Δημοσιεύθηκε αρχικά από
Ασωτος
Και ναι, το Ρέθυμνο άκουσε, και πολύ καλά ....
Άφιξη απόγευμα Παρασκευής - κλεισμένος από το γιο και την παρέα του, εντάξει, ήταν και η γιορτή, περάσαμε πολύ καλά
(φαγητό και 4 μπύρες)
Σάββατο πρωί - κλεισμένος από τη σύζυγο, συμάζεμα στο σπίτι, τρεις μεγάλες βαλίτσες στο ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη, κάποια στιγμή απογευματάκι τελειώνω και ραντεβού με Nikol για καφέ και ..συνέχεια (φαγητό ξανά και 3 μπύρες, μέχρι στιγμής).
Το απρόοπτο, ξεκινάω για το μαγαζί που θα βρισκόμασταν και ξεχνάω το κινητό στο σπίτι. Πανικός, η Nikol να κάνει βόλτες έξω από το μαγαζί, εγώ να ψάχνω τηλεφωνο να συννενοηθούμε, τέλος πάντων βρεθήκαμε ... στις εφτάμισυ.
Θα πω μόνο ότι χωρίσαμε στις τέσσερις και κάτι, ξημερώματα..Χορτάσαμε κουβέντα, μετά πήγαμε στο μαγαζί που έπαιζε ο γιος, ξανά κουβέντα (και λίγο φαγητό και άλλες τέσσερις -πέντε, δεν θυμάμαι, μπύρες)
Κυριακή, δεν είχε τίποτε, μόνο αναχώρηση, φύγαμε στις δέκα και κάτι από το σπίτι, στις πεντέμισυ ήμασταν Θεσσαλονίκη, έπεσα στις έξη και κάτι στο κρεβάτι και ξύπνησα σήμερα στις οκτώ...
Λοιπόν,
Συνάντησα Nikol και meni0s (μετά θεάς Αρτέμιδος). Για τους υπόλοιπους ρεθυμνιώτες, μη ....χαίρεστε, θα ξανακατέβω ...
Πέρασα όμορφα, όπως θα περίμενα, χόρτασα κουβέντα, φαγητό, ποτό (τις ρακές δεν τις μετράω γιατί ήταν σε σφηνάκια) αλλά ...τάπαιξα από κούραση και τρέξιμο...
Meni0s (και Άρτεμις), χάρηκα που σας γνώρισα, που τα είπαμε και τα ήπιαμε. Ραντεβού στην επόμενη φορά..
όσο για σας κυρία μου
ότι και να πω, δεν φτάνει ....
Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ
Ραντεβού ξανά, όπου ζητήσεις ....