"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
τον γ.... κύριε πρόεδρε ή δεν το γ....????
τον γ...μας φυσικα!
(εάν βεβαια εχεις αποδεχτει το γεγονος πως θα περασεις τα επομενα 16 τουλάχιστον χρονια σε ένα αβολο μερος...)
τοσο είναι ο ελάχιστος χρονος που θα περασεις στη φυλακη εχοντας φαει ισοβια για ανθρωποκτονια από προθεση![]()
Edo eixame kati samarakia tou kolou mprosta se sxoleia kai paidikes xares gia na min trexoun ta dierxomena oximata,
kai pige kapoios kariolis kybernitikos kai edose entoli na afairethoun giati ama ta pernas me fora mporei na pathei kammia zimia to aytokinito.
gamo to spiti tous gamo.
Olonone.
Kai min pei kaneis oti kai ekso symbainoun ayta, giati poly apla den symbainoun.
se emas einai kanonas.
Dokimase sti rosia na prosperaseis stamatimeno sxoliko kai ta leme.
dokimase opoudipote stin eyropi na peraseis aera diabasi pezon kai ta leme.
kainto xeirotero olon einai oti kathomaste sta internetia kai anathematizoume kai katariomaste olous aytous,
kai molis kleisoume to pliktrologio bgainoume ekso kai kanoume ta idia.
Τα σαμαράκια έχουν προδιαγραφές. Αν δεν ήταν σωστά (που τα πιο πολλά δεν είναι ούτε στις ράμπες ανόδου καθόδου ούτε στο ύψος) ορθώς και δικαίως ξηλώθηκαν.
Κάτι αλλάζει τελικά έστω και αργά αργά....
Σε κάθειρξη 9 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ο υπαίτιος του τροχαίου με εγκατάλειψη, που στοίχισε τη ζωή του 15χρονου Σόλωνα Καρυδάκη τον Δεκέμβριο του 2009 στην Κηφισίας.
Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση που επιτέλους δεν αφήνει ατιμώρητη την επικίνδυνη, ακόμα και εγκληματική συμπεριφορά ορισμένων οδηγών. Η δίκη ολοκληρώθηκε χθες, 6,5 χρόνια μετά...
http://www.efsyn.gr/arthro/epiteloys...rohaio-egklima
ανανήψαντας
εκανε εφεση εδωσε ενα ταληρο εγγυηση και ειναι ελευθερος![]()
Ναι αλλά αυτά είναι γενικότερα προβλήματα της δικαιοσύνης (ότι δηλαδή οι δίκες δεν τελειώνουν γρήγορα) Αυτό που παρατηρώ όμως είναι μια γενικότερη στροφή στην Ευρώπη προς πιο αυστηρούς νόμους. Δεν είμαι ειδικός σε νομικά θέματα αλλά πιστεύω ότι κάποιες μλκιες δεν πρέπει να περνάνε ντούκου.
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα φυσικά.
ανανήψαντας
Και μιας που το έφερε η κουβέντα
https://www.google.gr/search?q=%CF%8...obile&ie=UTF-8
Το νου σάς.
Μην βάλω το άρθρο απο γνωστή σε εμένα σελίδα και μου πουν οτι απο εκεί αντλω ειδήσεις