Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: Ποιος είναι ο μεγαλύτερος αριθμός που μπορείτε να γράψετε χρησιμοποιώντας 3 ψηφία;

Όχι, είχε δίκιο και απαίτησε το δίκιο του.

Τώρα, ουρμπαν λέτζεντ ή γεγονός, δεν μπορώ να το γνωρίζω, αν και παρακολουθώ το θέμα στη πηγή του, όπου ίσως και η αλήθεια λάμψει.
    Παρόλαυτά, την νοοτροπία την έχω δει (την αμερικάνικη όχι από πρώτο χέρι αλλά από δεύτερο) και την πιστεύω άνετα.

Υπόδειξη πως να διαβάσεις φυσικά και θα κάνω, εξάλλου είναι ακριβώς αυτό -> υπόδειξη, όχι εξαναγκασμός.
    Αν θες την λαμβάνεις υπόψιν, αν όχι, όχι, μεγειά σου με χαρά σου.

Την κουβέντα την είχα σήμερα με μια δασκάλα (Ελληνίδα - καλή κατά την αποψή μου) και η ίδια ένευσε με
    κατανόηση.

Θα συμφωνήσω ομως ότι το ζήτημα μπορούσε να διευθετηθεί ίσως πιο διπλωματικά, αλλά όταν πέφτεις σε στόκο
    η διπλωματία δεν οδηγεί πουθενά.

Ο Τριβιζάς στο TED, μίλησε για την ζωγραφιά μιας πιτσιρίκας που είχε ζωγραφίσει 2 ήλιους και την είχαν κράξει
    οι έξυπνες δακάλες της, αναφερόμενος στην καταπολέμηση της φαντασίας των παιδιών στη σύγχρονη εκπαίδευση.
    Οι ήλιοι είναι αμέτρητοι, αν "λοκάρουμε" το μυαλό μας στον έναν, ποτέ δε θα μπορέσουμε να δούμε τους υπόλοιπους
    και θα λέμε για ασημένιες πινέζες σε μαύρο βελούδο εσαεί.

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Όχι, είχε δίκιο και απαίτησε το δίκιο του.
    Κοίτα, δεν έχω καμία αντίρρηση στην απαίτηση και στη διεκδίκηση του δικαίου. Αν αυτό ήταν το μόνο θέμα, όλα καλά.
    Και σωστά λες ότι κάτι τέτοια οι Αμερικάνοι τα παίρνουν πατριωτικά. Καλά κάνουν! Μακάρι να το κάναν και οι Έλληνες.

Η ένστασή μου ήταν στο «κοίτα τι μάγκας είμαι, τους έκανα, τους έδειρα, και στο τέλος αναγκαστήκαν να βάλουν μηδέν σε όλα τα ΑΛΛΑ πιτσιρίκια». Αν λες ότι ξέρεις τα Αμερικάνικα δεδομένα, ξέρεις ότι αυτό Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ να είχε γίνει, ούτε με κυβέρνηση Trump, να πούμε.

Οπότε και όλα τα άλλα που λέει ο κύριος αυτομάτως ύποπτα.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Ιδίως εκεί που λέει οτι του είπαν "ΟΚ, έχετε δίκιο, δεν θα χάσει στην βαθμολογία", και αυτός τους λέει "Όχι γιατί όταν το πρότεινα εγώ δεν το δεχθήκατε, και τώρα θα σας κάνω να το πληρώσετε - και να βαθμολογήσετε αρνητικά ΟΛΑ τα άλλα τα παιδιά!».
    όταν τους πρότεινε να πάρει η κόρη του τους πόντους για την απάντηση, του είπανε ότι:

“Mr. Trice, the only way I can give your daughter credit for that one answer, is to go to the national board of education and have everyone who took this test have their answers marked incorrect.”

αυτοί ισχυριστήκαν ότι αυτή είναι η μοναδική πορεία για να δεχθούν την απάντηση της κόρης του ως ορθή

οπότε λοιπόν, τους λέει, νταξ', καν'το, ξεκίνα.

αργότερα, αφ'ότου οι "από πάνω" τα μασήσανε αρχίσανε τα μα-μου-σου-του και του προτείνανε αυτοί το ίδιο που τους πρότεινε πριν, τους απάντησε

“No. I gave you that option already and it was declined. I want every exam in the country marked incorrect that has 999 as the correct answer.”

δηλαδή, "εγώ πρότεινα κάτι, αλλά το απορρίψατε λέγοντάς μου ότι μοναδικός τρόπος ήταν να βαθμολογηθούν ως λάθος οι υπόλοιπες απαντήσεις"

δεν έκανε κανέναν να πληρώσει τίποτα.

ζήτησε να γίνουν τα πάντα σύμφωνα με τους κανόνες που αυτοί επιβάλλουν, όπως και οι ίδιοι δήθεν έδειξαν ότι θέλουν να γίνονται τα πράματα.

γιατί όταν αυτός τους πρότεινε συμβιβασμό, αυτοί το παίξαν σκληρό πεπόνι... πώς ξέρω ότι το παίζαν σκληρό πεπόνι και ότι δεν τους ένοιαζαν οι κανόνες τελικά; Γιατί οι ίδιοι του προτείνανε να κάνουν κάτι που νωρίτερα απέρριψαν ως αδύνατο.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Κάποτε ένα δάσκαλος προφανώς βαριόταν να κάνει μάθημα και ζήτησε απ' τους μαθητές του να αθροίσουν όλους τους αριθμούς απ' το 1 έως το 100.

Μετά από λίγα λεπτά ένας μαθητής είπε ότι το αποτέλεσμα ήταν 5050.

Όλος περιέργεια ο δάσκαλος ρώτησε πως το βρήκε τόσο γρήγορα.

Ο πιτσιρικάς λοιπόν αντί να αθροίζει 1+2+3 κτλ. όπως θα κάναμε όλοι στην ηλικία του άρχιζε να αθροίζει τους πρώτους με τους τελευταίους αριθμούς.
    1+99=100
    2+98=100
    3+97=100
    .
    .
    .
    49+51=100.

Οπότε έχουμε 49 κατοστάρικα και ένα πενηντάρικο στη μέση. 4950
    Και το κατοστάρικο στο τέλος?

Και εμένα (9^9)^9 μου ήρθε όταν το διάβασα αλλά πόσο χρονών ήταν το κοριτσάκι?
    Sent from me using a computer.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Κάποτε ένα δάσκαλος προφανώς βαριόταν να κάνει μάθημα και ζήτησε απ' τους μαθητές του να αθροίσουν όλους τους αριθμούς απ' το 1 έως το 100.

Μετά από λίγα λεπτά ένας μαθητής είπε ότι το αποτέλεσμα ήταν 5050.

Όλος περιέργεια ο δάσκαλος ρώτησε πως το βρήκε τόσο γρήγορα.

Ο πιτσιρικάς λοιπόν αντί να αθροίζει 1+2+3 κτλ. όπως θα κάναμε όλοι στην ηλικία του άρχιζε να αθροίζει τους πρώτους με τους τελευταίους αριθμούς.
    1+99=100
    2+98=100
    3+97=100
    .
    .
    .
    49+51=100.

Οπότε έχουμε 49 κατοστάρικα και ένα πενηντάρικο στη μέση. 4950

Και εμένα (9^9)^9 μου ήρθε όταν το διάβασα αλλά πόσο χρονών ήταν το κοριτσάκι?
    Αυτός δεν ήταν τελικά και κάποιος τυχαίος.
    Φύγαμε...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Αυτός δεν ήταν τελικά και κάποιος τυχαίος.
    Ναιιιιιιι ο γκαους ήταν! Ούτε που θυμόμουν. Στη wiki γράφει ότι αυτό το περιστατικό μπορεί να μη συνέβη ποτέ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    τί το κατοστάρικο στο τέλος;

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    τί το κατοστάρικο στο τέλος;
    Ξεκίνησε απ' το 1+99.
    Το 100 δε πρέπει να το προσθέσει?

Παιδια εγω πιστεύω οτι ο μεγαλύτερος αριθμός με τρία ψηφία ειναι 999.
    Οι αριθμοί υψωμένοι σε δύναμη ειναι συντομεύσεις άλλων αριθμών.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotos 8 Προβολή μηνύματος
    Παιδια εγω πιστεύω οτι ο μεγαλύτερος αριθμός με τρία ψηφία ειναι 999.
    Οι αριθμοί υψωμένοι σε δύναμη ειναι συντομεύσεις άλλων αριθμών.
    Έλα οκ, βγήκε - ακόμα - μια urban legend μαλακία στο ίντερνετ και έφτασε 3 σελίδες και το ψάχνετε ακόμα Το ερώτημα είναι τόσο γενικό που μπορεί να ερμηνευθεί όπως βολεύει τον καθένα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αντιπαράθεσης. Αν θες συγκεκριμένη απάντηση, πρέπει να είναι συγκεκριμένο και το ερώτημα. Όταν υπάρχουν παραπάνω από μία λύσεις, λόγω ασάφειας, πρέπει να γίνονται όλες δεκτές.

Μου θυμίζει μια φίλη που κάποτε μου είπε "μπορείς να φτιάξεις 4 ισόπλευρα τρίγωνα με 6 οδοντογλυφίδες;". Της έδωσα μια λύση που δεν την ικανοποιούσε. Κι εγώ ήξερα ότι δεν είναι αυτή η "σωστή" λύση μεν, αλλά βλέποντας την κάτοψη του σχήματός μου, έβλεπες 4 ισόπλευρα τρίγωνα. Problem solved. Το έκανα τέμνοντας οδοντογλυφίδες, βέβαια, αλλά δεν το απαγόρευσε το ερώτημα εξ αρχής. Ασάφεια. Στο τέλος μου έδειξε πώς γίνεται. Σε 3 διαστάσεις. Το ερώτημα, όμως, εκτός από ασαφές, ήταν τόσο χαζό εξ αρχής που με οδήγησε στο να αποκλείσω αυτόματα λύσεις εκτός επιπέδου. Για τον απλούστατο λόγο ότι οι οδοντογλυφίδες δε μπορούν να ισορροπήσουν μόνες τους στον χώρο. Όταν σου ορίζουν το μέσο, πρέπει να στέκει και στον φυσικό κόσμο. Αλλιώς κάν'το απλά "φαντάσου 4 ισόπλευρα τρίγωνα με 6 ίσα ευθύγραμμα τμήματα".

Έκανε επίδειξη στην τάξη της, λέει, μεταξύ παιδιών 8-10 χρονών, ότι υπάρχουν τρίγωνα 270°. Μπράβο. Πάρε μια τυρόπιτα.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όταν υπάρχουν παραπάνω από μία λύσεις, λόγω ασάφειας, πρέπει να γίνονται όλες δεκτές.
    Θα γινόσουνα καλός φυσικός

Blitzer, όντως είπες το πιο σωστό.

αυτό με τα τρίγωνα με τις 270° δεν το κατάλαβα...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν σχηματίσεις τρίγωνο σε καμπύλη (π.χ. πάνω σε μια σφαίρα) μπορεί να έχει 3 ορθές γωνίες.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tripleright.png 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	51,9 KB 
ID:	355335
    Life begins at 45°.

α αυτό εννοούσε.... thnx!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ο μεγαλύτερος κλέφτης ποιος είναι ;
    από kouremenos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2010, 03:20
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 07:28
  3. Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2009, 13:18
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2008, 09:20
  5. Ποια ειναι η καλυτερη βελτιωση που μπορει να κανει κανεις Α.Turbo Β.Compressor C.Nos?
    από pavlaras1 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2005, 11:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF