Κοίτα να δεις, αρχικά κάτι τέτοιο φάνηκε, στην πορεία άλλαξε στο τέλος θα δείξει.. Είναι περίεργη η φάση γενικότερα.. Το ζήτημα ειναι τι θα αποφανθεί το δικαστήριο, αν αυτό που αποφανθεί είναι υποφερτό και τελευταία αν ο "υπαίτιος" αποφασίσει οτι θα βοηθήσει.. Εχει 1 μηνα ακόμα για το δικαστήριο..
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Με την κληση παντως αν υπαρχει ειναι καλο να την βρει και να την πληρωση ολα αυτα μετρανε πολυ στα συν υπερ της.
LIVE FREEEEE!!!!!
δεν εχει κληση λεμε...
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Εσύ τελικά με ποιον είσαι?
Με αυτόν
Η με αυτήν???
σε μενα απευθυνεσαι;
AVIN
α νταξ.....
edit......
για να κανω και λιγο χουμορ, ρε συ μηπως ειναι φιδια ολα αυτα περι φιλης και δε συμαζευεται και πρωην , και την εχεις κανει εσυ την ματσακονια;![]()
AVIN
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι δεν είμαι εγώ ο Ματσακονης !! Παρότι πολλές φορές το εχω σκεφτεί δεν το χω κάνει ακόμη!! Shooter εγώ με τη κοπέλα είμαι.. Βλέπεις είμαι ο "τρέχων"..
Αλλά έχετε χούμορ !![]()
![]()
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
τοτε φιλαρακι κανε ότι μπορεις για να βοηθήσεις, και βαλε κανα φραγκο στην ακρη να της πληρωσεις τη καμπανα, γιατι αν μπλέξετε τον πρωην στο σκηνικο μπορει να εχετε αλλα..
όπως πχ αμα ξανασυναντηθουν, πανω στη κουβεντα να θυμηθουν τα παλια, να αναπολησουν ποσο ομορφα περναγαν μαζι, να ξανασμιξουν, και να το χασεις το κοριτσι για μια κληση... προσεχε..![]()
![]()
![]()
![]()
Ξερεις τι σκεφτομαι.....φαντασου να ειχες δωσει ΕΣΥ το αμαξι σου στην πρωην και να ειχες εσυ το δικαστηριο....ποια θα ηταν η αντιδραση της;
aleaxzafeir