Ολα έγιναν όπως ακριβώς σας τα ανέφερα.Απο την αρχή έβαλα καινούρια τακάκια.
Ολα έγιναν όπως ακριβώς σας τα ανέφερα.Απο την αρχή έβαλα καινούρια τακάκια.
Οι ροπές κατά την τοποθέτηση ήταν σωστές?
Λοκτιτε έβαλες? Έκανες κανέναν έλεγχο συσφίξεων?
Sent from me using a computer.
Δεν έχω ροπόκλειδο,τις βίδες τις έσφιξα καλα με καστάνια,έβαλα και κολλα σπειρώματος.Οταν τον έβγαλα τον δίσκο,δυσκολεύτικα να ξεσφίξω τις βίδες.
μην ψαχνετε τη λυση σε "περιεργα" μονοπατια. ουτε τακακια ουτε δαγκανες ουτε τιποτα. αφου εβαλε τον ιδιο δισκο σε mm αν εφταιγε κατι αλλο θα ηταν σε ολο τον κυκλο του δυσκου και οχι σε ενα σημειο. ειναι ελλατωματικος και επρεπε να παει πισω. πες και απο ποιον τον πηρες να ξερω να μην παρω ουτε σουγια.
Όπως τα λέει ο Βασίλης είναι.
φιλε σε λιγο καιρο παω για αλλαγη μπροστα δισκου στο οχημα.
αν θες βεβαια και αν επιτρεπεται, στειλε μου σε pm το ονομα της εταιριας.απλα θα την αποφυγω γιατι και καλα πραματα να εχει, δεν φερθηκαν σωστα.
Αυτό που όλοι έχουμε καταλάβει για ποια εταιρεία μιλάει αλλά κανείς δε λέει το όνομα, είναι κομματάκι αστείο...
χαχα! ναι...! λες και υπάρχουν και πολλές παρόμοιες...
Πριν απο λιγα χρόνια είχα αγοράσει μέσω έλληνα εμπόρου κάτι τέρατα ap racing μαζί με δαγκάνες για το rallye που είχα τότε.
Σε ουτε ενα μήνα χρήσης παρουσίασαν στραβωμα.
Επικοινωνω με τον έλληνα και μου λέει να τις βάλω σε τορνο!!!!!
2.000 είχα δώσει και μου είπε να τις τορναρω!!!!
Επικοινωνω απευθείας με την εταιρεία οπου εμμέσως πλην σαφώς μου είχαν πει οτι δεν είχαν τήν απαιτούμενη σκληρότητα λόγω αυξημένης ζήτησης και οτι σε καποιες παρτίδες είχε παρατηρηθεί το ίδιο.
Παρακάμπτοντας τον ελληναρα,μου έστειλαν σπίτι τις καινούργιες δισκοπλακες
Και εγώ το ίδιο.
Σε μια συζήτηση που έκανα πριν κάνα δυο μήνες με ιδιοκτήτη cbr (συνφορουμίτη) που είχε αγοράσει μπροστινούς τους είχε στείλει πίσω μετά απο 15.000 km και του έσφιξαν τα πριτσίνια.Εντύπωση δε μου είχε κάνει πως δεν του είχε πάρει χρήματα.
Αστοχίες υλικών ή λάθη στην κατεργασία παντού και πάντα θα υπάρχουν.
Καλημέρα.Πριν ξεκινήσω αυτό το ποστ,ειχα στείλει ενα τελευταίο e mail στην εταιρια,αλλα δεν είχαν απαντησει,κι ετσι ξεκίνησα να γράφω στο φορουμ.
Το πρωί μου ηρθε μια απάντηση,που έλεγαν να τους στείλω το δίσκο να τον δουν και αν είναι ελλατωματικός θα τον αντικαταστήσουν,δεν ξερω αν είδαν τωρα το e mail,ή αν έπαιξε κάποιο ρόλο το ποστ.Θα στείλω το δίσκο,και βλέπουμε.
Περασε μια εβδομαδα,κι ακόμα τίποτα...