την Κυριακή παζεί και αυτό στα ίδια μέρη με εσας
ΦΙΛΜΑ στη Λίμνη Λάδωνα στις 10/4
https://www.facebook.com/events/237725609915853/
την Κυριακή παζεί και αυτό στα ίδια μέρη με εσας
ΦΙΛΜΑ στη Λίμνη Λάδωνα στις 10/4
https://www.facebook.com/events/237725609915853/
Ναι μωρε απλα το εβαλα γιατι κατα τη γνωμη μου αξιζει σα διαδρομη. Οπως λεει κι ο Βασιλης καλυτερα να βγαλεις εναν οριστικο χαρτη με τις διαδρομες - στασεις που σ ενδιαφερουν και να ορισεις και σημειο - ωρα συναντησης για να μη χαθουμε.. πριν καν ξεκινησουμε
Τα υπολοιπα τα βρισκουμε και.. εν πλω.
Άκυρο από εμένα. Δέν μπόρεσα να βρώ απαλλαγή, θα κάνω την διαδρομή, κάποια άλλη στιγμή. Να περάσετε όμορφα, λεβεντόπαιδα
Υ.Γ.
Καφεδάκι μπορείτε να πιείτε στο καφενείο στην Δάφνη (έχει και μπαράκι για όσους ξεμείνετε στο βουνό) ή εδώ:
http://www.ecoaction.gr/alternativet...ctivities.html
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Χθες με το Θόδωρα λέγαμε να μαζευόμασταν κατά τις 8 περίφτερο, και μισή να πουλεύαμε και κατα τις 10-10:30 να σε συναντούσαμε στη Στυμφαλία.
Επίσης, το τάπερ μπορεί ασούμε να μην είναι κυριολεκτικά τάπερ, αλλά δυο σοφλακια στο πόδι όπου μας κόψει λόρδα.
Πως σου ακούγεται;
Οι χάρτες που έβαλα κι εγω κι ο γιω-ργος, είναι σχεδόν πανομοιότυποι,απλά του Γιωργη έχει και το κομμάτι Στεμνιτσα Δημητσάνα μέσα.
Σαν να λέμε ότι πάνω κάτω όλοι την ίδια διαδρομή σκεφτόμαστε.
Συμφωνάμε ως εδώ;
Μεχρι τωρα απο τούδε είμαστε οι:
Γιω-ργος
Τεο Τζι7
Μικρό Τεόφιλο
γαυρος
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Θα δω το απογευμα χαρτες που θα ανοιξω πι σι γιατι θα σπασω τα νευρα μου απο το κουνητο....
Δεν με χαλαει και αυτο σε καποια ψησταρια.εγω κυριωε θελω να κρατησω το κοστος χαμηλα γιατι με παει εμπλοκη.
Απλα το ταπερ εχει το καλο οτι αραζεις καπου στο οπου να ναι,κι εχει πολλα ωραια τετοια εκει στην περιοχη.
Τωρα στο περιπου την διαδρομη την εχουμε.βρισκομαστε καπου στην στυμφαλια και κατεβαινουμε λεβιδι/βυτινα κοφι και μενει να δουμε το μετα.πιστευω μεχρι αυριο να εχω νεα για λαδωνα.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ομορφες διαδρομες.Καλες βολτες.![]()
Μεσα όποια κι αν ειναι η διαδρομη
αλλά
μολις πηγα οδοντιατρο για σφραγισμα κι αντι για σφραγισμα μου το βγαλε το δοντι! (καλυτερα να το βγαλουμε λεει· δεν το χρειαζεσαι)
κι αρχισε μετα να μου λεει μη φας μη καπνισεις μη ζοριστεις μη το ενα μη το άλλο..
Και για πόσο αυτα ρε γιατρε;
Μεχρι να κλεισει μου λεει. 3 - 4 μερες..
Εχω παρει κρεμουλες γιαουρτακια σκατακια ματακια..
Συμπερασμα. Αν η μασελα δεν μπορει να αλεσει φουλ παουερ δεν ερχομαι. Κριμα ειναι να τρωτε κοψιδια κι εγω![]()
zorz μη λες χαζά και να ερθεις.
δε θα παίξουν κοψίδια λέμε τουτη τη φορά.
Και περαστικά!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Λες να κάνω καμιά guest εμφάνιση;![]()
The world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
ταβερνα "το λάθος" μεταξύ βυτίνας-δημητσάνας στην καρκαλού. ταβέρνα "Κουμπουρης" στο Λεβίδι. Ταβέρνα "Πινακοθήκη" και σουβλάκια "καλλιγευστον" στην Τρίπολη. Επίσης, αντι να πατε λεβίδι - Βυτίνα απο τον κανονικό δρόμο πηγαίνετε Καρδαρά-Χ.Κ. Μαινάλου-Βυτίνα. Αξιζει η διαδρομή όσο καμία άλλη εκει πάνω.
Το μαγαζάκι στην.λίμνη με την αφιλόξενη μιλφ που δεν.ήθελε.να μας φτιάξει καφέ. ..
Την πάτησα με οικογενειακή υποχρέωση.![]()
Το αυτό!
Ρίξε κι εσύ μια ματιά στους χάρτες που έβαλαν τα παιδιά και το βλέπουμε. Ιδανικά θα έλεγα για μας τους Αθηναίους θα ήταν να αποφύγουμε όσο γίνεται την Πατρών στην επιστροφή.
Τώρα για το ταπερ αυτό που είπαμε και με το Γιάννη περνουμε 2 σοφλακια η 2 τυροπιτες ξέρω γω και αραζουμε όπου γουστερνουμε. Το να μην πάμε ταβέρνα εκτός από το ότι κατεβάζει το μπατζετ μας "γλυτώνει" κάνα δίωρο βολτας όπου νομίζω είναι και το ζητούμενο την Κυριακή.
Αυτιά!