το φιλτρο μπαινει πριν την τρομπα
δευτερο δεν θα κανει τιποτα εκτος αν ειναι ψιλοτερο απο το πρωτο
το φιλτρο μπαινει πριν την τρομπα
δευτερο δεν θα κανει τιποτα εκτος αν ειναι ψιλοτερο απο το πρωτο
Σ ωραίος αυτό ήθελα να επιβεβαιώσω. Ίσως γιαυτό να μου κάνειδιακοπές τώρα που δεν έχω αντλία και έχω βάλει δύο φίλτρα σε σειρά, (Το δεύτεροείναι ποιο ψηλά απ το πρώτο. Το δεύτερο είναι πάντα γεμάτο βενζίνη ενώ το πρώτο έχει πάντα λίγη.
το ότι μειώνεται η παροχή το κατανοώ. αλλά τι εννοείς πως το δεύτερο δεν χρειάζεται?νομίζω πως θα φιλτράρεται_καθαρίζεται καλύτερα η βενζίνη αν περνάει από δύο φίλτρα παρά απο ένα
Μπινια!!!!
Ένα φίλτρο έχει δυνατότητα να συγκρατεί, ανάλογα με το υλικό που φτιάχνεται, τα σωματίδια που είναι μεγαλύτερα από Α (ας πούμε)
Μια λεπτή σίτα είναι ουσιαστικά.
Εάν κάτι (μικρότερο από Α) περάσει από το πρώτο θα περάσει και από το δεύτερο.
Αν βουλώσει το πρώτο απο την βρώμα δεν θα περνάει τίποτα στο δεύτερο οπότε πάλι άχρηστο.
Αν αρχίσεις να ψάχνεις λεπτότερο φίλτρο από το πρώτο για να καθαρίζεις καλύτερα την βενζίνη είσαι "σπασίκλας".
Ουσιαστικά αυτό που χρειάζεται είναι μεγάλο φίλτρο για να υπάρχει όσο δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια φιλτραρίσματος για να αντέχει πολύ βρώμα και να έχει μικρή αντίσταση στη ροή.
Η αντλία μόλις ήρθε. πως θα γίνει να καταλάβω που να συνδέσω το σωληνάκι απ το τεπόζιτο και που το σωληνάκι για τα καρμπυρατερ?
Μπινια!!!!
Επειδη σε απολαμβανω ρε μπαγασα, απλως θα σου πω οτι δεν εχει πιεση η παροχη, οποτε λογικο ειναι να μη φτανει για τιποτα,επομενως σταματα τα ανοιγματα γιατι το προβλημα σου δεν ειναι η σταθμη στα λεκανακια, αυτη ειναι νορμαλ μονο στο ρελαντι και αν δηλ.....
συμπερασματικα, βρες μια αντλια με την πιεση που προβλεπεται, και βαλτη επανω να κανεις τη δουλεια σου.
Σε διαφορετικη περιπτωση, εγω θα συνεχισω να σε καμαρωνω!
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
shooter με κοψοχολιασε το μήνυμα σου. περίμενα μνμ απ τα κτελ για την αντλία που μ στείλανε και έκανα την κατάθεση το πρωί στην τράπεζα και διαβάζοντας το δικό σ μνμ ζαλίστηκα![]()
Μπινια!!!!