Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Παρίσι:Απαγόρευση κυκλοφορίας μοτοσυκλετών κατασκευασμένων πριν από το 1999

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Εγώ παντού βλέπω το όριο να είναι 31 Μαίου 2000.
    http://www.france-cotation.fr/images...ation_zapa.jpg
    http://media.motoservices.com/media/...3-mai-2012.png
    Αυτο ειναι το κλασιφικασιον (!) ανα αστερι με βαση το ετος κατασκευης (αν διαβαζω σωστα). Η απαγορευση αφορα μοτο πριν το 2000 ("anterieur de 2000" )

Οριακα ειμαι ο ατιμος (31/8/2000 )

Οχι οτι ειχα πρεμουρα να παρω τη μοτο στο Παρισι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Έχετε κάτι άγχη ρε σείς...
    Πάμε το απόγευμα στην Μονμάρτη για μπυρίτσα;
    Ναι, αλλα οχι πανω, κοντα στην εκκλησια (τι εκει τι στην Πλακα, το ίδιο ειναι, αντι για τσολιαδακια εχει πυργους του άιφελ )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Είναι θέμα αρχών. Ακόμα κι ένα παλιό μηχανάκι βοηθάει στη αποσυμφόρηση, και δεν θάπρεπε ο κάθε πυροβολημένος δήμαρχος να το εκμεταλλεύεται για να το παίζει «πράσινος» και να κρύβεται πίσω από αυτό τέτοιου είδους bulllying για μύρια-δυο άλλα αληθινά προβλήματα.
    Εδώ κατάντησε ολόκληρη αυτοκινητοβιομηχανία να είναι κατασκευή ηλεκτρονικών ζαβολιών για να κοροιδεύουν/προσπερνάν τους ελέγχους. Και τι σόι έλεγχοι ήταν αυτοί, όταν κανένας κατασκευαστής δεν μπορούσε να ανταποκριθεί;
    Πράσινη αρρώστια. Τέρμα. Κατά τα άλλα ας τα βάλουμε με τα μηχανάκια.

Γιατί είναι πολύ πιο «πράσινο» να αναγκάζεις υπερκαταναλωτισμό, βεβαίως, βεβαίως. Δεν έχει καθόλου περιβαλλοντολογικό κόστος η κατασκευή νέας μηχανής. Και ποιος τάχει τα παλιά μηχανάκια στην τελική; Ο χρηματιστής; Ο Ευρωκράτης; Ή ο Πιέρ που κοιτάει να κάνει τη δουλειά του. Σαμπώς δεν θάθελε πιο οικονομικό μηχανάκι, αν κινείται όλη μέρα κέντρο; Αλλά ας το πάρει όποτε αποφασίσει ο ίδιος, όχι με καταναγκαστικό φιρμάνι.

===

Πέραν αυτού (και είναι κι αυτό αστείο με τον τρόπο του) νομίζω οτι επιτρέπονται «κλασσικές» μοτοσυκλέτες. Προ του '86 στο Παρίσι, αλλά πρέπει να είναι δηλωμένη. Βασικά οτιδήποτε >30 χρονών. Και προ του '73 Λονδίνο. Δεν είμαι 100% σίγουρος γι αυτά, αν κάποιος άλλος ξέρει τίποτα παραπάνω ας πει.
    Ουσιαστικά μιλάμε για πόλεμο στα μηχανάκια 90s (και early 20s Λονδινο), άντε και λίγο στα σπανιότερα 80s.

Οπότε, λογικά ΟΚ το SR500 και το R75 του sapila racing στους Παρισίους, αλλά μόνο το R26 στο Λονδινο.
    Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
    Μόνος σου θα κλαίς,
    κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος

===

Πέραν αυτού (και είναι κι αυτό αστείο με τον τρόπο του) νομίζω οτι επιτρέπονται «κλασσικές» μοτοσυκλέτες. Προ του '86 στο Παρίσι, αλλά πρέπει να είναι δηλωμένη. Βασικά οτιδήποτε >30 χρονών. Και προ του '73 Λονδίνο. Δεν είμαι 100% σίγουρος γι αυτά, αν κάποιος άλλος ξέρει τίποτα παραπάνω ας πει.
    Ουσιαστικά μιλάμε για πόλεμο στα μηχανάκια 90s (και early 20s Λονδινο), άντε και λίγο στα σπανιότερα 80s.

Οπότε, λογικά ΟΚ το SR500 και το R75 του sapila racing στους Παρισίους, αλλά μόνο το R26 στο Λονδινο.
    Σύμφωνα με αυτό

'D’ailleurs, pour l’instant aucune distinction n’est faite pour les 2RM, qui sont tous dans le même sac : cycles 2-temps ou anciennes assurées collection, c’est pareil que la dernière hypersport…'

απο εδω
    http://www.motoservices.com/dossiers...nvier-2015.htm

είναι όλα στην ίδια μοίρα, 2χρονα, κλασσικά, και κανονικά.

Κατα τα άλλα καλά τα λες και συμφωνώ μαζί σου φυσικά. Το τι ενέργεια χρειάζεται για την κατασκευη νέας μοτο δεν το υπολογίζει κανένας, πρέπει να δουλέψει το γρανάζι της βιομηχανίας...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    εγω ηθελα να ηξερα, μα τοσο πολυ επιβαρυνει την ατμοσφαιρα το μηχανακι;

spam on

προς αθηναιους. διαθετω παρκιν στα περιξ της αθηνας για να βολταρετε ανετα χωρις κινδυνο προστιμων. δεχομεθα μονο παλια μηχανακια

spam off

Γιαννης

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Αλλο τι κάνω κι αλλο τι μπορώ να κάνω!.....

Δεν νομίζω να το λαμβάνει κανείς αυτό υπ' όψιν του........

Σου τραβάν ένα νόμο, μια ''ρύθμιση'' και στα παπάκια τους..........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

οκ λιγο μακρια απο το παρισι και παιζει να ψωνησω μιντ 90ς να περιμενω μπας και βρω κοψοχρονιας 99ρια στο Παρισι??
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Πράγματι απαράδεκτο...

Ειδικά όταν μιλάμε για δίκυκλα

Θα μπορούσαν να ξεκινήσουν από αυτοκίνητα και ανάλογα να έπρατταν στη συνέχεια...
    Μαλλον δεν εχεις δει βεσπακι με αιθαλομιχλη να το ακολουθει.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2010, 23:19
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2010, 05:25
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2009, 01:16
  4. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2007, 09:35
  5. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά