έλα βρε Blitzer,και τη προηγούμενη φορά παρεάκι έγινε η φάση,χανόταν ο μπροστινος και χανόντουσαν όλοι μετά.Κυριλέ!![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Δε με νοιάζει να χαθώ, προφανώς. Ακούγεται ωραία φάση. Απλά δεν ψήνομαι να χαθώ μόνος μου
Ενημερώνω, λοιπόν, ότι είμαι ελεύθερος για συμβόλαιο με όποια ομάδα με θελήσει. Και για το φουλ πακέτο, με κρύπτες και λαγούμια. Βιαστείτε!
Life begins at 45°.
δυστηχώς έχουμε αγώνα στις 3/4
http://www.pdsodysseas.gr/
καλά να περάσετε
![]()
Όχι,την ημέρα της βόλτας θα έχω βάλει χαρτί το οποίο θα μαζέψει ο σκουπαδόρος.Αυτό είναι το σκεπτικό.
Φίου φίου φι φι φίου
+1 και από εμένα, εκτός απροόπτου και καλά να' μαστε.
Για το θέμα της σήμανσης, θα συμφωνήσω. Έχω τσακωθεί άπειρες φορές στο βουνό, με όσους σημαδεύουν ανεξέλεγκτα τα μονοπάτια, δέντρα κλπ. Ωστόσο υπάρχουν και τα φυτικά σπρέΰ, τα οποία δεν μολύνουν και η σήμανση διαρκεί γύρω στις 10 μέρες. Τσεκαρισμένο. Μπορείτε επομένως να χρησιμοποιήσετε αυτά. Είναι λίγο πιό ακριβά από τα χημικά, αλλά νομίζω ότι είναι το ορθό.
Επειδή έχω δεί την διαδρομή σας στο περίπου, άν θέλετε -σαν εναλλακτική- μπορώ να σας υποδείξω σημεία τα οποία είναι ήδη μαρκαρισμένα (δυστυχώς με χημικά σπρέΰ), από πεζοπορικές ομάδες και τα οποία βρίσκονται πλησίον των σημείων που έχετε επιλέξει. Απλά θα πρέπει να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο δρομολόγιο σας- μιλάμε για λίγες εκατοντάδες μέτρα.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Μπον ιντε που λεν και οι Γάλλοι και έχεις και pm.
Να είστε σίγουροι πως δεν μολυναμε το βουνό ή πέτρες. Καποια σημάδια όντος υπήρχαν και τα χρησιμοποιήσαμε. Όπου σημαδεψαμε ήταν ή πάνω στην άσφαλτο ή σε μεταλικες εγκαταλελειμμένες ταμπέλες. ΑΣΕ που στην τελευταία κρύπτη καλυψαμε και της σκουριά (οκ έπρεπε να το τρίψουμε, μετά μίνιο και μετά μπογιά αλλά το κάναμε πρόχειρα.)