Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 131

Θέμα: SOS Βοήθεια επειγόντως

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Δώστου να βολτάρει το ER μόνος του και να αξιολογήσει αν μπορεί να κουμαντάρει τη διπλή ιπποδύναμη

Δεν έχει δίπλωμα λέμε, τι του λές να του δώσει;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Δώστου να βολτάρει το ER μόνος του και να αξιολογήσει αν μπορεί να κουμαντάρει τη διπλή ιπποδύναμη
    του το έδωσα και του άρεσε πιο πολύ το δικο μου.Αλλα το θέμα είναι ότι το άλλο το πήρε με δόσεις και τώρα δεν ξέρει πως να το χειριστεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Το δικο μου είναι 499cc νομίζω είναι οριακα μέσα στο δίπλωμα που μπορει να βγάλει μάλλον γι αυτό το λέει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Που ειναι εκεινη η αρκουδα;
    πουτσ@@@@@@@@@

Παιδια μην ξεφευγουμε σας παρακαλώ.Είναι σοβαρό το θέμα.

Γράφετε λες και έχει καρκίνο τελευταίου σταδίου.

Όταν λες σε νεαρό "θα χτυπήσεις" εκείνος λέει "εγώ δεν παθαίνω τίποτα"

Ας ενημερωθεί για τις ποινές που επισύρουν οι παραβάσεις οδήγησης χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα ανασφάλιστου οχήματος, που είναι εξαιρετικά πιθανό να τον τσιμπίσουν, και μάλιστα παραπάνω από μία φορές...
    Ας ενημερωθεί τι σημαίνει υπαίτιος ατυχήματος χωρίς το προβλεπόμενο δίπλωμα και με ανασφάλιστο όχημα, που δεν είναι απίθανο να συμβεί...
    Ας ενημερωθεί τι σημαίνει υπαίτιος θανατηφόρου ατυχήματος χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια, που κι αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι...

Ας ενημερωθεί και ας πάρει τα ρίσκα του αν θέλει.
    Think faster than you ride

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Γράφετε λες και έχει καρκίνο τελευταίου σταδίου.

Όταν λες σε νεαρό "θα χτυπήσεις" εκείνος λέει "εγώ δεν παθαίνω τίποτα"

Ας ενημερωθεί για τις ποινές που επισύρουν οι παραβάσεις οδήγησης χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα ανασφάλιστου οχήματος, που είναι εξαιρετικά πιθανό να τον τσιμπίσουν, και μάλιστα παραπάνω από μία φορές...
    Ας ενημερωθεί τι σημαίνει υπαίτιος ατυχήματος χωρίς το προβλεπόμενο δίπλωμα και με ανασφάλιστο όχημα, που δεν είναι απίθανο να συμβεί...
    Ας ενημερωθεί τι σημαίνει υπαίτιος θανατηφόρου ατυχήματος χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια, που κι αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι...

Ας ενημερωθεί και ας πάρει τα ρίσκα του αν θέλει.
    Ο λόγος που το ύφος του post ειναι τόσο έντονος είναι διότι μιλάμε για ένα νεαρό άνθρωπο με μηδεν εμπειρια μηχανής και με πολύ όρεξη για γκάζι.Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει να το βλέπουμε με την σοβαρότητα που του αρμόζει.Εχεις απολυτο δίκαιο πάντως για την ενημέρωση που πρέπει να αποκτήσει.Απο εκεί και πέρα όντως ειναι προσωπική επιλογή.Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotiriszegianni Προβολή μηνύματος
    Σε πρώτη φάση θα του στείλω το thread να το διαβάσει.Να δεί ότι δεν είμαι ο μόνος που θεωρεί ότι βάζει την πολύτιμη ζωη του σε κίνδυνο.Αν δεν προβληματιστεί και έτσι και να τον δώσω στην τροχαία απλά θα πάει να πάρει άλλη.Αν δεν του φύγει η ****** δεν έχει λυθεί το πρόβλημα.Σας ευxαριστώ όλους πάντως παιδια για τα σχόλια σας.Ελπίζω να πιάσουν τόπο μπας και αποφύγουμε το μοιραίο.
    Απλά πες του οτι αυτο....η....******** τελως πάντων , φευγει στο κρεβάτι , κατα προτίμηση με μια ωραια κοπέλα.
    Οχι στο δρόμο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    ο πρωτος η ο τελευταιος θα ειναι χωρις διπλωμα;μανα -πατερα να του πουνε δυο κουβεντες δεν εχει ;και το ΕR να επερνε παλι παρανομος θα ηταν.Και το ΕR μια χαρα γκαζι εχει για να παθεις στραβη.Κατσε σε εναν ελεγχο να φαει κανα αυτοφωρο και κει να δεις γλυκα.

Ξεχασα να σας πώ ότι μου είπε ότι την έχει ασφαλίσει.Τώρα μάλλον σε κάποιο γνωστό του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Απλά πες του οτι αυτο....η....******** τελως πάντων , φευγει στο κρεβάτι , κατα προτίμηση με μια ωραια κοπέλα.
    Οχι στο δρόμο.
    Πολύ σωστά μιλάς!

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Δηλαδη αν του ελεγε κατι αλλο να παρει/να κανει κ το εκανε αυτος γιατι να εχει τυψεις?
    Δεν τον απειλησε να το κανει...Ο,τι κ να παρει/καβαλησει/οδηγησει αν δεν εχει μυαλο ιδιο ειναι το αποτελεμα!
    Μην τρελενεσαι!!
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotiriszegianni Προβολή μηνύματος
    Ξεχασα να σας πώ ότι μου είπε ότι την έχει ασφαλίσει.Τώρα μάλλον σε κάποιο γνωστό του.
    Προφανώς κάποιος πράκτορας. Αν γίνει στραβή θα μπλέξει κ αυτός που του έβγαλε ασφάλεια.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Να πήγαινε ο Μήτσος ή κάποιος συνάδελφος να τον μαζέψει στη πρώτη βόλτα (χωρίς δίπλωμα και με 750) να τον τρομάξουν ώστε να αναθεωρήσει.

Συγγνώμη βρε παίδες, υπάρχει περίπτωση να βγάλει ασφάλεια για το Ζ με απλό δίπλωμα; Θα τον κόψει η ασφαλιστική. Πως θα κυκλοφορεί μετά χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια;;
    Μου πέφτει μακριά....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Προφανώς κάποιος πράκτορας. Αν γίνει στραβή θα μπλέξει κ αυτός που του έβγαλε ασφάλεια.

Μα τι λέτε σήμερα;

Φυσικά και μπορεί να την ασφαλίσει. Η μηχανή ασφαλίζεται, όχι ο οδηγός! Και ισχύει η ασφάλεια, εφόσον αυτός που την οδηγεί έχει το κατάλληλο δίπλωμα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SOS ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από kostas-hyosung στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2013, 02:50
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2012, 15:44
  3. sos- βοηθεια
    από sanguini στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2009, 11:43