Σελίδα 3 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 246

Θέμα: Tαξιδι με μοτοσυκλετα

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Γιατρε μου ασε τη μηχανη και πηγαινε με το αυτοκινητο, χωρις ειρωνια το λεω.
    Αφου δεν τοχεις εινα κριμα να χαλασεις τις διακοπες σου και να ακουσεις και την κατσαδα απο την συζυγο.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Μέλος
    Mα η συζυγος μου το προτεινε. Θα προτιμουσα, μαλλον, να παω με το αυτοκινητο οπου θα ημουν ανετος και ασφαλης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    Δοκτορα αν δεν μας κοροιδευεις. Είναι μονόδρομος να σκεφτούμε οτι είσαι άσχετος. Οπότε. Θα χρειαστείς κράνος , μπουφάν, κλειστό παπούτσι και μακρύ παντελόνι. Και εσύ και ο συνεπιβάτης. Σαμάρια ή βαλιτσες ότι θες για τα πράγματα σας. Προσοχή στις ταχύτητες και στις στροφές που μπορεί να κρύβουν κινδύνους που με το αμάξι θα γλυτωνες. Σιγουλιά σιγουλιά και θα ειστε μία χαρά. Το μηχανάκι σου είναι υπέρ αρκετό για τέτοια βόλτα. Υπάρχουν άνθρωποι που την έχουμε κάνει και με παπακι. Και μπες και στον κόπο να διαβάσεις κάνα ταξιδιωτικό που έχουν κανοι αλλοι στην άκρη του κόσμου με λιγότερο συνχρονα και βολικά μηχανάκια μπας και σωθείς από την bmw.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ευριπιδης Προβολή μηνύματος
    Mα η συζυγος μου το προτεινε. Θα προτιμουσα, μαλλον, να παω με το αυτοκινητο οπου θα ημουν ανετος και ασφαλης.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	258 
Μέγεθος:	8,8 KB 
ID:	363985
    Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!

Θα προτιμουσα, μαλλον, να παω με το αυτοκινητο οπου θα ημουν ανετος και ασφαλης.
    Θα συμφωνησω.
    Εχει και κλιματισμο το αυτοκινητο,αλλη φαση..
    Με την μοτοσυκλετα θα ιδρωνετε και θα ψηθειτε Αυγουστιατικα.
    Να μην αναφερω και τους κινδυνους που ελλοχευουν,γιατι αλλιως ειναι να εισαι στην πολη
    και αλλιως να ξεκινας τετοια ταξιδια εκτος...
    Τελευταία τροποποίηση από taisteal; 11/08/2016 στις 16:10.

Μέλος
    SONone, γιατι να σας κοροϊδευω;; Δεν καταλαβα;;
    Ναι, προφανως, δεν ειμαι και ο πιο σχετικος με το θεμα μοτοσυκλετα. Ειχα μικρος ενα ΧΤ400, μετα μου ειχε παρει δωρο ο πατερας μου οταν ειχα περασει στο πανεπιστημιο ενα καλο αυτοκινητο και απο τοτε παντα ημουν με 4 τροχους, μονο πριν απο 5 χρονια, λογω βολικοτητας αγορασα ενα Suzuki Burgman για να πηγαινοερχομαι πιο ευκολα κεντρο την ανοιξη και το καλοκαιρι. Περυσι επειδη το βαρεθηκα και επειδη μου αρεσε οπτικα το BMW, που το εβλεπα συχνα στο δρομο, ειπα να το αγορασω.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Γιατί τα 1200 κυβικά είναι υπεραρκετά για να πας όπου θέλεις. Γιαυτό μας κάνει εντύπωση η απορία σου αν φτάνουν τα κυβικά κτλ κτλ. Ασφαλώς και φτάνουν.

Μέλος
    Επειδη και η γυναικα μου και εγω ειμαστε καπως ευσωμοι και επειδη συνυπολογιζω και το βαρος των αποσκευων, γι'αυτο ρωταω.
    Παντως θα ξεκινησουμε γυρω στις 25 Αυγουστου. Θα κοιταξω στο site της BMW αυτο που προτεινε ο φιλος πιο πριν, το Κ1600 και θα κανω μια νυξη στην αντιπροσωπια μηπως εχουν ετοιμοπαραδοτο το συγκεκριμενο μοντελο ωστε να μπορεσω να το παρω και να τους δωσω πισω το 1200, δεν νομιζω να χασω και πολλα λεφτα.
    Δεν θελω να ταλαιπωρηθει η γυναικα μου, ουτε να της χαλασω το χατιρι, εδω που τα λεμε.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Γιατρέ αν το δίνεις σε καλή τιμή το GS στείλε προσωπικό μήνυμα (aka p.m.)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    βρε ευρυπιδη...μην τα παιρνεις ολα σοβαρα...
    χαβαλε κανουμε....
    ο αλλος εβαλε τενεκε στο παπι και το εκανε τεποζιτο για να παει 36ωρο και να μην''κοβει'' πουθενα....
    βαλε βενζινα , στειλε τα πραγματα της κυρας με το κτελ (ή και την ιδια) και ορμα ....
    καλο δρομο και με την επιστροφη γραψε και δυο λογια πως περασες!!!
    :ZZZ:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    SONone, γιατι να σας κοροϊδευω;; Δεν καταλαβα;;
    Ναι, προφανως, δεν ειμαι και ο πιο σχετικος με το θεμα μοτοσυκλετα. Ειχα μικρος ενα ΧΤ400, μετα μου ειχε παρει δωρο ο πατερας μου οταν ειχα περασει στο πανεπιστημιο ενα καλο αυτοκινητο και απο τοτε παντα ημουν με 4 τροχους, μονο πριν απο 5 χρονια, λογω βολικοτητας αγορασα ενα Suzuki Burgman για να πηγαινοερχομαι πιο ευκολα κεντρο την ανοιξη και το καλοκαιρι. Περυσι επειδη το βαρεθηκα και επειδη μου αρεσε οπτικα το BMW, που το εβλεπα συχνα στο δρομο, ειπα να το αγορασω.
    τοτε μαθε να ακους συμβουλες και μην αρπαζεσε.. εδω αλοι σου ειπαν να πας να ρωτησεις στην αντιπροσωπία.
    1) εχεις μια μηχανη υπερ αρκετη για ταξιδια (αν την ειχαν αλλοι θα κανανε τον γυρο του κοσμου και οχι τον γυρο της Εύβοιας, η μηχανη σου ειναι τοπ για χρηση ταξιδιου)
    2) πρεπει να εχετε εξοπλισμό. κρανος, μπουφαν, παντελονι, γαντια , μποτακια. ΚΑΙ ΟΙ 2. (πες το παντελονι, μποτακια μπορεις να τα κανεις τζιν και κλειστο αθλητικο)
    3) βαλιτσες ή σαμαρια ειναι δικο σου θεμα. αρκει να χωρανε σωστα τα πραγματα σας. επισεις και tank bag αν χρειαζεσε.
    4) ελεχνο βασικων πραγματων (βιδες, λαστιχα αερα, λαδια, φρενα, φωτα)
    5) σταση εκει που νιωθεις οτι κουραζεσε (δεν ειναι αμαξι που εχεις ισως ξανα κανει την διαδρομη και δεν κουραστικες)

6) εισαι το χαρακτιριστικο παραδειγμα ανθρωπου που πηρε BMW 1200 χωρις να μπορει να κατανοησει τις δυνατοτητες της και αυτοματα μας βγαζει γελιο αποδεξουτο και παμε παρακατω, εισαι αρκετα νοήμων, και εσυ θα γελαγες αν πω καμια ορθοπεδική μαλακια θελοντας να το παιξω εξυπνος και πολυ καλα θα εκανες.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Γιατρέ αν το δίνεις σε καλή τιμή το GS στείλε προσωπικό μήνυμα (aka p.m.)
    Giati den kaneis antallagi me diafora ek merous tou?

Το αν ο γιατρός είναι ένα ακόμα τρολ από τα πολλά που ξεφύτρωσαν τις τελευταίες μέρες, μένει ως σοβαρή απορία. Είτε είναι τρολ είτε είναι απλά ένας άνθρωπος εντελώς άσχετος με την οδήγηση γενικώς, δεν σημαίνει πως μπορεί να γράφεται ότι να 'ναι. Θέλετε να ταΐσετε το τρολ; Με γειά σας και με χαρά σας. Προσβολές κλπ εμπίπτουν ακόμα στους κανονισμούς, οπότε κόπηκαν σε πρώτη και θα πέσει καρτούλα σε δεύτερη.

Σοβαρά τώρα, περιμένω να δω που θα πάει όλο αυτό και τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μου...

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Ορθοπεδικος χειρουργος ειμαι Αριστιδη.
    Αγαπητέ γιατρέ:
    Κοίτα να δείς, η BMW μια χαρά είναι για μέσα στην πόλη, αλλά αν θες να κάνεις πραγματικό ταξίδι, σαν κι αυτό που περιγράφεις, ίσως καλύτερη επιλογή να ήταν μια GoldWing. Δεν είναι μόνο ο κινητήρας κάπως μεγαλύτερος - 1800 κ.ε. - αλλά και το επίπεδο της άνεσης πολύ ανώτερο, κάτι που σαν ορθοπεδικός θα το εκτιμήσεις ιδιαίτερα. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες είναι επαγγελματίες σαν του λόγου σου, και εδώ που τα λέμε, με τα χρονάκια όλο και κανα κιλό παραπάνω κουβαλάμε.

Θα σου πρότεινα επίσης να κοιτάξεις αν μπορεί να βρεις την τρίτροχη έκδοση, που οδηγείται πολύ περισσότερο σαν αυτοκίνητο, απαλλάσσοντάς σε έτσι από πολλά από τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας που μπορούν να βρεθούν μπροστά σου σαν αρχάριος που λες ότι είσαι.

Καλό ταξείδι!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Trike-superJumbo.jpg 
Προβολές:	243 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	363992
    Θάρθουνε στιγμές δάκρυα γεμάτες
    Μόνος σου θα κλαίς,
    κλείσανε θα λες τις ζωής μου οι στράτες...

Μέλος
    Προ ολιγου, μιλουσα με εναν ασθενη μου στο ιατρειο, ο οποιος ειναι επισης μοτοσυκλετιστης και εχει την ιδια μηχανη με τη δικη μου αλλα παλαιοτερο μοντελο.
    Με συμβουλεψε οτι, για ενα ταξιδι οπως αυτο που ετοιμαζομαι να κανω, καλο θα ηταν να επενδυσω καποια χρηματα στη μηχανη. Μου προτεινε να αλλαξω τις αναρτησεις της με αλλες, "αφτερ" οπως μου τις ειπε χαρακτηριστικα, μιας εταιριας, της Οχλινς.
    Επισης μου ειπε οτι πρεπει να προμηθευτω βαλιτσες, προβολακια και καγκελα της Τουρατεκ οπωσδηποτε (φανηκε πολυ καθετος στο συγκεκριμενο ζητημα και ειδικα στο θεμα της μαρκας των αξεσουαρ).
    Εσεις τι λετε;;

Σκεφτηκα επισης, για να συνηθησω λιγο την αποσταση να κατεβω με τη μηχανη μεχρι τη Γλυφαδα σε μια καλη καφετερια που γνωριζω εκει.

Σελίδα 3 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στο Πεκίνο με μοτοσυκλέτα.
    από marulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2008, 19:00
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 10:27
  3. ταξιδευοντας με μοτοσυκλετα
    από el_hymador στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2005, 22:47