Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Εντομοαπωθητικά

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αφού είσαι φαρμακοποιός άρχισε να παίρνεις αντισυλλητικά και άστα να σε τσιμπάνε. Σε λίγο καιρό κανένα θηλυκό κουνούπι δεν θα γεννάει, θα αντιμετωπίσουν σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα και αναπόφευκτα θα εξαφανιστούν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    με τόσο φυτικό στο μαγαζί όλο το βασίλειο των εντόμων θα μαζέψεις στο τέλος...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ένα από τα μεγαλύτερα μου προβλήματα είναι τα κουνούπια, όπου πάω έχω μεγάλο πρόβλημα σε σημείο να μου χαλάνε τη διάθεση σε διακοπές, εξόδους κλπ και όλοι να με θέλουν δίπλα τους για να μη τους τσιμπάνε. Με τα χρόνια έχω καταλάβει πως όσα περισσότερα μέσα χρησιμοποιείς τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχεις. Δυστυχώς έχω μια ευαισθησία σε διάφορα πτητικά χημικά που με χτυπάει κατευθείαν στο λαιμό (με χειρότερο τα sprey μπογιάς που μου προκαλούν έντονη δύσπνοια)

Για κλειστό χώρο:

α) Βάζε "ταμπλέτα" έχω παρατηρήσει πως η bayer βγάζει αυτές που έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά μου μυρίζουν. Δουλειά μου κάνουν και οι pyrox και μυρίζουν λιγότερο. Υπάρχουν κάποιες φυτικές αλλά δε με καλύπτουν. Αν βαριέσαι να αλλάζει ταμπλέτες δοκίμασε με υγρό κάνει περίπου την ίδια δουλειά.

β) Μια φορά το μήνα κλείνω το χώρο μου και ρίχνω μέσα baygon spray με το κιλό και φυσικά φεύγω για πολλές ώρες.

γ) Κάνε μια καλή φασίνα στο χώρο με ξύδι αν την έχεις δει οικολογία ή και με χλώριο (ναι το στοιχείο του σατανά), πάρε ένα ψεκαστήρι και ρίξε πίσω από έπιπλα, κάτω από έπιπλα κλπ.

δ) Πάρε ξύδι και ρίξε σε παρακείμενα λιμνάζοντα νερά, μπόλικο! (εγώ ρίχνω στις γλάστρες στη βεράντα)

ε)Φυσικά να πάρεις λάμπα, βοηθάει πολύ αλλά νύχτα χωρίς φώτα άλλα, θα μειώσει τους πληθυσμούς όμως πάρα πολύ.

ζ) Το καλοκαίρι βοηθάει πολύ το a/c!

Μη βάλεις σιτρονέλα, εμένα και σε πολύ άλλο κόσμο προκαλεί πονοκεφάλους. O βασιλικός δε κάνει δουλειά. Ο ελληνικός καφές είναι για πέντε λεπτά εκτός αν έχεις καφεκοπτείο (αν το κάνεις που μη το κάνεις και ειδικά στο μαγαζί βάλε ένα καρβουνάκι από λιβανιστήρι από κάτω βοηθάει με τον καφέ) Γενικά αν μειώσεις τα είδη υπάρχοντα και αυτά που μπαίνουν μέσα τα ενοχλεί ο χώρος (ταμπλέτες, υγρά κλπ) τότε δε θα έχεις θέμα θα φεύγουν. Με το a/c απλά κρύβονται και στη φυλάνε μετά. Αν έχεις ανοιχτά παράθυρα κλπ φυσικά σήτα! Αν έχεις ανοιχτή πόρτα υποθέτω ένας φίλος που είπε για κουρτίνα αέρα θα βοηθάει.

Αν κάνεις κάτι άλλο και έχεις αποτέλεσμα παρακαλώ ενημέρωσε.

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    τελικα νομιζω οτι το προβλημα με τα κουνουπια ειναι καθαρα επαγγελματικου ενδιαφεροντος...
    ο φαρμακοποιος μας, κααανει 2-3 λεπτα για να βρει φλεβα ....
    τα κουνουπια ενω δεν διαθετουν καμμια ιατρικη γνωση ---> μπαμ !!! με την πρωτη !!! ΦΛΕΒΑΑΑΑΑ!!!!!!
    Τελευταία τροποποίηση από sugariasgeorge; 08/03/2016 στις 23:13.
    :ZZZ:

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Grafton 505 Προβολή μηνύματος
    Ανεμιστήρας.
    οχι .... προς θεου οχι !!!!
    μετα θα ρωταει για εμπλαστρα!!!

:ZZZ:

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Έχω παρόμοιο εδώ και χρόνια απο τα lidl.
    Και το δουλεύω στο μπαλκόνι και δεν κοντεύει τίποτα
    Εσυ αν βγαλεις τα λουκανικα εξω θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα με τοσο σκορδο που εχουν....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Νικο ρώτα σε συνεργείο απολυμανσεων αυτοι θα δωσουν λύση.
    Μακρια απο τα ηλεκτρονικά ψεκαστιρια (αυτα που ψεκαζουν και αρώματα ),μου ερεθισαν το συκώτι.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Ψάξε για το φυτό ή τα φυτά που έχουν φωλιάσει και κόφ' το. Είναι το πρώτο βήμα.
    Μετά μπορώ να σου πω ένα εντομοκτόνο(είναι ο Rossi των εντομοκτόνων για εμένα) που το βάζεις στο φσιτ φσιτ με ζάχαρη και άλλα που να έλκουν τα πετούμενα και ψεκάζεις τους τοίχους.
    Μια άλλη λύση εξαιρετική για εξωτερικούς χώρους είναι να πάρεις ένα μπουκάλι νερού(μεγάλο) κάνεις τρύπες να χωράνε τα πετούμενα(εγώ τις κάνω με τσιγάρο) και γεμίζεις με κρασί, ζάχαρη κλπ. και λίγη μαγιά.
    Μπαίνουν, εγκλωβίζονται και πνίγονται. Μακράν το πιο αποτελεσματικό, αλλά και το πιο αντιαισθητικό όταν αρχίζει και πιάνει "σταθμη"
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ στο μαγαζί έγω γεμίσει κουνούπια...
    Τη μπέφτουν και στους πελάτες (κι αυτό δε ν καλό)
    Πείτε καμία ιδέα...
    σε έλος το εχεις το μαγαζι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    σε έλος το εχεις το μαγαζι?

εκει που εχει το μαγαζι, τα κουνουπια απο αυτους (φυλες, αρρωστιες, κλπ) που τσιμπανε θα εχουν γινει nosferatu και δεν θα τα πιανει τιποτα...

οποιος πηγαινει στο φαρμακειο και τσιμπιεται θα αποκτα περισσοτερες αρρωστιες απο πριν...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF