Δεν θελω να πειραξω το μαμα μοτερ ρε μαν...
Δεν θελω να πειραξω το μαμα μοτερ ρε μαν...
Καλησπερα.
Εχω ενα glx 50 μαμα και δεν τραβαει το παπι σε ανηφορες....δεν θελω να βαλω χερι στο μοτερ να το κανω 72 κτλπ που λενε γιατι το παπακι ειναι σαν ενθυμιο.
Μου ειπαν για 110 lifan και οτι αμα το συντηρεις και δεν το καις πρωι βραδυ τοτε ειναι σκυλι
Τι ξερετε για αυτο το μοτερ ?
Αξιζει ?
Οχι για κοντρες φυσικα αλλα για βολτουλες ( με ανηφορες κατηφορες και οτι περιλαμβανει ο μπαξες ) ηρεμα και αξιοπρεπεστατα 2-καβαλο
Καλησπερα.
Εχω ενα glx 50 μαμα και δεν τραβαει το παπι σε ανηφορες....δεν θελω να βαλω χερι στο μοτερ να το κανω 72 κτλπ που λενε γιατι το παπακι ειναι σαν ενθυμιο.
Μου ειπαν για 110 lifan και οτι αμα το συντηρεις και δεν το καις πρωι βραδυ τοτε ειναι σκυλι
Τι ξερετε για αυτο το μοτερ ?
Αξιζει ?
Οχι για κοντρες φυσικα αλλα για βολτουλες ( με ανηφορες κατηφορες και οτι περιλαμβανει ο μπαξες ) ηρεμα και αξιοπρεπεστατα 2-καβαλο
Οτι μπαίνει μπαίνει
Είναι bolt on.
Αλλά δεν θα είσαι νόμιμος επ ουδενί.
Κανε το ενα σωστό 72αρι και ψαξου λίγο με το γραναζωμα
Καλησπερα παιδια.
Ειμαι κατοχος ενος GLX super cub 50cc
Ολο μαμα 10.000χλμ 24 χρονων... ναι ξερω στους περισσοτερους θα κανει εντυπωση και θα μου πουν GLX και δεν το εχεις κανει 72 κτλπ κτλπ...οχι δεν το εχω κανει και δεν θελω να το πειραξω καθολου.
Ακριβως για αυτο κανω το ποστ αυτο.
Θελω ενα μηχανακι να τραβαει και σε ανηφορες και σε βολτες ακομη και δικαβαλο αν ειμαι.
ΞΕΡΩ πως το 50 δεν ειναι για αυτο...
ΞΕΡΩ πως μπορει να βελτιωθει αμα το πειραξω αλλα δεν θελω να βαλω χερι στον κινητηρα γιατι θα ειναι σαν να το βεβηλωνω.
Με τα γραναζια οσο και να παιξω ειναι 50αρι δεν αλλαζουν δραματικα πολλα...
Για αυτο τον λογο σκεφτομαι αν αξιζει να το κρατησω και να βαλω λιφανεζο 110 με καινουργιο καρμπ
Η
Να το πουλησω ( που θελω δραματικα πολυ να το αποφυγω γιατι ειναι κληρονομια μου ) και να παω σε αλλο μοτορι..οπως κανα daytona sprinter κτλπ
Απο φιλους εχω ακουσει οτι το lifan 110 αμα του αλλαζεις λαδια και δεν το ...μαμας δεν βγαζει προβληματα και εχει και νευρο για ανηφοροδικαβαλα
Ολο μαζι με μοτερ + καρμπ υπολογιζω κανα 230 .. αξιζει ?
Και κατι ακομη...φοβαμαι λιγο το glx επειδη δεν εχει δισκο αλλα ταμπουρο μπροστα
Ειναι χαζος φοβος η καλα κανω και ανυσηχω
Υ.Σ
Δεν ειμαι καγκουρας, το μηχανακι δεν το καιω και δεν σκοπευω να το ζοριζω με πολλα χλμετρα καθε μερα και τελικιλικια
Να το κρατήσεις ως έχει,να μην πειράξεις τίποτα!
Ούτε lifan ούτε τιποτα
Η ερώτηση εχει δύο σκελη, στο θέμα αξιοπιστίας του λιφαν τι έχετε να πειτε;
Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 30/03/2016 στις 18:16.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Γιατι να μην βαλω lifan ? Το 110 αμιζο ειναι σκυλι...επισης 50 cc Το μηχανακι δεν τραβαει .. δεν θα τον πεταξω εννοειται τον κινητηρα θα τον καλυψω καλα καλα και θα τον βαλω υπογειο ετσι ωστε οποτε θελω να τον ξαναβαλω
ειχα τον λιφαν παλια και τον εχω και τωρα σε glx90. τον φοραει και φιλος μου για 9 χρονια.
κανενα προβλημα με λιφαν μοτερ ποτε και εχω ταξιδεψει κιολας. πολλες φορες ειχε 350-400 χιλιομετρα σερι χωρις σταση και με πολυ ζεστη
και εχω κανει και 800-900 χιλιομετρα σε μια μερα.
σε ανηφορες τραβαει πολυ καλα και στο κοντερ του glx ισως να δεις και τα 100km/h με ενα νορμαλ γραναζομα.
αν το κανεις κοντο δλδ αφήσεις το μαμα γραναζομα του glx θα τραβαει παντου και παντα.
εκει που τωρα ζορίζεσαι και εισαι τερμα γκαζι (στα 60km/h ο λιφαν θα πηγαινει με 1/3 του γκαζιου χαλαρα. χωρις καν να εχει πολλες στροφες.
θα εισαι ομως παρανομος, μπορει να σε γραψουν και δεν ξερω αν θα περναει κτεο. (μαλλον οχι)
οι βλαβες που εχω ακουσει για λιφαν ειναι: σασμαν αν εισαι καγκουρας και τις βαζεις καρφωτες, δισκα ελατηρια μετα απο πολλα χιλιομετρα και φλαντζες λογο μεγαλης συμπιεσης που μπορει να δακρισουν.
στο δικο μου λιφαν ειχα μονο πατιναρισμα που λυθικε με 35 ευρω. (νεα δισκα ποιο σκληρα ελατηρια)
Έχει 50αρι
Αρα δεν περνάει ΚΤΕΟ και είναι φουλ παράνομο.
Σε 90αρι αν δηλωθεί περνάει ΚΤΕΟ
νομιζω θα ηταν καλα να γινει 72 με γνησια ανταλλακτικα και να δηλωθει κανονικα
αλλιως επειδη ειναι σπανιοτατο αν οχι μοναδικο, βαλτο στην ακρη να μη φθειρεται και παρε κατι αλλο να κανεις τη δουλεια σου
Καταρχας σας ευχαριστω ΠΟΛΥ για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας.
Εχω την εντυπωση οτι τα 50αρια περνανε κτεο...αλλα μπορει να κανω και λαθος.
Ναι το ξερω τετοια μηχανακια δν υπαρχουν πια και γ αυτο το φυλαω και σε γκαραζ για να μην το αρπαξουν.
Πιστευω ομως οτι αν βαλω το λιφανακι για απλη χρηση που το θελω θα ειμαι πολυ ενταξει ( μεσα στην πολη βολτιτσες κτλπ )
Θα σας στειλω και φωτο αυριο να ριξετε μια ματια και εσεις :P
Αυτή η λογική το έχω ενα c50-glx και αφήνω-κατεβαζω το μοτέρ για να μην <χαλάσει>και να μην <φθαρεί>δεν μπορώ να την καταλάβω.
Ο λογος ποιος είναι?
rebuid σου λεμε να κανεις ρε man...οχι να το βιασεις....