Μου εβαλες ιδεες μετο cb500 αλλα που κοιταω στο car ειναι λιγο ακριβουτσικο (6χιλ). και δν εχει μεταχειρισμενα :/
μετα σκεφτομαι κ το αλλο αμα το παρω μεν και σε 1-2 χρονια θελω να παω στο 600 θα χασω σιγουρα 1-2 χιλιαρικα στη μεταπωληση (αμα θελω να το πουλησω ).Οποτε μετα για το 600 μειωνετε το ποσο π μπορω να διαθεσω αρα και η ποιοτητα της πιθανης αγορας
Μην κανεις το λαθος να παρεις μηχανη που θα πουλησεις του χρονου για να παρεις αυτη που πραγματικα θες.
θα παρεις αυτη που θες , γιατι οταν θα πας να πουλησεις την πρωτη , ή που δεν θα την δωσεις οσο γρηγορα νομιζεις ή που θα χασεις πολλα λ7 για να φυγει γρηγορα.
...Αλλα ή που θα την παρεις του χρονου που θα εισαι οκ με τα διπλωματα ή που θα την παρεις τωρα και μιας και εισαι κοντα στην πιστα, κρατα την εκτος δρομου , να την βαλεις στην πιστα , να σου κανουν ενα σχολειο , να το μαθεις και το μηχανακι καλυτερα κτλ κτλ .
Εναν καυλωμενο για το 600αρι που θες ξερω που το πηρε και τον ξαναειδαβμε αλλη μηχανη .
-ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ,που ειναι το 600?
-ασε φιλε , η μεση μου .
Πιασε βρες ενα , κατσε πανω και αν γινεται κανε το ξια βολτα να δεις τι ακριβως πας να αγορασεις
Πες σε έναν 20άρι που τα έφτιαξε με μια κουκλάρα να πηγαίνει μόνο σινεμά για πορτοκαλάδα και ποπ κορν..
ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση.-
ενοει πως πως δεν γινεται να χεις το μελι και να μην το γλυφεις .
μαζεψε ακομα περισσοτερα χρηματα και παρτο του χρονου...ευκαιριες υπαρχουν απειρες. σε καταλαβαινω πως νιωθεις..και εγω ετσι ηθελα μηχανη πριν 2 μηνες εδω και τωρα.βεβαια εγω ειμαι 29..το προβλημα ηταν η τραπεζα που δεν μου εδινε το δανειο και ειχα τα νευρα της ζωης μου. οταν ηρεμησα και ειπα αντε στο διαολο, τοτε μπορεσα και την πηρα ως δια μαγειας..λες και με παρακολουθουν χαχαχαχα
Φίλε από scooter ΔΕΝ πας σε GSXR...απλά.. ! Πήγαινε σε κάτι πιο ήπιο για να γουστάρεις! Αυτά!
χαχαχα![]()
δυστυχως ετσι παειι...
κανεις βεβαια δν μου ειπε διαφορα πραγματα που θα πρεπει να γνωριζω (πραγματα που αφορουν τη συγκεκριμενη μηχανη)
καθως και τα σερβις του κ οποιαδηποτε βλαβη αμα συμβει αν το κοστος ειναι ακριβο
απο καταναλωση πως παει? (ξερω οτι τα ss καταπινουν αλλα ρωταω κ με μια ομαλη ταχυτητα πχ 130-140 στην εθνικη , αλλα και μες την πολη)
Για την κατηγορία σου έχει πολύ καλά μηχανάκια νέα και παλιότερα.Κοίτα να μπεις στην νοοτροπία του σωστού και τα πολλά γκάζια θα έρθουν στην ώρα τους..
Τα 1000 ή 2000 που σκεφτεσαι ότι μπορεί να χάσεις ίσως σου προσφέρουν πολύ περισσότερα σε τομείς που τώρα έχεις θαμένους πολύ πίσω στο κεφάλι σου.
μια αλλη απορια
τα 600αρια διαθετουν modes? (Amode Bmode) ??![]()