παιδια ο τυπος λεει οτι εκανε 150χλμ τη μερα κατα μεσο ορο, οποτε μαλλον πηγαινε στη δουλιτσα του χαλαρος απο εθνικες, τα χλμ ετσι μαζευονται ευκολα...επισης ενα μοτερ που δεν ζοριζεται και δεν εχει αγωνιστικα σπεκς δε μου φαινεται παραλογο να μην εχει παθει ζημια στα 10 χρονια προφανως, ηπιας χρησης...εδω λεει οτι στα 400,000χλμ δεν εχει αλλαξει δισκοφρενα στο μηχανακι δηλαδη ουτε γκαζια ουτε φρενα
για τα λαδια αυτοκινητου που αναφερθηκε, δεν δημιουργειται κανενα προβλημα απο αποψη αξιοπιστιας, το μονο θεμα που ισως παρουσιαστει ειναι λιγο πατιναρισμα στους δισκους (δοκιμασμενο)
βασικά 400.000 μίλια είναι 640.000 χιλιόμετρα...
και νομίζω ότι είναι milestone για μοτοσυκλέτες αυτό το νούμερο...
δεν ξέρω αν και πόσα αφρικα έχουν γράψει τόσα χιλιόμετρα, ή μίλια.
και ναι, επιβεβαιώνει ότι το vstrom ΕΙΝΑΙ από τα πιο αξιόπιστα μηχανάκια που φτιάχτηκαν ποτέ...
ναι λαθος μου lost in translation...το οτι ενα μηχανακι εκανε 700κ δε σημαινει πως ειναι απο τα πιο αξιοπιστα μηχανακια που φτιαχτηκαν, μη μπερδευομαστε
Δηλαδη ο τυπακος πηγαινε αθηνα- κορινθο και πισω καθε μερα, με 90χλμ ταχυτητα επι 10 χρονια συνεχεια, με ολες τις καιρικες συνθηκες,σε μια ευθεια γραμμη;..αυτο και αν ειναι ματριξ..
πιθανοτατα να πηγαινε στη δουλεια του...στην αμερικη ειναι συνηθισμενες τετοιες αποστασεις...εδω μερικοι το κανουν και ελλαδα αυτο :P
to 90% και βαλε των μοτο εχουν παιδικες ασθενειες που διορθωνονται ευκολα και φτηνα, ακομα και σε περιπτωσεις φαινομενικα ''ζημιαρικων'' ευρωπαικων...
Παντως δεν εκτιμηθηκε απο το αγοραστικο κοινο, τοαγοραζες καινουργιο πριν λιγο καιρο με 9 χιλιαρικα και δεν το αγοραζε κανενας..
τιποτα δεν ειναι για αυτο το μηχανακι αν το συντηρεις σωστα. ο ενας και προσεκτικος-σωστος ιδιοκτητης σαφως και επαιξε ενα μικρο ρολο.
καποιος ευρωπαιος νομιζω ειχε κανει 200κ με gsxr 1000 k5, απο τα οποια τα μισα ηταν μεσα σε πολη και το μοτο δεν ειχε παθει τιποτα.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Μιλαμε για 600.000+...
Ποσα εχετε δει με τοσα χιλιομετρα;;
Το περιγραφετε λες και ειναι κατι φυσικο![]()