Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS με ρεγουλα τον πρωτο καιρο... καλο εξοπλισμο, και ξεκινα να διαβαζεις..εδω μεσα υπαρχουν πολλα θρεντ για να σε βοηθησουν να μπεις σταδιακα στο νοημα... ................ Are you fucking serious ??? :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Πάνε πολλά χρόνια από το δέλεαρ... .............. Έχει κλείσει παρεμπιπτόντως, εδώ και χρόνια κι αυτό.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από crs-k Έχει κλείσει παρεμπιπτόντως, εδώ και χρόνια κι αυτό. Νομίζω άνοιξε κάτι στον ίδιο χώρο, όχι αυτό που ξέραμε.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Νομίζω άνοιξε κάτι στον ίδιο χώρο, όχι αυτό που ξέραμε. Ναι, όντως... Εδώ και λίγο καιρό.
Άμα δε βολεύει το καλορίζικο, κάνε καθρεφτάκι φιλαι.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Άμα δε βολεύει το καλορίζικο, κάνε καθρεφτάκι φιλαι. Αν πω πως σε κατάλαβα, θα σε γελάσω και δεν είναι στις προθέσεις μου. Αν πάλι αισθάνθηκες πως κάπου, με κάποιον τρόπο σε "έθιξα"... ζητάω συγνώμη.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από crs-k Are you fucking serious ??? :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: obviously i am not.. and this is why i said also welcome back !!
Quod me nutrit... me destruit.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS obviously i am not.. and this is why i said also welcome back !! Το είδα, αλλά μ' άρεσαν κι οι "συμβουλές".
Ο γραπτος ο λόγος.. Καθρεφτάκι, πιτσιρίκια, λέει ο ένας χαζέ, ο άλλος λέει καθρεφτάκι και γυρίζει το χαζέ στον αποστολέα. Αυτό εννοώ. Σιγά μη θιχτηκα.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Ο γραπτος ο λόγος.. Καθρεφτάκι, πιτσιρίκια, λέει ο ένας χαζέ, ο άλλος λέει καθρεφτάκι και γυρίζει το χαζέ στον αποστολέα. Αυτό εννοώ. Σιγά μη θιχτηκα. Και περίμενες να το καταλάβω εγώ? Χρώστάω κέρασμα τότενες.