ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Παιδάκια, δεν υπάρχει μυστική συνταγή. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Αυτό είναι όλο. Προφανώς, όσο μεγαλύτερη ανάγκη έχεις να πουλήσεις, τόσο πιθανότερο είναι να την πατήσεις.
Life begins at 45°.
Επειδή ο πωλητής έχει όρεξη να τρέχει στον μηχανικό του κάθε τυχαίου που ΙΣΩΣ αγοράσει το μηχανάκι.
Life begins at 45°.
Ή δεν κάνει τίποτα από αυτά.
Ο ένας προτείνει να αφήνεις βενζίνη για 500μ μέσα, ο άλλος να έχεις συνοδεία σνάιπερ (όχι τον γνωστό) και ελικόπτερα, ο άλλος να κουβαλάς τους πωλητές στον μηχανικό σου. Δε φαίνεται να έχετε ιδιαίτερη επαφή με το άθλημα. Λίγος ρεαλισμός δε βλάπτει.
Life begins at 45°.
Επειδη ειχαν ερθει καμμια δεκαρια ατομα να το δουνε,ο ενας ειχε φερει μηνανικο του κωλου μαζι,ο αλλος ελεγε να παμε στην αλλη ακρη της γης να το δει μηχανικος, ο ααλος ελεγε το μακρι και το κοντο του,ετσι ειχα κουραστει και υποτιθετι με αυτον οτι τα βρικαμε σε ολα και ετσι με αυτην την λογικη την εδωσα βολτα τη μηχανη...
Απανταω σε εναν προηγουμενο φιλο που με ρωτησε..λ
Γενικα ερχονται διαφοροι περιεργοι,δυο ατομα τα ειχαμε βρει σε ολα,ο ενας ειχε ερθει κι μεμηχανικο,αλλα την αλλημερα δεν τους αφησαν οι δικοι τους ν παρουν μηχανη μεγαλη...
Υπρχουν κι πολλοι που δεν εχουν τι να κανουν και λενε ας παμε μι βολτα ν δουμε μια μηχανη που πουλανε για να περασουμε την ωρα μας.
Ειχε ερθει ενς αλλος που μου ειπαν οτι περισι του κλεψανε τη δικια του και οτι ειχε 5000 και του λεωρε φιλε αφου γραφω οτι το πουλω 5600 το μηχανακι ακατεβατα,γιατι ερχεσι εδω και με ζαλιζεις μια ωρα...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Παιδια απλα οι εποχες εχουν αλλαξει εντελως και πλεον δεν πρεπει να εμπιστευεστε κανεναν που ζηταει βολτα την μηχανη ειδικα αν εχει ερθει χωρις οχημα.
Απο κει και μετα ραντεβου στο συνεργειο επιλογης του(εφοσον ειναι κοντα) και αφου διαπιστωθει οτι οντως ο μηχανικος δουλευει εκει (μην κραζετε γινονται και αυτα) τοτε θα το οδηγησει ο μηχανικος και οχι ο υποψηφιος.
Μια γνωμη λεω φυσικα και ο καθενας ειναι υπευθυνος να κινηθει οπως θελει.
Και με όχημα να έρθει φίλε πάλι θέλει μεγάλη προσοχή.
Πρόπερσι το καλοκαίρι έκλεψαν το 20ετίας αυτοκίνητο του πατέρα μου. Το βρήκαμε μετά από 2 μήνες και οι αστυνομικοί μας είπαν ότι το κλεφτρόνι πήγε σε ραντεβού για αγορά ενός KTM ή Ducati από το car. Λέει στον τύπο να το κάνει μια βόλτα το τετράγωνο και τον άφησε με το αμάξι να περιμένει.
Βρήκαμε εμείς το αμάξι και κλαίει αυτός το μηχανάκι.
Τα πραγματα ειναι απλα....
Στο ραντεβου θα γινετε μονο οπτικος και ακουστικος ελεγχος....
Μετα σε συνεργειο ή σε αντιπροσωπεια της μαρκας (της μηχανης) την κανει βολτα ο μηχανικος....Αν ολα ηταν καλα μετα γινετε η πωληση...
Δεν ανεβαινει με τιποτα ο αγοραστης πανω πριν γινει η μεταβιβαση....
Δυστυχως δεν γινετε αλλιως...
σε κανεναν εμπορο εγινε αραγε ποτε κατι παρομοιο;![]()
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
Α να γεια σού.
Αυτονων το ματι κόβει παραπανω η ξέρουν και παίρνουν προφυλάξεις?
Έχω κατέβει δυο φορές απο εδώ Αθήνα για να πάρω μότο απο έμπορο.
Διαφορετικό και τις δύο φορές.
Είχε προηγηθεί τηλέφωνο οτι αύριο θα είμαι εκεί.
Ποδαράτος,καβαλαω και φεύγω.
Και στις δυο περιπτωσεις είχα στείλει ανθρωπο για αξιολόγηση.
Οποτε πηγαινα στα σίγουρα.
Με το καλημέρα πιανουμε κουβέντα .
Αφήνω δίπλωμα αλλά και οι δυο το συνέκριναν με την ταυτότητα.
Πήρα το μηχανάκι εκανα βόλτα ,γύρισα εσκασα τα φράγκα υπογραψαμε έφυγα