Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: Προσοχή στο ΚΑΤ και άλλες ανάποδες σκέψεις...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παρφέ σοκολάτα και περαστικά σου φίλε.Θα έδειχνα τη διάγνωση στον διευθυντή πάντως μπας και νιώσει λίγο και θα έβρισκα τη νεαρά ιατρό ωστε να της πω πως είχε δίκιο.
    Τωρα για την αποφασή σου για το μηχανάκι,οπως αισθάνεσαι εσύ καλύτερα αλλά να ξέρεις, υπο πίεση συνήθως η πρώτη σκέψη είναι και η λανθασμένη.
    Φίου φίου φι φι φίου

non serviam Το avatar του/της kachius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Με έχουν διώξει από το Γεννηματάς, μετά από ατύχημα και γερό χτύπημα στον αστράγαλο, χωρίς την παραμικρή ακτινογραφία ή έστω αντιτετανικό. Μάλιστα, με τη συμβουλή "να το πατάς κανονικά, δεν έχεις τίποτα" όταν ΥΠΕΦΕΡΑ και, φυσικά, δεν το πατούσα για κανένα λόγο. Για την ιστορία, ήμουν ανίκανος να πάω στη δουλειά μου για 5 βδομάδες (και επισκέφθηκα γιατρούς άλλες 6-7 φορές σε αυτό το διάστημα). Αυτή την υγεία την πληρώνω. Από την τσέπη μου. Καρκίνος και ψόφος.

Και περαστικά σε σένα
    Σκατά στα μούτρα μας
    Αυτό προ "κρίσης"?
    Μέγιστοι καραγκιόζηδες υπήρχαν ανέκαθεν σε δημόσιες θέσεις (και σε ιδιωτικές, αλλά εκεί αργά ή γρήγορα παίρνουν πόδι), είναι και σε ποιόν θα πέσεις.

Στη δική μου περίπτωση πάντως, η ακτινογραφία δεν έβγαζε μάτι.
    Ο ιδιώτης που την είδε μετά, όσο εξέταζε το πόδι έβαζε άλλα με το νου του (ήταν και τίγκα στο υγρό/αίμα μέσα οπότε έπλεε όπου/όπως να'ναι και τον μπέρδευε, για αυτό και το καθάρισε).
    Στη μαγνητική βέβαια φαίνεται σα να το χτύπησες με σφυρί (θα βάλω φώτο, πλάκα έχει χαχα)

Για αυτό επίσης λέω για την ειδικευόμενη ότι ήταν αστέρι, αφενός το είδε (από τους λίγους που το είδαν στην ακτίνα) αλλά και όλη η στάση της και η συμπεριφορά της απέναντι μου ήταν άψογη!

Δε δικαιολογώ πάντως τον δ/ντη, η στάση του και ο τρόπος του ήταν ο ακραίος και απαράδεκτος του "φωνάζει ο κλέφτης".
    Σαν τους βουλευτές/υπουργούς που τα παίρνουν (αν υπήρχε κανείς ) και μετά βγαίνουν και ηθικολογούν και βρίζουν στα κανάλια (σαν το αεροδρόμιο ένα πράμα, ονόματα δε λέμε )
    Ξέρω από βέσπα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    απλα εχε στο μυαλο σου οτι πρεπει να οδηγας εχοντας συνεχως σεναρια μεσα στο μυαλο σου...εγω δλδ ετσι κανω..συνεχως με το μυαλο μου οραματιζομαι το απιστευτο να ερχεται και βλεπω εξοδους διαφυγης και τροπους αντιμετωπισης...και ας μην ερθει ποτε...
    πρεπει να εισαι λιγο εμμονικος για να το πετυχεις, αλλα γενικα μολις το συνηθισεις δεν ειναι κατι δυσκολο...
    Αυτό κάνω, για αυτό έχω στραβώσει με το συμβάν.
    Κάθε μέρα πάω στον πόλεμο.
    Οι περισσότεροι εδώ μέσα φαντάζομαι ξέρετε από πρώτο χέρι πόσα γλυτώνουμε κάθε μέρα, άλλα με αρκετό περιθώριο (σχεδόν κάθε μέρα κάτι τέτοιο), άλλα ως μη γενόμενα λόγο της αμυντικής μας συμπεριφοράς και του "τον έκοψα από νωρίς τι μλκας είναι" , και ένα κάθε τόσο που είναι στο τσακ να σε στείλει στο άγνωστο...

Παρόλα αυτά είχα στο μυαλό μου πάντα ότι όσο και να προσέχω, κάποιος/κάτι θα βρεθεί να με προλάβει.
    Το 2007 ήταν σκυλάκι, τώρα στέϊσον...

Απλή επιβεβαίωση αυτού που περίμενα* και μάλιστα, αφενός ούτε καν έπεσα, αφετέρου για "κάτι" στο γόνατο από τροχαίο, έχω ότι πιο ελαφρύ θα μπορούσε να είναι!
    Κάταγμα μεν, αλλά αν ήταν σύνδεσμοι κτλ τα πράγματα θα ήταν χειρότερα,
    η άρθρωση δεν έπαθε τίποτα (πάλι το 07 ο καρπός μου είχε γίνει παζλ), και το ίδιο το κάταγμα είναι στη θέση του (έξω δεξιά) χωρίς μετατόπιση (που και εκεί θα είχε ζόρια).

* αυτό που νιώθεις βέβαια είναι ότι δε θα σου κάτσει, ειδικά από τη στιγμή που είσαι τόσο προσεκτικός, αλλά η λογική λέει ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον σου και το ξέρεις. Μπορεί πάντα να σταθείς τυχερός και από 40 χρόνια καθημερινής μοτοκίνησης να τη βγάλεις άσπαστος...
    Ξέρω από βέσπα!

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Παρφέ σοκολάτα και περαστικά σου φίλε.Θα έδειχνα τη διάγνωση στον διευθυντή πάντως μπας και νιώσει λίγο και θα έβρισκα τη νεαρά ιατρό ωστε να της πω πως είχε δίκιο.
    Τωρα για την αποφασή σου για το μηχανάκι,οπως αισθάνεσαι εσύ καλύτερα αλλά να ξέρεις, υπο πίεση συνήθως η πρώτη σκέψη είναι και η λανθασμένη.
    Το αυτό! Με την πρώτη ευκαιρία, μία βόλτα από το ΚΑΤ, για να ευχαριστήσεις την ειδικευόμενη. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο θα δώσεις δύναμη σε μία σωστή γιατρό, να συνεχίσει να κάνει με αυτοπεποίθηση την δουλειά της, αλλά θα μαθευτεί και έμμεσα η μ@λακία του "Καρδηνάλιου".

Αυτό με την γκετχομίτιδα, το παθαίνω κι εγώ, γυρνώντας απο βόλτα. Με πιάνω, είτε να βιάζομαι να γυρίσω, είτε να χαλαρώνω, λές και το μυαλό έχει κλειδώσει "στο σπίτι" και στον άνθρωπο που με περιμένει.
    Μάλλον την στιγμή που το αντιλαμβάνεσαι, χρειάζεται να κάνεις για λίγο στην άκρη, να πάρεις λίγες ανάσες, να κάνεις ένα τσιγάρο, να πιείς λίγο νεράκι και κατόπιν να συνεχίζεις.

Περαστικά και κάτι σε σορμπέ παρακαλώ
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    περαστικα και ποτε ξανα....

γνωμη μου μη το δωσεις το μηχανακι.. δεν θα τη παλεψεις χωρις αυτό.. κι εγω παθον από τρακαρισμα με νταλικα, σε σημειο να κοντευω να χασω το δεξι μου χερι...
    οι γιατροι στο γεννηματα εκαναν θαυματα, και αυτος που με χειρουργησε ουτε που το πιστευε το ποσο γρηγορα καταφερα να το λειτουργησω και μαλιστα πλήρως
    νταξ δεξι ηταν όπως καταλαβαινεις το χρειαζομουν... ( :a31: ) ΕΠΡΕΠΕ να προσπαθήσω να το κανω να δουλεψει..

τελος παντων όταν επανηλθε λειτουργικα και ξαναγυρισα στη δουλεια, μετα από 2 μηνες με τα ΜΜΜ δεν τη παλεψα και ξαναπηρα μηχανακι..

επισης εγω στη θεση σου, θα πηγαινα στο ΚΑΤ, θα εβρισκα τον μπακαλογιατρο, και θα τον εκανα ρομπα...

edit: ευχαριστω και για το παγωτακι.... παρεληφθη και φαγωθηκε ηδη....

Συνημμένο 359164

Συνημμένο 359165
    Να παιδιά! ο μικες το έφαγε το παγωτό

Με ΜΜΜ δε θα την παλέψω το ξέρω.
    Το έχω ξανακάνει άλλες 2 φορές, μία στο προηγούμενο συμβάν (το οποίο μου δίδαξε ότι χωρίς μηχανάκι δεν κάνω) και μία πιο μετά λόγω οικονομικών θεμάτων.
    Για αυτό λέω ότι θέλοντας να σταματήσω την καθημερινή μετακίνηση (που γίνεται και σε ώρες αιχμής) θα μείνω χωρίς μηχανάκι (για ... λίγο ? ) γιατί θα το σκαντζάρω με αυτοκινητάκι. Το καλό είναι ότι στη διαδρομή που κάνω σπίτ/δουλειά η διαφορά μεταξύ μηχανής και αυτοκινήτου, ακόμα και την ώρα αιχμής είναι το πολύ 10' (το μεν θέλει 20' το δε κανά 30'άρι), άμα με το αυτοκίνητο σε σκίσουν τα φανάρια.

Το σίγουρο για εμένα είναι ότι χωρίς μηχανάκι δεν κάνω...
    Για εκδρομικό που λέω, μάλλον θα το αφήσω για αργότερα, όταν ο τζούνιορ μας φτύνει και γυρνοβολάει μόνος του...
    Αυτό που βλέπω είναι ή χωμάτινο ή κανά εσεσ-άκι για πίστα.
    Θα εξαρτηθεί πολύ και από την παρέα και τις διαθέσεις της. Είτε κάνουμε λυκοσυμμορία για βουνό, είτε τσοντάρουμε για κανά cbr-άκι/r6 από κοινού ή παίρνουμε mini bikes και ρόπαλα
    Ξέρω από βέσπα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Mια σοκολάτα εδώ, παρακαλώ, με σαντιγί

Περαστικά ρε μαν, εγώ σπασίματα δεν είχα ποτέ, μαλλον τυχερός ήμουν... αλλά από ράμματα, γεμάτα τα πόδια μου.

Τελευταία φορά στπ Γεννηματάς όταν με πάτησε ηλίθιος στην Αχαρνών το 1999 με πήγε εκεί με το αμάξι του, ήταν μέρα εφημερίας με τρελό πανικό, με βάζουν μέσα, με εξετάζουν στα γρήγορα, "δεν έχεις σπάσιμο μου λένε, αλλά θα χρειαστείς 8-9 ραμματάκια και δεν έχουμε αναισθητικό, τελείωσε με τόσο κόσμο, σε πειράζει;"
    Καλά ναι, δημόσιο και πόνος πάνε μαζί.
    Το δόγμα είναι "κάν'τους να πονέσουν ώστε να μην ξανάρθουν"

Όταν σμπαράλιασα το χέρι το '07 με μάζεψε ασθενοφόρο και με πήγε στον εφημερεύοντα ευαγγελισμό.
    Εκεί, αφού περίμενα 3,5 περίπου ώρες (με το βραχίονα στα δύο και τον καρπό στο πλάι κρεμασμένο) με βασανίσανε κυριολεκτικά με τρόπους που θα ζήλευαν το μεσαίωνα για κανά 2ωρο χωρίς ούτε ένα ντεπόν!! ούτε ντεπόν ρπμ!!!
    Μιλάμε για τα δάχτυλα δεμένα/κρεμασμένα ψηλά, βαρίδια στον αγκώνα (για να πάει στη θέση του ο καρπός υποτίθεται) και κάθε λίγο κόσμος να τραβάει, να σπρώχνει να..να...
    Ήταν κοντά ξημερώματα όταν έφτασα σε δωμάτιο, για να χειρουργηθώ κατά προτεραιότητα το ερχόμενο πρωινό. Στο δωμάτιο υπήρχαν 6-7 παππουδάκια με σπασμένα πόδια/χέρια που εδώ και δύο βδομάδες περιμένανε να χειρουργηθούν !!!!
    Και ούτε ντεπόν ε!
    Βγήκα το βράδυ γύρα για παυσίπονο, και αφού έψαχνα κανά 15' να βρω νοσοκόμα (!!) βρήκα μία και μου έδωσε ένα (1) ντεπόν!!!!!
    Σκατά, το πρωί έγινα μπουχός!!!
    (λόγο μότο είχα κάνει ιδιωτική ασφάλεια, ακριβώς για κάτι τέτοιο. δεν την έχω πλέον βέβαια...)
    Ξέρω από βέσπα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Είχα (έχω?) σκοπό να το κάνω αυτό από την πρώτη στιγμή που άκουσα για το κάταγμα.
    Σαφώς και πιστεύω πως και να το ξέρει η ίδια πρέπει και για τις γνώσεις της, και για την αυτοπεποίθησή της, και για το δίκιο/γαμώτο δλδ!

Ο άνθρωπος που μου πούλησε τον κηδεμόνα συνεργάζεται μου είπε με τη συγκεκριμένη ορθοπεδική του ΚΑΤ και ήξερε και τη γιατρό.
    Τον έβαλα "υπεύθυνο" να την ενημερώσει και το έβγαλα από το μυαλό μου.
    Τώρα που το ξαναλέμε, θα επικοινωνήσω μαζί του να δω αν όντως το έχει κάνει, ή να τη βρω εγώ γιατί πραγματικά της αξίζει!

Ήξερε και τον δ/ντη, και μου είπε ότι είναι γνωστός...τέτοιος
    Ξέρω από βέσπα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εμένα με δίωξαν κάποτε απο το νοσοκομειο της Βουλας για τον ακριβώς αντιθετο λόγο.
    Μου εβαλαν γυψο , ενώ δεν το ειχα σπάσει....

Για να περάσει η ώρα σου..... ---> http://www.moto.gr/forums/archive/in...p/t-71969.html

Περαστικά και σιδερένιος !!!

για εμένα οφείλεις:

-να δώσεις ένα μπράβο στην εκπαιδευόμενη νοσηλεύτρια
    -να κατεβάσεις κανα καντήλι στον Δ/ντη, ή και να κινηθείς εναντίον του νομικά
    -να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου παίρνοντας ένα μηχανάκι μόνο για βόλτες
    -να κεράσεις ένα παγωτό μηχανής...

καλή ανάρρωση!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    για εμένα οφείλεις:
    Πάμε λίγα λίγα

-να δώσεις ένα μπράβο στην εκπαιδευόμενη νοσηλεύτρια
    Αυτό θα γίνει σίγουρα με τον ένα τρόπο ή τον άλλο

-να κατεβάσεις κανα καντήλι στον Δ/ντη, ή και να κινηθείς εναντίον του νομικά
    Αυτό δε θα γίνει γιατί το πρώτο δεν είναι του χαρακτήρα μου και το δεύτερο για να το κάνεις στην Ελλάδα (αν και είμαι αρκετά βέβαιος ότι ισχύει το ίδιο παντού, και όχι τυχαία) πρέπει να σου περισσεύουν να ταΐζεις το σύστημα και ως επί το πλείστον δικαίωση δε θα βρεις (ή και να βρεις, θα έχεις χάσει πολλά λεφτά...παθών του συστήματος με ενοικιαζόμενα, άλλη κουβέντα)

-να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου παίρνοντας ένα μηχανάκι μόνο για βόλτες
    Καθώς το μηχανάκι μου είναι αντιεμπορικό θα πάρει λίγο χρόνο να δοθεί. Οπότε θα έχω το χρόνο να χαρώ λίγο τα καινούργια μου παπά αλλά μετά θα αλλαχθεί για κανά seicento για την καθημερινότητα και θα δείξει τί είδους μοτο θα αποκτηθεί (γιατί θα αποκτηθεί, είμαι πρεζάκιας ) αργότερα (θα προηγηθεί φτερό, που είναι και αυτό που μου έχει δώσει στα νεύρα!! έπρεπε τώρα να έχω φτάσει στο λόφο για τις πρώτες αποκολλήσεις )

-να κεράσεις ένα παγωτό μηχανής...
    Οφείλω πολλά όχι ένα, πρέπει να μπω μέτοχος στη Δωδώνη

καλή ανάρρωση!!!!!
    Να'σαι καλά και πάντα όρθιος και άσπαστος (γιατί το όρθιο από μόνο του δεν πιάνει πάντα )
    Ξέρω από βέσπα!

Banned
    Έτυχε να πάω καποτε με εξαρθρωμενο ώμο σε δημόσιο νοσοκομειο,και όχι μονο δεν με εξετασαν ,όχι δεν μου έβγαλαν ακτίνα, ουτε καν μου δεν μου το εδεσαν- κρέμασαν

κάτσε για να καταλάβω επειδή μάλλον πέρασε στα ψιλά...

θα δώσεις το σκούτερ γιατί είναι επικίνδυνο, και θα πάρεις παραπέντε, αετό πλαγιάς πωσταλένε που είναι ακίνδυνο...???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    κάτσε για να καταλάβω επειδή μάλλον πέρασε στα ψιλά...

θα δώσεις το σκούτερ γιατί είναι επικίνδυνο, και θα πάρεις παραπέντε, αετό πλαγιάς πωσταλένε που είναι ακίνδυνο...???

το είδα και εγώ αλλά κατάλαβα kite surf!

Πωπωωωω όνειρο ζωής το έχω να πετάξω με αετό από Οίτη (άσχετο).

Χαχα ναι! Αιωρόπτερο (αετό)!
    Την καθημερινή μετακίνηση θέλω να σταματήσω, τα 50-60 χλμ/ημέρα στις χειρότερες συνθήκες κυκλοφορίας.
    Γιατί 2 τροχο θα ξαναπαίξει.

Με τον αετό είναι άλλη φάση, δεν παραμονεύουν στέϊσον κ.ά. να σου την κάτσουν...
    Απλά τρέχεις 4-5 μέτρα και πηδάς από κορφοπλαγιές καθώς κρέμεσαι κάτω από ένα φτερό
    Ξέρω από βέσπα!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Έτυχε να πάω καποτε με εξαρθρωμενο ώμο σε δημόσιο νοσοκομειο,και όχι μονο δεν με εξετασαν ,όχι δεν μου έβγαλαν ακτίνα, ουτε καν μου δεν μου το εδεσαν- κρέμασαν
    E, τι περίμενες; σου λέει, αυτός δικός μας είναι δεν χρειάζεται τίποτα, διώξτε τον.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 21:10
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 15:47
  3. Προσοχή στο νερό από Ψάρια
    από Polifer στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2004, 15:38
  4. Προσοχή στο....ΣΑΜΑΡΙ...