Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 108

Θέμα: Στατιστικά παραβάσεων απο την τροχαία..

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Καλά, αυτό δε λέει απολύτως τίποτα. Ακόμα και με μισό ποτήρι κρασί, ο οργανισμός δεν αντιδρά όπως αν ήταν 100% καθαρός. Άσχετα αν κανείς δεν το καταλαβαίνει.
    Καλά μέχρι εκεί, θα συμφωνήσω. Αλλά στα αυτοκίνητα ο οργανισμός αντιδρά διαφορετικά;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote Z750s Προβολή μηνύματος
    Πριν δύο μήνες έφαγα κλήση για ποτό... εκεί που τρελάθηκα είναι ότι το όριο στα αυτοκίνητα είναι 24 (γραμμάρια/ανά κάτι... δεν ξέρω)
    Φύσηξα λοιπόν και βγήκε 16... ωραία λέω από μέσα μου, μια χαρά είμαστε.
    Τούλες.. δεν είμαστε μια χαρά.
    Ο αστυνόμος μου λέει να κάτσω στην άκρη ένα τέταρτο να πιω νερό και να ξαναφυσίξω... ξαναφυσάω και μου βρίσκουν 14.

Το όριο στις μηχανές είναι 9 !!!

Το αποτέλεσμα ήταν να μου πάρουν την μηχανή με γερανό. Να πληρώσω 200€ πρόστιμο και άλλα 100€ στο γκαράζ που μου είχαν μεταφέρει την μηχανή. Φυσικά πλήρωσα μόνο 200€, σύνολο γιατί πλήρωσα την κλίση αμέσως και ήταν τα μισά.

Ρε παιδιά δεν είναι πολύ μικρό το όριο των 9;

Αν εγώ θεωρούμαι σουρωμένος με 10 , γιατί αφήνουν με 24 αυτούς με τα αυτοκίνητα,για να με σκοτώσουν παρακάτω;
    τα όρια είναι γελοία εδώ και χρόνια. Θυμάμαι χρόνια πριν είχα φάει πάλι πρόστιμο για 2 μπύρες επειδή ήμουν > 0,10 και οι τύποι με τα αμάξια έχοντας πιει τα διπλάσια αλλά όντας μικρότεροι από 0,25 μπορούσαν να φύγουν.

Για να μας σκοτώσουν στο παρακάτω στενό προφανώς.

τυπικά στη 2η μπύρα είσαι παράνομος για μηχανάκι, το 0,10 είναι πάρα πολύ χαμηλό όριο.
    Fuck the universe.

Το ξέρω, γιαυτό γκρινιάζω!
    Ειδικά στο αυτοκίνητο που είναι κλειστός χώρος και έχεις και μουσική είναι χειρότερα από το να έχεις ανοικτή την ζελατίνα στο κράνος και να σε χτυπάει ο αέρας και όλη την προσοχή στον δρόμο.

Έχω και αυτοκίνητο και ξέρω!

Παλαιό μέλος
    Το ξέρω, γιαυτό γκρινιάζω!
    Ειδικά στο αυτοκίνητο που είναι κλειστός χώρος και έχεις και μουσική είναι χειρότερα από το να έχεις ανοικτή την ζελατίνα στο κράνος και να σε χτυπάει ο αέρας και όλη την προσοχή στον δρόμο.

Έχω και αυτοκίνητο και ξέρω!
    Aφου εχεις αυτοκινητο και ξερεις γιατι παραβλεπεις το γεγονος οτι στηριζεται σε τεσσερα ποδια και οχι σε δυο?

Μια χαρα ειναι τα ορια της μηχανης.Υπαρχει κοσμος που πινει ενα ποτηρακι μπυρα,ειδικα τις ζεστες μερες και τον χτυπαει κατακουτελα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Βάσει του παρακάτω, νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του

http://www.astynomia.gr/index.php?op...temid=86&lang=
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    900 κοκκινα!!!!!!!!!!!

Το συνειδητοποιούμε τι σημαίνει αυτό ε?

900 στ' αρχίδια μου και όποιον πάρει ο χάρος....
    Οχι παλικαρι μου 900 κοκκινα.
    900 κοκκινα ειδανε.Βαλε και αλλα 10.900 που δεν ειδανε και ξανακανε τον λογαριασμο.

το σωστό θαταν ναναι ίδια τα όρια και στα 2 οχήματα. Έστω και 0.10 και όχι 0.25. Οι κουτάκηδες με 0,20 που φεύγουν ανετοι μπορούν ναναι επικίνδυνοι για μένα που πίνω μια μπύρα για ναμαι κάτω από 0,10, οπότε in this case ο νόμος με προστατεύει απ' τον εαυτό μου, αλλά όχι από τους άλλους.

τα όρια θα πρέπε ναταν ίσα ανεξαρτήτως οχήματος . & -
    Fuck the universe.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GhostDog Προβολή μηνύματος
    το σωστό θαταν ναναι ίδια τα όρια και στα 2 οχήματα. Έστω και 0.10 και όχι 0.25. Οι κουτάκηδες με 0,20 που φεύγουν ανετοι μπορούν ναναι επικίνδυνοι για μένα που πίνω μια μπύρα για ναμαι κάτω από 0,10, οπότε in this case ο νόμος με προστατεύει απ' τον εαυτό μου, αλλά όχι από τους άλλους.

τα όρια θα πρέπε ναταν ίσα ανεξαρτήτως οχήματος . & -
    Προτινεις να ισχυσουνε τα ιδια ορια και για τους πιλοτους της πολιτικης η της πολεμικης αεροποριας?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Aφου εχεις αυτοκινητο και ξερεις γιατι παραβλεπεις το γεγονος οτι στηριζεται σε τεσσερα ποδια και οχι σε δυο?

Μια χαρα ειναι τα ορια της μηχανης.Υπαρχει κοσμος που πινει ενα ποτηρακι μπυρα,ειδικα τις ζεστες μερες και τον χτυπαει κατακουτελα.

Εντάξει από το αυτοκίνητο δεν πέφτεις αλλά από εκεί και μετά δεν είσαι επικίνδυνος για τους άλλους;
    Αυτό είναι το πρόβλημά μου.
    Το θέμα είναι να μην πέσω ή να μην πάρω άλλον στον λαιμό μου ;

Σε αυτό θέλω απάντηση. Δεν με πειράζουν τα όρια ούτε η κλίση που έφαγα. Αλλά αυτός με το αυτοκίνητο δεν είναι επικίνδυνος να με σκοτώσει στην επόμενη διασταύρωση, εμένα που δεν θα έχω πιει γουλιά και θα είμαι με την μηχανή;

Όταν έκανα αυτή την ερώτηση στον τροχονόμο μου απάντησε:

Το ξέρω, έχεις δίκιο, αλλά δεν νομοθετώ εγώ !

Προτινεις να ισχυσουνε τα ιδια ορια και για τους πιλοτους της πολιτικης η της πολεμικης αεροποριας?
    ναι γιατί άλλωστε είναι γνωστό ότι μοιραζόμαστε το δρόμο με τα Α320 της Aegean και πλήθος πολεμικών αεροσκαφών. Τις φρεγάτες που μας ενοχλούν στα φανάρια της Πανόρμου ξέχασες να προσθέσεις.
    Fuck the universe.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Οχι παλικαρι μου 900 κοκκινα.
    900 κοκκινα ειδανε.Βαλε και αλλα 10.900 που δεν ειδανε και ξανακανε τον λογαριασμο.
    Ναι δε το συζηταω οτι τοσα ειδανε. Αλλα ρε γμτ ειναι σοκαριστικο.....

Παλαιό μέλος
    Εντάξει από το αυτοκίνητο δεν πέφτεις αλλά από εκεί και μετά δεν είσαι επικίνδυνος για τους άλλους;
    Αυτό είναι το πρόβλημά μου.
    Το θέμα είναι να μην πέσω ή να μην πάρω άλλον στον λαιμό μου ;

Σε αυτό θέλω απάντηση. Δεν με πειράζουν τα όρια ούτε η κλίση που έφαγα. Αλλά αυτός με το αυτοκίνητο δεν είναι επικίνδυνος να με σκοτώσει στην επόμενη διασταύρωση, εμένα που δεν θα έχω πιει γουλιά και θα είμαι με την μηχανή;
    Στο μηχανακι ρε,δεν θελεις και πολλα για να χασεις την ισοροπια σου.Δεν ειναι το ιδιο και το καταλαβαινεις.Ασε που αν βαλεις και αλλον απο πισω δυσκολευουνε περισσοτερο τα πραγματα.Το θεμα εχει να κανει κατα την αποψη μου,με τις αυξημενες πιθανοτητες προκλησεις ατυχηματος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GhostDog Προβολή μηνύματος
    ναι γιατί άλλωστε είναι γνωστό ότι μοιραζόμαστε το δρόμο με τα Α320 της Aegean και πλήθος πολεμικών αεροσκαφών. Τις φρεγάτες που μας ενοχλούν στα φανάρια της Πανόρμου ξέχασες να προσθέσεις.
    Μαλλον δεν καταλαβες πως το εννοουσα.Καποιες κατηγοριες οχηματων εχουνε περισσοτερες απαιτησεις.Οι μηχανες θα ελεγα οτι ανηκουνε σε αυτη την κατηγορια.

Στο μηχανακι ρε,δεν θελεις και πολλα για να χασεις την ισοροπια σου.Δεν ειναι το ιδιο και το καταλαβαινεις.Ασε που αν βαλεις και αλλον απο πισω δυσκολευουνε περισσοτερο τα πραγματα.Το θεμα εχει να κανει κατα την αποψη μου,με τις αυξημενες πιθανοτητες προκλησεις ατυχηματος.
    Καλά ρε!

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι μιλάω σε ντουβάρι..

Παλαιό μέλος
    Καλά ρε!

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι μιλάω σε ντουβάρι..
    Αυτο θα το παρω σαν φιλοφρονηση.

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42
  3. ΑποΧωρηση Απο Την Εργασια Μου
    από dela στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 20:05
  4. Απαντήσεις: 9