Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 225

Θέμα: Pokemon GO

Παλαιό μέλος
    Σε καποιο forum για gamers μπορει να υπαρχει μια αντιστοιχη συζητηση με σχολια του τυπου:
    -Μα καλα, ειναι τοσο καμμενος ο μπαμπας μου; Παει καθε Κυριακη με τη μηχανη του στα Μεγαρα και γυρναει σαν το χαζο γυρω-γυρω λες και ειναι σκυλος που προσπαθει να πιασει την ουρα του!
    -Ασε, εγω εχω ενα ξαδερφο που πηγε και εδωσε 1000€ για να βαλει μια εξατμιση στη μηχανη του απλα γιατι του αρεσει ο θορυβος που κανει!
    -Καλα, το καλυτερο το εχω εγω. Εχω ενα θειο που πηγε και πληρωσε 5 χιλιαρικα για να παρει μια παλιατζουρια μεσα στη σκουρια του 1950. Ουτε που παιρνει μπρος μιλαμε. Ηταν λεει μονο για γνωστες...

Κοινως, ο καθενας οπως τη βρισκει μαγκες. Αν και δεν εχω καμια σχεση με τα βιντεοπαιχνιδια εν γενει, τουλαχιστον το συγκεκριμενο εχει το θετικο οτι κανει τα παιδια να βγουν απο τα δωματια τους, να αφησουν τους υπολογιστες τους και να κινηθουν λιγο.

Κανένας σωστός;;
    ++++=

Λίγο πριν το κάψιμο του εγκεφάλου,μικρών και μεγάλων.
    ΕΘΙΣΜΟΣ.-

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Σε καποιο forum για gamers μπορει να υπαρχει μια αντιστοιχη συζητηση με σχολια του τυπου:
    -Μα καλα, ειναι τοσο καμμενος ο μπαμπας μου; Παει καθε Κυριακη με τη μηχανη του στα Μεγαρα και γυρναει σαν το χαζο γυρω-γυρω λες και ειναι σκυλος που προσπαθει να πιασει την ουρα του!
    -Ασε, εγω εχω ενα ξαδερφο που πηγε και εδωσε 1000€ για να βαλει μια εξατμιση στη μηχανη του απλα γιατι του αρεσει ο θορυβος που κανει!
    -Καλα, το καλυτερο το εχω εγω. Εχω ενα θειο που πηγε και πληρωσε 5 χιλιαρικα για να παρει μια παλιατζουρια μεσα στη σκουρια του 1950. Ουτε που παιρνει μπρος μιλαμε. Ηταν λεει μονο για γνωστες...

Κοινως, ο καθενας οπως τη βρισκει μαγκες. Αν και δεν εχω καμια σχεση με τα βιντεοπαιχνιδια εν γενει, τουλαχιστον το συγκεκριμενο εχει το θετικο οτι κανει τα παιδια να βγουν απο τα δωματια τους, να αφησουν τους υπολογιστες τους και να κινηθουν λιγο.
    Το παλευω να το ξερεις.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Τι κριμα........παλι στην απ εξω εγω.......................δεν εχω σμαρτφον γαμωτω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Προσωπικά δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς παίζει (ούτε τα πόκεμον στα 90ς θυμόμουν καλά καλά), διάβασα εχθές λίγο για να μην είμαι εντελώς ρόμπα ήρθε και αυτό το θρεντ (το gif με βοήθησε πολύ) και ψιλοκατάλαβα.

Αλλά πως τα πιάνεις δεν έχω καταλάβει. Απλώνεις χέρι; Anyway. Μόδα είναι και αυτή και θα περάσει όπως τόσα και τόσα.

(Δε θέλω να ακούγομαι σαν 80 χρονος, ωστόσο) περισσότερο με απασχολεί η καθολική πνευματική αποχαύνωση και έλλειψη χρόνου που δε προλαβαίνεις ούτε ένα βιβλίο να διαβάσεις και να πεις μια κουβέντα με τον διπλανό σου ή να πας μια εκδρομή για πικ νικ στη φύση.

Με απασχολεί η μάχη της οθόνης και του καναπέ.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    εντάξει γαμ@τοι όλοι και καλά κάνουν και δε μου πέφτει λόγος εάν δε με ενοχλούν, η μαλακία είναι οτι, ότι "μοδάτο" συμβαίνει, γίνεται, ξεμυτίσει κατευθείαν το υιοθετούν...
    τους πάει, ΔΕΝ το πανε και με αυτή την συμπεριφορά "δουλειά" δεν κάνεις...
    you rise you fall you're down then you rise again

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Ειμαι σε ενα γκρουπ κλειστο με αντροιντ ψαγμενους-ψυχακια κλπ κλπ κλπ, και εχει βγει ηδη σε xposed απλικεσιο joystick που δε χρειαζεται να μετακινείσαι. Το σπασανε ηδη λεει.

Αυτο που μου κανει εντυπωση πραγματικα δεν ειναι η μοδα αλλα τα αντανακλαστικα ολων στο να βγαλουν σχετικα drones να βγαλουν apps για να το σπασουν και ολα αυτα.... Τελικα οντως ζουμε σε ενα φοβερο 2016.

Γενικα η παγκοσμια βιομηχανια παιχνιδιων εχει αμυθητους τζιρους. Ενα απλο παιχνιδι στρατηγικης για κινητο απο ενα μεσο χρηστη μπορει να φαει εως και 1000 ευρω ετησιως. Σε καποιο που παιζω εγω και εχει 10,000,000 εγγεγραμμενους αν οι 100.000 δινουν απο 500 ευρω ετησιως (και αυτα μαζευονται π.χ. μερα παρα μερα 2 ευρω που λεει ο λογος) τοτε μιλαμε για ετησιο τζιρο 50.000.000 . Τα ποσα αυτα δεν απεχουν καθολου απο τη πραγματικοτητα. Οταν μιλαγα με εναν δημοσιογραφο που ασχολειται με κινητα και γενικη τεχνολογια μου ειπε οτι τα κτηρια που στεγαζουν τους developers και λοιπους υπαλληλους για μονο ενα παιχνιδι μπορει να ειναι μεχρι μεγαθηρια που δε παει το μυαλο μας.
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Με την pokeball τα έπιανες. Τώρα δεν ξέρω πως τα βάζεις να παλέψουν, αλλά τέλος πάντων... ΔΕΝ θα το κατεβάσω.

Το αστείο είναι ότι ζητούσε πρόσβαση στα emails και call logs της συσκευής και κάθε άλλη προσωπική πληροφορία, την οποία δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεται ένα παιχνίδι.

Για να μην ξεχνάμε και δικά μας καψίματα με παλιότερα παιχνίδια πάντως, ώρες ατέλειωτες στην κονσόλα ή στο pc...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Με την pokeball τα έπιανες. Τώρα δεν ξέρω πως τα βάζεις να παλέψουν, αλλά τέλος πάντων... ΔΕΝ θα το κατεβάσω.

Το αστείο είναι ότι ζητούσε πρόσβαση στα emails και call logs της συσκευής και κάθε άλλη προσωπική πληροφορία, την οποία δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεται ένα παιχνίδι.

Για να μην ξεχνάμε και δικά μας καψίματα με παλιότερα παιχνίδια πάντως, ώρες ατέλειωτες στην κονσόλα ή στο pc...
    Έλα ντε... με έχει βρει το χάραμα στο pc να παίζω Dune και Unreal, τα μόνα παιχνίδια που κόλλησα πραγματικά... σαν ζόμπι ήμουν για ένα μήνα έβλεπα παντού χαρκόνεν και καρπούς από δέντρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Έλα ντε... με έχει βρει το χάραμα στο pc να παίζω Dune και Unreal, τα μόνα παιχνίδια που κόλλησα πραγματικά... σαν ζόμπι ήμουν για ένα μήνα έβλεπα παντού χαρκόνεν και καρπούς από δέντρα...
    Και μιλάς για εξελιγμένα παιχνίδια πια. Αν πας ακόμα λίγο πιο πίσω και δείξεις στους σημερινούς πιτσιρικάδες κάποια από τα πρώτα παιχνίδια των PC και πόσο είχαμε κολλήσει θα γελάνε μέχρι το πρωί.
    Travel, Grow, Share

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Μπα, πάντα τα βαριόμουν. Μέχρι μπαμπλ μπάμπλ έχω παίξει και σαϊνόμπι, άντε και λίγο θυμωμένα πουλιά.

Όπως κ στο θρεντ με τα σήριαλς, αναρωτιέμαι που στο καλό τα βλέπουν όλα αυτά και σε ποιο κανάλι παίζουν.

Anyway, όπως τη βρίσκει ο καθένας.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Μπα, πάντα τα βαριόμουν. Μέχρι μπαμπλ μπάμπλ έχω παίξει και σαϊνόμπι, άντε και λίγο θυμωμένα πουλιά.

Όπως κ στο θρεντ με τα σήριαλς, αναρωτιέμαι που στο καλό τα βλέπουν όλα αυτά και σε ποιο κανάλι παίζουν.

Anyway, όπως τη βρίσκει ο καθένας.
    Τι θυμηθικες..... prince of persia, risk dangerous κλπ κλπ κλπ.... γερασαμε μαστορα.
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Τώρα για να καταλάβω ... για να παίξεις αυτό το παιχνίδι, χρειάζεται να έχεις κάποιο από αυτά τα καινούργια κινητά, που μπαίνουν στο ίντερνετ? Δηλαδή να σκάσεις σαν μλκς 100-150 ευρώ για τέτοιο μαραφέτι και να κινδυνεύεις να πέσεις και πάνω σε κανά αυτοκίνητο

Age of Empires λέμε και ξερό ψωμί
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Another 1500 km to go...
    από Kostas NL στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 03:14
  2. Go Julius
    από idi στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2005, 12:32
  3. TURION 64 vs PENTIUM M and GEFORCE GO 6800 vs RADEON X800?
    από pavlaras1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 17:57
  4. When the smoke is going down...
    από Ταξιδιώτης στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 14:52
  5. Go On England!!!
    από GST στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 15:40

Κανόνες δημοσιεύσεων