Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Fightclub ξανά στον αέρα από 8 Ιουνίου

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Μπα

ΑΕΚτζής με φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα και αντιολυμπιακός

:a39:
    Αλλα ο Νικοβλακοπουλος ποιοτητα ε;
    Απτα καλυτερα νεα που επανερχεται η εκπομπη..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Εγω δεν τους εχω μετρησει να ξερω ποιοι ειναι πιο πολλοι παντως...
    Το οτι συμμετειχε ο Γκοντζος θεωρεις πως ηταν υπερ για τον Παναθηναικο κ να ακουστουν? Δεν νομιζω...
    Σαν ακροαματικοτητα παντα ηταν πρωτος στους αθλητικους κ 6ος-7ος γενικη καταταξη...οσο κ αν χαλασε η χαλαει το προγραμμα του.
    Καποιοι που αξιζανε μεινανε απλα τωρα καταλαβαινουν καποιοι πως ειναι να δουλευει ενας σταθμος υπο αλλη 'ιδιοκτησια' κ ξεσυνηθισανε να ακουνε τα 'συνηθισμενα'.
    Σωτηρακοπουλος απο τους πρωτους που φτιαξανε τον σταθμο λογικο να βγαινει(ασχετα αν δεν μου αρεσει)...Σπυροπουλος καλος αλλα τα ειδε τα χαιρια του!!

Καλά, αν ο Γκόντζος κάνει κακό στο Παναθηναϊκό, άλλο τόσο κάνει κι ο Μπάμπης...

Τώρα μου λες άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, δηλαδή ο Μπάμπης δεν ήταν εκ των συνιδιοκτητών ;

Δηλαδή ο βάζελος ιδιοκτήτης Σωτηρακόπουλος να βγαίνει, αλλά ο γαύρος ιδιοκτήτης Μπάμπης όχι

Ωραία λογική

Αν εσύ πιστεύεις πάντως ότι τώρα ο σταθμός είναι πιο αντικειμενικός από ότι ήταν παλιότερα, σου βγάζω το καπέλο, καθότι η καφροσύνη σου ξεπερνάει ακόμα και τη δικιά μου

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Αλλα ο Νικοβλακοπουλος ποιοτητα ε;
    Απτα καλυτερα νεα που επανερχεται η εκπομπη..
    Άσε ρε Βασίλη, Σαμπράκος και Νικολογιάννης δηλαδή είναι σοβαροί ρεπόρτερ

Και άντε ο δικός σου κάτι πάει και έρχεται, ο άλλος είναι τα ίδια σκατά με τον δικό μας τον κάφρο...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Καλά, αν ο Γκόντζος κάνει κακό στο Παναθηναϊκό, άλλο τόσο κάνει κι ο Μπάμπης...

Τώρα μου λες άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, δηλαδή ο Μπάμπης δεν ήταν εκ των συνιδιοκτητών ;

Δηλαδή ο βάζελος ιδιοκτήτης Σωτηρακόπουλος να βγαίνει, αλλά ο γαύρος ιδιοκτήτης Μπάμπης όχι

Ωραία λογική

Αν εσύ πιστεύεις πάντως ότι τώρα ο σταθμός είναι πιο αντικειμενικός από ότι ήταν παλιότερα, σου βγάζω το καπέλο, καθότι η καφροσύνη σου ξεπερνάει ακόμα και τη δικιά μου

Ο Γκοντζος ειναι αλλη ιστορια κ ειχε μπει με αλλο σκοπο στον Sport-fm κ οχι για να ακουγονται οι Παναθηναικοι(το αντιθετο αλλα ειπαμε αλλη ιστορια κ μεγαλη).
    Ο Μπαμπης λογικο να ακουγεται λογω ιδιοκτησιας αλλα τοσο κακο δεν νομιζω να εκανε. Χαιρομαι να ακουω Ολυμπιακους να λεε πως κανει κακο...Ξημερωνει αλλη μερα κ για μας τους 'καφρους'.
    Σωτηρακοπουλος οπως σου ειπα...αδιαφορος! Mονο Liverpool κ νησι εδειχνε να τον ενδιαφερει μην χαλασει την εικονα του.
    Δεν ειπα πως ειναι πιο αντικειμενικος αλλα οσο να ναι αλλαξε κ αυτο το κοκκινο παντου κ χαλασε κοσμο. Δεν σου ειπα ακου Βασιλαρα να παρεις αντικειμενικοτητα.
    Καφρος ειμαι αλλα τα συκα συκα κ τη σκαφη σκαφη...

Edit: Ο Νικολακο δεν ειναι κανας 'βλακας' κ ειναι κ γαμω τα πιονια/εργατες...ο δικος μας ειναι ο,τι να ναι κ γελαω ακομα που κανει ρεπορταζ!!
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σκοτίστηκα σε ποιόν σταθμό θα παίζει το φάιτ κλαπ.
    Εύχομαι μόνο να κρατήσουνε τη παλιά φιλοσοφία και να έχουν το ίδιο επίπεδο ακροατών.

Διαμάντι το αφιέρωμα που παρέθεσε ο Μιχάλης. συνεχίστε εδώ και πάρτε όλα τα παρτς σε σειρά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Σκοτίστηκα σε ποιόν σταθμό θα παίζει το φάιτ κλαπ.
    Εύχομαι μόνο να κρατήσουνε τη παλιά φιλοσοφία και να έχουν το ίδιο επίπεδο ακροατών.

Διαμάντι το αφιέρωμα που παρέθεσε ο Μιχάλης. συνεχίστε εδώ και πάρτε όλα τα παρτς σε σειρά.
    Οπως το ειπες...

Ο Γκοντζος ειναι αλλη ιστορια κ ειχε μπει με αλλο σκοπο στον Sport-fm κ οχι για να ακουγονται οι Παναθηναικοι(το αντιθετο αλλα ειπαμε αλλη ιστορια κ μεγαλη).
    Πες την ντε, τι φοβάσαι, μην σε τσιμεντώσουν ;

Ο Μπαμπης λογικο να ακουγεται λογω ιδιοκτησιας αλλα τοσο κακο δεν νομιζω να εκανε. Χαιρομαι να ακουω Ολυμπιακους να λεε πως κανει κακο...Ξημερωνει αλλη μερα κ για μας τους 'καφρους'.
    Τώρα με συγχωρείς, αλλά στο χωριό μου το λένε flame αυτό που κάνεις

Είπα εγώ ότι έκανε κακό ;

Εσύ πέταξες την ατάκα

"ο Γκόντζος κάνει κακό στον ΠΑΟ"

και σου απάντησα, άρα εντελώς αβάσιμος ο συλλογισμός σου, περί του τι παραδέχομαι εγώ και τα λοιπά

Δεν ειπα πως ειναι πιο αντικειμενικος αλλα οσο να ναι αλλαξε κ αυτο το κοκκινο παντου κ χαλασε κοσμο
    Σου είπα εξ αρχής ότι ο σταθμός έγινε ΓΤΠΚ όσον αφορά στην ενημέρωση

Ναι είχε περισσότερο κόκκινη χροιά, αλλά δεν ήταν αυτό το γελοίο που είναι σήμερα

Αν εσένα σε ευχαριστεί να ακούς οπαδικό σταθμό, δικαίωμά σου, εγώ προσωπικά δε μπορώ ασχέτως αν είναι υπέρ ή κατά της ομάδας μου

Edit: Ο Νικολακο δεν ειναι κανας 'βλακας' κ ειναι κ γαμω τα πιονια/εργατες...ο δικος μας ειναι ο,τι να ναι κ γελαω ακομα που κανει ρεπορταζ!!
    Άποψή σου
    Και εγώ το ίδιο νιώθω για τον Νικολακόπουλο, όταν τον ακούω με πιάνουν τα γέλια

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Πες την ντε, τι φοβάσαι, μην σε τσιμεντώσουν ;

Τώρα με συγχωρείς, αλλά στο χωριό μου το λένε flame αυτό που κάνεις

Είπα εγώ ότι έκανε κακό ;

Εσύ πέταξες την ατάκα

"ο Γκόντζος κάνει κακό στον ΠΑΟ"

και σου απάντησα, άρα εντελώς αβάσιμος ο συλλογισμός σου, περί του τι παραδέχομαι εγώ και τα λοιπά

Σου είπα εξ αρχής ότι ο σταθμός έγινε ΓΤΠΚ όσον αφορά στην ενημέρωση

Ναι είχε περισσότερο κόκκινη χροιά, αλλά δεν ήταν αυτό το γελοίο που είναι σήμερα

Αν εσένα σε ευχαριστεί να ακούς οπαδικό σταθμό, δικαίωμά σου, εγώ προσωπικά δε μπορώ ασχέτως αν είναι υπέρ ή κατά της ομάδας μου

Άποψή σου
    Και εγώ το ίδιο νιώθω για τον Νικολακόπουλο, όταν τον ακούω με πιάνουν τα γέλια
    Τι ειναι ο Γκοντζος κ τι εξυπηρετουσε/ει οσοι ασχολουνται ξερουν κ προφανως δεν μπορω να κατσω να τα γραψω ολα αυτα. Οσοι καταλαβαινουν καταλαβαινουν...
    Οσο για τον Μπαμπη λανθασμενα θεωρησα πως εννοουσες οτι οσο κακο κανει ο Γκοντζος(σε εμας) κανει αλλο τοσο κ αυτος(σε εσας)...αλλα τελικα καταλαβα!!
    Προσωπικα εχω κοψει να ακουω sport-fm χρονια απ οταν ειχε ξεφυγει πολυ το θεμα...κ ας ηταν οπαδικος σταθμος(κ οχι της δικης μου ομαδας).
    Απορω πως σε δεν σε ευχαριστει να ακους οπαδικο σταθμο, αλλα ακουγες sport-fm που πιο οπαδικος δεν γινοταν...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Πάντως ακούγοντας αυτό το ηχητικό απόσπασμα http://www.sport-fm.gr/article/To-Fi...por-FM/3169273 καταλαβαίνω ότι θα είναι μόνο για 1 "εμφάνιση" λόγο γενεθλίων Sport Fm..

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Το ραδιοφωνο ειναι διαφορετικο απο τη TV και μου φαινεται λιγο περιεργο απλα να κανουν μια εκπομπη και that's it. Απο την αλλη δεν εχουν πει ξεκαθαρα το τι θα γινει. Μηπως το αφηνουν λιγο στο φλου γιατι και αυτοι δε ξερουν? Θα δουμε...
    Παντως και ο Τσαουσης και ο Βαιμακης στο twitter εχουν βαλει τη φωτογραφια απο το fightclub.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Το ραδιοφωνο ειναι διαφορετικο απο τη TV και μου φαινεται λιγο περιεργο απλα να κανουν μια εκπομπη και that's it. Απο την αλλη δεν εχουν πει ξεκαθαρα το τι θα γινει. Μηπως το αφηνουν λιγο στο φλου γιατι και αυτοι δε ξερουν? Θα δουμε...
    Παντως και ο Τσαουσης και ο Βαιμακης στο twitter εχουν βαλει τη φωτογραφια απο το fightclub.
    Έχεις ένα point.

Από όσο ξέρω πάντως ο Τσαούσης ζει μόνιμα Γιάννενα..

Απο τις καλυτερες εκπομπες που εχουν βγει ποτε στον ελληνικο ραδιοφωνικο αερα. Υπήρχε ομως μια εκπομπή σε αυτό το στυλ, σε άλλο σταθμό πολλα χρόνια νωρίτερα. Τη θυμάται κανεις?

3 Σωματοφύλακες, στον Sprint FM με Παγαρτάνη Παναγιωτα Βρανα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από due Προβολή μηνύματος
    Απο τις καλυτερες εκπομπες που εχουν βγει ποτε στον ελληνικο ραδιοφωνικο αερα. Υπήρχε ομως μια εκπομπή σε αυτό το στυλ, σε άλλο σταθμό πολλα χρόνια νωρίτερα. Τη θυμάται κανεις?

3 Σωματοφύλακες, στον Sprint FM με Παγαρτάνη Παναγιωτα Βρανα.

Καλύτερος ραδιοφωνικός σταθμός κατά τη γνώμη μου ήταν ο Σπριντ ΦΜ, αλλά πάμε πολύ παλιά, μάλλον εσύ δε θα τον είχες προλάβει καν...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Πάντως το Fight Club μου άρεσε περισσότερο επί εποχής ΕΡΑ Σπορ. Εκτός αν εγώ ήμουν τότε πολύ πιτσιρίκος και γκάβλωνα περισσότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=GZuhKN0IQ54

https://www.youtube.com/watch?v=mdPO...ature=youtu.be

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το ελικοπτερο ξανα στον Κορυδαλλο.
    από nakedorange στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 15:40
  2. Μπαμ ηκούσθει στον αέρα ............
    από arxaios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2008, 15:50