τα όρια είναι γελοία εδώ και χρόνια. Θυμάμαι χρόνια πριν είχα φάει πάλι πρόστιμο για 2 μπύρες επειδή ήμουν > 0,10 και οι τύποι με τα αμάξια έχοντας πιει τα διπλάσια αλλά όντας μικρότεροι από 0,25 μπορούσαν να φύγουν.
Για να μας σκοτώσουν στο παρακάτω στενό προφανώς.
τυπικά στη 2η μπύρα είσαι παράνομος για μηχανάκι, το 0,10 είναι πάρα πολύ χαμηλό όριο.
Fuck the universe.
Το ξέρω, γιαυτό γκρινιάζω!
Ειδικά στο αυτοκίνητο που είναι κλειστός χώρος και έχεις και μουσική είναι χειρότερα από το να έχεις ανοικτή την ζελατίνα στο κράνος και να σε χτυπάει ο αέρας και όλη την προσοχή στον δρόμο.
Έχω και αυτοκίνητο και ξέρω!
Βάσει του παρακάτω, νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του
http://www.astynomia.gr/index.php?op...temid=86&lang=
Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.
το σωστό θαταν ναναι ίδια τα όρια και στα 2 οχήματα. Έστω και 0.10 και όχι 0.25. Οι κουτάκηδες με 0,20 που φεύγουν ανετοι μπορούν ναναι επικίνδυνοι για μένα που πίνω μια μπύρα για ναμαι κάτω από 0,10, οπότε in this case ο νόμος με προστατεύει απ' τον εαυτό μου, αλλά όχι από τους άλλους.
τα όρια θα πρέπε ναταν ίσα ανεξαρτήτως οχήματος . & -
Fuck the universe.
Εντάξει από το αυτοκίνητο δεν πέφτεις αλλά από εκεί και μετά δεν είσαι επικίνδυνος για τους άλλους;
Αυτό είναι το πρόβλημά μου.
Το θέμα είναι να μην πέσω ή να μην πάρω άλλον στον λαιμό μου ;
Σε αυτό θέλω απάντηση. Δεν με πειράζουν τα όρια ούτε η κλίση που έφαγα. Αλλά αυτός με το αυτοκίνητο δεν είναι επικίνδυνος να με σκοτώσει στην επόμενη διασταύρωση, εμένα που δεν θα έχω πιει γουλιά και θα είμαι με την μηχανή;
Όταν έκανα αυτή την ερώτηση στον τροχονόμο μου απάντησε:
Το ξέρω, έχεις δίκιο, αλλά δεν νομοθετώ εγώ !
Στο μηχανακι ρε,δεν θελεις και πολλα για να χασεις την ισοροπια σου.Δεν ειναι το ιδιο και το καταλαβαινεις.Ασε που αν βαλεις και αλλον απο πισω δυσκολευουνε περισσοτερο τα πραγματα.Το θεμα εχει να κανει κατα την αποψη μου,με τις αυξημενες πιθανοτητες προκλησεις ατυχηματος.
Μαλλον δεν καταλαβες πως το εννοουσα.Καποιες κατηγοριες οχηματων εχουνε περισσοτερες απαιτησεις.Οι μηχανες θα ελεγα οτι ανηκουνε σε αυτη την κατηγορια.