θα με πηγαινε μεσα για 18+ωρες
    σερι..
    Αλητες φορτηγατζηδες......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Με έχουν σταματήσει 100 φορές κι από αυτές, μπορούσαν άνετα να με γράψουν και τις 100. Πρόστιμο για οτιδήποτε έχω πληρώσει το πολύ 5 φορές, μικροποσά σχετικά, ίσως 500-600€ σύνολο. Ποτέ δε μου έχουν πάρει πινακίδες ή δίπλωμα. Αλλά το καλύτερο ήταν το εξής, πριν 4-5 χρόνια:

Λίγες μέρες πριν, είχα ατύχημα με το μηχανάκι και πήγαινα, με το αυτοκίνητο, σε έναν τύπο στου Γκύζη, να αγοράσω κάποια πράγματα από αγγελία, για να αντικαταστήσω τα σπασμένα. Ανεβαίνω Αλεξάνδρας. Χάνω το φανάρι που στρίβει αριστερά προς Γκύζη, γιατί είμαι ηλίθιος. Το παίρνω χαμπάρι, συνεχίζω με σβέλτο ρυθμό, πλησιάζω το επόμενο που στρίβει αριστερά, αναμμένο πορτοκαλί, γκαζώνω, χειρόφρενο με όσα, αναστροφή. Κοιτάζω καθρέπτη, βλέπω Ζητά να ξεκινά από το πράσινο πίσω μου. Τέλεια. Χωρίς καν να μου κάνει σινιάλο, επιβραδύνω, πιάνω δεξιά, φτάνει δίπλα μου, σταματάω. Μου λέει: "Χειρόφρενο μπροστά από τη Διεύθυνση;" (ναι, εκείνο το φανάρι είναι της ΓΑΔΑ). Παραδέχομαι τη μαλακία μου, εξηγώ ότι βιάζομαι, του δείχνω τον τραυματισμό μου, του δίνω τα απαραίτητα, βλέπει από το δίπλωμα ότι είμαι μοτοσυκλετιστής. Με ρωτάει τι μηχανάκι έχω. Απαντάω. Με ρωτάει αν φοράω πινακίδα. Η απάντησή μου είναι "Εμμμ..." και χαμόγελο. Δε μου αρέσουν τα ψέματα. Με αφήνει λέγοντάς μου "μη σε ξαναπετύχω εδώ γύρω". Τον ευχαρίστησα και έφυγα.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι δουλειά θα έπρεπε να κάνετε;
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2004, 15:22
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2004, 12:13
  3. Μην με κράξετε αλλά....
    από asmar στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2004, 23:07
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF