Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: Wind! Αγανακτισμένος πελάτης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tycho Moon Προβολή μηνύματος
    Άσε τα τηλ και πίασε τα emails.

Αν νομίζεις ότι έχεις δίκιο, απευθύνσου στην ΕΕΤΤ (www.eett.gr) περιγράφοντας το πρόβλημά σου και επισυνάπτοντας ότι στοιχεία έχεις (συμβόλαιο, κλπ) και θα αναλάβουν αυτοί μετά...

Σε δική μου περίπτωση με την cosmote, τους σιδέρωσαν κανονικά..
    Εκει θα κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ αν δεν βρεθει λυση.Παλιοτερα ειχα καταγγειλει και αλλο παροχο εκει και φυσικα κερδισα.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Εγώ πρέπει να είμαι σε άλλο ανέκδοτο. ..
    πάει το πιστόλι σύννεφο και εξηγούμε
    Πριν πολλά χρόνια αν θυμάμαι καλά ήμουν στην βονταφον με συμβόλαιο . στο χωριό δεν έπιανε και τόσο καλά, τους ζητάω να διακοψω και μου λένε θα πληρώσεις τόσα για την χασούρα και είσαι εντάξει. Στον επόμενο μήνα κάνω έναν χοντρό λογαριασμό σε τηλέφωνα και τους ρίχνω πιστόλι. Μου κοβουν την σύνδεση και πάω και εγώ στην Q κύριος. Κάνω συμβόλαιο, μια έπιανε μια δεν έπιανε τους παίρνω τηλέφωνο μα μου σου του, τίποτα. Πιστολιασμα στην ένα λογαριασμό. Μου το κόβουν. Τότε έπιανε σήμα καλό ή κοσμοτε. Πάω εκεί κάνω συμβόλαιο και μένω μέχρι πέρυσι. Έφτασα να πληρώνω 100 τον μήνα για 4 ώρες προς όλους και 400mb Internet την ώρα που η γυναίκα μου με μια κάρτα των 10 ευρώ, έχει 200 λεπτά προς όλους και 500mb Internet.
    Νιώθω μεγάλο κορόιδο και τους παίρνω τηλέφωνο. Μου λένε ότι αυτή η προσφορά θα είναι για λίγο ( Κλάιν μαιν) δεν πληρώνω δύο μήνες, μου το κόβουν , πιστολιασμα εγώ.
    Τελικά παραμενω στην κοσμοτε με καρτοκινητο, όταν πήγα να το πάρω με ταυτότητα δεν μου είπαν τίποτα για το χρέος (περίπου 250 ευρώ) και μου έδωσαν κανονικά!
    Τώρα έχω ησυχάσει με το καρτοτηλεφωνο και στην τελική πληρώνω τα λιγότερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 2stroker Προβολή μηνύματος
    Τα πραγματα εχουν ως εξης.Αφου ειδα και αποειδα με τις υπηρεσιες της wind αποφασισα να αλλαξω παροχο σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ. Το συμβολαιο μου ληγει 24 Μαιου αλλα μη μπορωντας να περιμενω αλλο μιας και το ιντερνετ σερνετε και πεφτει ολη την ωρα εδω και πολλους μηνες και η τεχνικη υποστηριξη δεν βοηθησε καθολου ουτε μια φορα αποφασισα να κανω αιτηση σε αλλο παροχο. Τηλεφωνησα στην wind και ρωτησα αν μπορω να διακοψω τη συνεργασια μαζι τους ενα μηνα πριν τη ληξη του συμβολαιου και μου ειπαν ναι γινεται και οτι δεν θα χρεωθω κατι αλλο. Εδω να προσθεσω οτι στην ανανεωση που εκανα σε καταστημα 18 μηνες πριν ρωτησα τον υπαλληλο επισης αν μπορω να διακοψω οποτε θελω χωρις επυβαρυνση και μου απαντησε θετικα.Επισης το αντιγραφο συμβολαιου δεν αναφερει πουθενα ουτε στα μικρα γραμματα οτι αν διακοψω νωριτερα πληρωνω καποιο προστιμο ή τελη αποσυνδεσης κλπ.

Σημερα το πρωι λοιπον με πηραν απο την wind και αφου μου πρηξαν τα συκωτια να παραμεινω μαζι τους και μου εκαναν διαφορες προσφορες αρχισαν να μου λενε οτι αφου διακοπτω το συμβολαιο ενα μηνα νωριτερα απο την ληξη θα πρεπει να πληρωσω προστιμο και τελη αποσυνδεσης τα οποια ολα μαζι ανερχονται περιπου στα 180 ευρω. Φυσικα γελασα μαζι τους και τους ειπα οτι δεν πληρωνω φραγκο και εκεινοι με τη σειρα τους μου ειπαν πως θα κινηθουν νομικα.

Ποσο λαμογια και ποσο απατεωνες ειναι και τι συμπεριφορα ειναι αυτη στους πελατες τους ακομα και στους μακροχρονιους μιας και ειμαι μαζι τους περιπου 6 χρονια.Πραγματικα εχω εξοργιστει και αν συμβει κατι τετοιο θα φανε μια ωραιοτατη καταγγελια!!
    τα ιδια μου ζηταγανε.........
    μολις απευθυνθηκα εδω http://www.synigoroskatanaloti.gr/ μου στειλαν ευχαριστηρια επιστολη

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Πίστεψε με, μην τους δώσεις φράγκο.
    Σιγουρέψουν να είσαι εντάξει και πήγαινε παρακάτω.
    Πάντως, μία φορά έστειλα mail στην ΕΕΤΤ και αυτοί με έγραψαν πιο πολύ από τις εταιρείες.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ολοι τα ιδια σκατα είναι.
    Αλλα αυτοί εκει στην "αηρ" εχουν κάνει το παπατζιλικι επάγγελμα.
    Με παιρνει τύπισσα τηλέφωνο απο τα κεντρικά για να μου κάνει προσφορά για ανανέωση του συμβολαίου (2γραμμες) και μου λέει ότι πρέπει να απαντήσω εντος 2 ημερών γιατί η προσφορά δεν θα ισχύει.
    Υπ'όψιν οτι η προσφορά αφορουσε μονο την μια γραμμή,για την 2η γραμμή εχει ο θεος.....
    Της απαντώ ότι αυτο δεν είναι προσφορά είναι κατι αόριστο εφόσον δεν περικλείει και τις 2 γραμμες.
    Της κανω παράπονα οτι το δίκτυο τους είναι τραγικό και οτι δεν εχω σχεδον πουθενα κάλυψη, για να μου απαντήσει οτι το 4g τους γαμαει.Ότι να ναι......
    Με τα πολλα απορρίπτω την προταση τους και παω στον θειο Ποτε και εδω έρχεται η πουστιααααα......
    Μου έρχεται ραβασακι πληρωμής απο την "αηρ" για το ποσο των 250 γιουρο για καθε γραμμή.
    Λέει ότι έσπασα το συμβόλαιο (τηλεφωνικό ) 3 μηνες νωρίτερα!
    Τους ρωτάω γιατί με ενοχλησαν για ανανέωση συμβολαίου 3 μηνες νωρίτερα και μου έδωσαν μόνο 2 μερες διορία για την υποτιθέμενη προσφορά και η απάντηση ηταν κατι σαν αυτο.......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Μέλος Το avatar του/της freco
    Το συμβόλαιο λέει τις υποχρεώσεις του πελάτη αλλά λέει και του παρόχου. Αν μπορείς να αποδείξεις ότι οι υπηρεσίες τους είναι για το μπ@τσο φύγε χτες και ρίξε και μια καταγγελία να υπάρχει.
    Να σου θυμίζω ότι το πάγιο προκαταβάλλεται. Οπότε 24/4 τους δίνεις το τελευταίο πάγιο και φεύγεις κύριος στη χειρότερη. Υπομονή δυό βδομάδες και κάτι.
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Μόνη περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί να σπάσει συμβόλαιο σε ισχύ πριν τη λήξη του συμβολαίου και να μην πληρώσει penalty ή άλλες κυρώσεις γίνεται
    α) αν συντρέχουν λόγοι τεχνικής βλάβης ή προβληματικών υπηρεσιών
    β) παροχή υπηρεσιών διαφορετικής φύσης από τα συμφωνηθέντα στο συμβόλαιο. (τα τηλεφώνου δε στέκουν)

στέλνεις μια επιστολή στην ΕΕΤΤ με κοινοποίηση στη WIND οτι η μεταφορά σου σε άλλο πάροχο γίνεται λόγω τεχνικών προβλημάτων (εννοείται υπάρχει ιστορικό τηλεφωνικών κλήσεων στο βλαβοληπτικό κέντρο του παρόχου)

και σου κλάνουν μια μάντρα.

τελεία και παύλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Καλά θα ήτανε να κάνεις 1 μήνα υπομονή και να φύγεις κανονικά στην λήξη....αφού έφαγες τον γαιδαρο στην ουρά θα κώλωνες ??
    Τεσπα, μην μασήσεις και μην πληρώσεις φράγκο.
    Θα τηλεφωνήσουν μερικές φορές (μπορεί και να δεχτείς τηλεφώνημα από "δικηγορικό γραφείο" - μην τρομάξεις, μαιμού είναι) και κάποια στιγμή θα βαρεθούν και θα σταματήσουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Θα τους αερίσεις τις εξατμίσεις....

(και οι άλλοι που θα πας @@ είναι...)

Οι νόμοι φίλε είναι φτιαγμένοι για αυτούς.
    συμφωνω 100% ειδικα για το τελευταιο απλα σε παρομοιο προβλημα! τους ειπα
    θα παρετε τα τετοια μου και να με πατε δικαστηριο.Εγω γεια σας παω σε αλλη εταιρια
    απλα χωρις να φωναζω με επιχειρηματα!τους ειπα οτι ολοι ιδιοι ειστε δεν πληρωνω τελος αποσυνδεσης!!
    αποτελεσμα νεο χαμηλοτερο συμβολαιο!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2006, 08:26
  2. Ο εκατομμυριοστος πελατης
    από gcrook στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2005, 07:27
  3. The Master Of The Wind...
    από bikersonly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2004, 16:39
  4. An autoseinai Noemvris...na mou kopsete to Wind!!!
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2003, 01:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF