Εμένα πάντως δε το ανοίγει το βίντεο.
Λογικα το κατεβασε για να το μονταρει.
Εδω ειναι ενα αλλο https://youtu.be/CvCQubl-nss
Εδώ Αθήνα πάντως δε περνάμε σωλήνα αλλά λαρυγγική μάσκα για νομικούς λόγους.
Παίζει τα τελευταία χρόνια και μια γαμάτη που είναι απο gel και δε χρειάζεται φούσκωμα.Ειναι χωρίς cuff δηλαδή.
Bεβαία ειναι πιο ακρίβή οπότε με τις απλές λαρυγγικές τη κάνουμε τη δουλειά αλλά δεν είναι ξεκάθαρο το νομικό πλαίσιο.
Φίου φίου φι φι φίου
είχε πολλά αρνητικά σχόλια και παρατηρήσεις για λάθη που είχε κάνει.
Για αρχή απενεργοποιησαν τα σχόλια και μετά ακολούθησε το κατέβασμα.
Μετά τα σχόλια που διάβασα δεν ξέρω κατά πόσο να πω μπράβο, πάντως το σίγουρο είναι οτι είχε σούπερ οργάνωση, ήξερε που είχε το καθε εργαλειο κ οι κινήσεις του έδειχναν ότι εμπιστεύεται τον εαυτό του
Δεν τα λες λάθη.Τα λες νομικά κενά.Πχ,διασωλήνωση ειναι να γίνει απο γιατρό.Ειναι ιατρική πράξη.Την κάνει διασώστης,νομικά δεν στέκει.Ηθικά,έσωσε έναν άνθρωπο.Τι είναι σωστό και τι είναι λαθος εδώ;
Ειναι κάποια πλαίσια κοντινά εδώ και μπερδευονται μερικές φορές.Σε περίπτωση δικαστηρίου όμως, ο δικαστής θα κοιτάξει τι λέει ο νόμος.Όμως,αν ξέρεις κάτι πως να το κάνεις και το κάνεις σωστά,το κάνεις ή όχι αν ξέρεις πως θα βοηθήσεις-σώσεις κάποιον.
Δε μιλάω για κάποιον περαστικό.Μιλάω για εξειδικευμένο προσωπικό.
Το να περάσεις μια φλέβα πχ.Ειναι και αυτό ιατρική πράξη.Στα πρωτόκολλα μας όμως την έχουμε αυτή την πράξη αλλά δεν είμαστε ιατροί.Εκει τι παίζει,τι κάνεις;
Κατι τέτοια πραγματάκια ειναι που μπορει να σταθεί κάποιος κακούλης![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Δυστυχώς είθισται στην κατηφόρα όλοι να είναι καλοί και στην ανηφόρα/στραβή να σταυρώνουμε.
Το θέμα είναι πως αν είσαι Άνθρωπος τα γράφεις όλα αυτά στα @ @ σου κ αναλαμβάνεις το ρίσκο και το τι σου υπαγορεύει η συνείδησή σου (να έχεις και τις γνώσεις βέβαια, σε αντίθετη περίπτωση κάνεις ότι μπορείς)
Σιγουρα θα βρεθουν "πολλοι" μαγκες και γατονια και διασωσταρες που θα πουν οτι εκανε αυτο και αυτο και αυτο το λαθος, αλλα σε ρεαλ τάιμ εχω δει να παθαινουν κρισαρες και να βαζουν τα κλαματα!!!!
Απο τον καναπέ ολα ευκολα ειναι αλλα να δω αυτους τους "μαγκες" ποσο εξυπνοι και ψυχραιμοι θα ειναι στο ριαλ λαιφ!!!
Το μπράβο και τα συγχαρητήρια δεν μειώνονται απο τα λαθακια...
ασε που οι μισοι απο αυτους (τους ξερολες ντε) εχουν δει ανακοπη μονο στα βιβλια και σε βιντεακια...
Τελευταία τροποποίηση από McTalas; 07/04/2016 στις 12:26.
Εγώ είδα έναν άνθρωπο να δρα τάχιστα και ψύχραιμα και να σώζει τη ζωή ενός συνανθρώπου του.
Τώρα αν επιτρέπεται να διασωληνώσει ή όχι δεν με απασχολεί.
Και πάλι μπράβο του, μπράβο σε όλους σας που κάθε μέρα λέτε στον Χάρο να πάει να γαμηθεί.
ενας λογος που το βιντεο κατεβηκε ειναι πως χρειαζεται να μην φαινονται τα χαρακτηριστικα του θυματος, ειναι πιο ηθικο. σε αλλα βιντεακια τα εχει αλλοιωμενα.
Γιατί να μην έχουμε άλλους 100 σαν και αυτόν ;
Και ας δουλεύει 8 μήνες το χρόνο και τους άλλους 4 διακοπές πληρωμένες.
Ο άνθρωπος είναι κουρδισμένος, τέτοιος συντονισμός σε τέτοιες συνθήκες πίεσης είναι απίστευτος.
Και όλο αυτό πρέπει να έχει τρελή φθορά, άλλο που δεν το βλέπουμε.