Καλά, αν ο Γκόντζος κάνει κακό στο Παναθηναϊκό, άλλο τόσο κάνει κι ο Μπάμπης...
Τώρα μου λες άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, δηλαδή ο Μπάμπης δεν ήταν εκ των συνιδιοκτητών ;
Δηλαδή ο βάζελος ιδιοκτήτης Σωτηρακόπουλος να βγαίνει, αλλά ο γαύρος ιδιοκτήτης Μπάμπης όχι
Ωραία λογική
Αν εσύ πιστεύεις πάντως ότι τώρα ο σταθμός είναι πιο αντικειμενικός από ότι ήταν παλιότερα, σου βγάζω το καπέλο, καθότι η καφροσύνη σου ξεπερνάει ακόμα και τη δικιά μου
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ο Γκοντζος ειναι αλλη ιστορια κ ειχε μπει με αλλο σκοπο στον Sport-fm κ οχι για να ακουγονται οι Παναθηναικοι(το αντιθετο αλλα ειπαμε αλλη ιστορια κ μεγαλη).
Ο Μπαμπης λογικο να ακουγεται λογω ιδιοκτησιας αλλα τοσο κακο δεν νομιζω να εκανε. Χαιρομαι να ακουω Ολυμπιακους να λεε πως κανει κακο...Ξημερωνει αλλη μερα κ για μας τους 'καφρους'.
Σωτηρακοπουλος οπως σου ειπα...αδιαφορος! Mονο Liverpool κ νησι εδειχνε να τον ενδιαφερει μην χαλασει την εικονα του.
Δεν ειπα πως ειναι πιο αντικειμενικος αλλα οσο να ναι αλλαξε κ αυτο το κοκκινο παντου κ χαλασε κοσμο. Δεν σου ειπα ακου Βασιλαρα να παρεις αντικειμενικοτητα.
Καφρος ειμαι αλλα τα συκα συκα κ τη σκαφη σκαφη...
Edit: Ο Νικολακο δεν ειναι κανας 'βλακας' κ ειναι κ γαμω τα πιονια/εργατες...ο δικος μας ειναι ο,τι να ναι κ γελαω ακομα που κανει ρεπορταζ!!
Ride(s) the wind of change...
Σκοτίστηκα σε ποιόν σταθμό θα παίζει το φάιτ κλαπ.
Εύχομαι μόνο να κρατήσουνε τη παλιά φιλοσοφία και να έχουν το ίδιο επίπεδο ακροατών.
Διαμάντι το αφιέρωμα που παρέθεσε ο Μιχάλης. συνεχίστε εδώ και πάρτε όλα τα παρτς σε σειρά.
Πες την ντε, τι φοβάσαι, μην σε τσιμεντώσουν ;
Τώρα με συγχωρείς, αλλά στο χωριό μου το λένε flame αυτό που κάνεις
Είπα εγώ ότι έκανε κακό ;
Εσύ πέταξες την ατάκα
"ο Γκόντζος κάνει κακό στον ΠΑΟ"
και σου απάντησα, άρα εντελώς αβάσιμος ο συλλογισμός σου, περί του τι παραδέχομαι εγώ και τα λοιπά
Σου είπα εξ αρχής ότι ο σταθμός έγινε ΓΤΠΚ όσον αφορά στην ενημέρωση
Ναι είχε περισσότερο κόκκινη χροιά, αλλά δεν ήταν αυτό το γελοίο που είναι σήμερα
Αν εσένα σε ευχαριστεί να ακούς οπαδικό σταθμό, δικαίωμά σου, εγώ προσωπικά δε μπορώ ασχέτως αν είναι υπέρ ή κατά της ομάδας μου
Άποψή σου
Και εγώ το ίδιο νιώθω για τον Νικολακόπουλο, όταν τον ακούω με πιάνουν τα γέλια
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τι ειναι ο Γκοντζος κ τι εξυπηρετουσε/ει οσοι ασχολουνται ξερουν κ προφανως δεν μπορω να κατσω να τα γραψω ολα αυτα. Οσοι καταλαβαινουν καταλαβαινουν...
Οσο για τον Μπαμπη λανθασμενα θεωρησα πως εννοουσες οτι οσο κακο κανει ο Γκοντζος(σε εμας) κανει αλλο τοσο κ αυτος(σε εσας)...αλλα τελικα καταλαβα!!
Προσωπικα εχω κοψει να ακουω sport-fm χρονια απ οταν ειχε ξεφυγει πολυ το θεμα...κ ας ηταν οπαδικος σταθμος(κ οχι της δικης μου ομαδας).
Απορω πως σε δεν σε ευχαριστει να ακους οπαδικο σταθμο, αλλα ακουγες sport-fm που πιο οπαδικος δεν γινοταν...![]()
Ride(s) the wind of change...
Πάντως ακούγοντας αυτό το ηχητικό απόσπασμα http://www.sport-fm.gr/article/To-Fi...por-FM/3169273 καταλαβαίνω ότι θα είναι μόνο για 1 "εμφάνιση" λόγο γενεθλίων Sport Fm..
Το ραδιοφωνο ειναι διαφορετικο απο τη TV και μου φαινεται λιγο περιεργο απλα να κανουν μια εκπομπη και that's it. Απο την αλλη δεν εχουν πει ξεκαθαρα το τι θα γινει. Μηπως το αφηνουν λιγο στο φλου γιατι και αυτοι δε ξερουν? Θα δουμε...
Παντως και ο Τσαουσης και ο Βαιμακης στο twitter εχουν βαλει τη φωτογραφια απο το fightclub.
Απο τις καλυτερες εκπομπες που εχουν βγει ποτε στον ελληνικο ραδιοφωνικο αερα. Υπήρχε ομως μια εκπομπή σε αυτό το στυλ, σε άλλο σταθμό πολλα χρόνια νωρίτερα. Τη θυμάται κανεις?
3 Σωματοφύλακες, στον Sprint FM με Παγαρτάνη Παναγιωτα Βρανα.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Πάντως το Fight Club μου άρεσε περισσότερο επί εποχής ΕΡΑ Σπορ. Εκτός αν εγώ ήμουν τότε πολύ πιτσιρίκος και γκάβλωνα περισσότερο.
https://www.youtube.com/watch?v=GZuhKN0IQ54
https://www.youtube.com/watch?v=mdPO...ature=youtu.be