Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 129

Θέμα: Νέες Πινακίδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από DarKeGo
    vasika de ksero ti einai swsto i la8os, nomimo i paranomo, to 8ema einai oti an peseis m ayti tin pinakida ektos tou oti 8a spasei ayti, 8a spasei kai to stirigma tis, kai meta pou 8a tin valeis...?! ston pato sou? ego leo na tin valo gia podia sto XTX pou den exei...!

Symfono me ton filo pou leei oti de 8a tin valei kai as ton grapsoun, opws kai alli mia lysi einai o pinakidas tis geitonias, pou eipe enas allos...

Re pou katantisame, na trexoume kai gia custom pinakides...

Ayti i diastasi einai gia tin e8niki na grafei A8ina-8essaloniki 550 km...eleos dld...
    Geia sas se olous! Eimai entelws newbie kai ston xoro tiw motosykletas alla kai sto moto.gr.

Loipon, autes oi pinakides einai pragramtika logos gia na min agoraseis kainourgia mhxanh! Pragmatika oute pou thelw na fantazomai to Z1000 me autes ti pinakides!

Egw skeftomai na kykloforisw oso mporw me ta xartaki alla skeftomai na ftiaksw custom pou na omoies (oso einai dynaton) me tis palies. Exei kaneis yp' opsin tou kanena magazi gia auth th douleia? Se merika magazia pou phga ftiaxoun alla xwris to plaisio pou exei thn sfragida tou ypourgeiou kai etsi kanei "mpam" apo to megethos oti einai custom.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από z1000dv
    Geia sas se olous! Eimai entelws newbie kai ston xoro tiw motosykletas alla kai sto moto.gr.

Loipon, autes oi pinakides einai pragramtika logos gia na min agoraseis kainourgia mhxanh! Pragmatika oute pou thelw na fantazomai to Z1000 me autes ti pinakides!

Egw skeftomai na kykloforisw oso mporw me ta xartaki alla skeftomai na ftiaksw custom pou na omoies (oso einai dynaton) me tis palies. Exei kaneis yp' opsin tou kanena magazi gia auth th douleia? Se merika magazia pou phga ftiaxoun alla xwris to plaisio pou exei thn sfragida tou ypourgeiou kai etsi kanei "mpam" apo to megethos oti einai custom.
    Εγω δεν εχω παρει πινακιδα απο τον Ιουνιο που εβγαλα αδεια και συνεχιζω να μην εχω. Σκεφτομαι να παω καπου και εγω να φτιαξω καμμια αλλα που?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από z1000dv

Γεια σου Ζετακια καλως ηρθες

ΟΛΕΣ οι πινακίδες, εκτως αυτης που σου δινει το υπουργείο, ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ

Αρα ειτε εχεις μια «φτιαχτή» ειτε χάρτινη ειτε καμια... το ιδιο ειναι αν σε σταματήσουν σε ελενχο

Το μονο που μπορεί να γλιτώσεις ειναι να σε σταματήσουν στο ξεκαρφωτο πχ αν εισαι σταματημένος στο φαναρι και ειναι καποιος μπατσος πισω σου και δε το προσεξει αφου μοιάζουν με κανονικες...αλλα ΜΗ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗ ΜΑΜΗΣΕΣ

Μαλιστα αν εχεις «φτιαχτή» ισως ειναι και χειρότερα απο το να μην εχεις καθολου... οι μπατσοι στραβώνουν με αυτες τις πινακιδες...

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Εγω λεω οτι αν σε σταματησουν ακομα και οι ζηταδες θα σου πουν φυγε με ελαφρα πηδηματακια. Και αυτοι ανθρωποι ειναι και βλεπουν. Εκτος αν πεσεις στον ROBOCOP (μονο αμερικη).

Νομιζω ολοι εχουν καταλαβει την μαλακια που εκαναν τα κεφαλια (τρομαρα τους) της χωρας μας ( ο θεος να την κανει χωρα).

Γνωμη μου βεβαια μην παρω κανεναν στον λαιμο μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Γεια σου Ζετακια καλως ηρθες

ΟΛΕΣ οι πινακίδες, εκτως αυτης που σου δινει το υπουργείο, ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ

Αρα ειτε εχεις μια «φτιαχτή» ειτε χάρτινη ειτε καμια... το ιδιο ειναι αν σε σταματήσουν σε ελενχο

Το μονο που μπορεί να γλιτώσεις ειναι να σε σταματήσουν στο ξεκαρφωτο πχ αν εισαι σταματημένος στο φαναρι και ειναι καποιος μπατσος πισω σου και δε το προσεξει αφου μοιάζουν με κανονικες...αλλα ΜΗ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗ ΜΑΜΗΣΕΣ

Μαλιστα αν εχεις «φτιαχτή» ισως ειναι και χειρότερα απο το να μην εχεις καθολου... οι μπατσοι στραβώνουν με αυτες τις πινακιδες...
    Γεια σου και σε σενα idi!

Εύχαριστώ για το καλωσορισμα! Σ' αυτο που λες για οτι με τις "φτιαχτες" τα παιρνουν εχεις δικαιο... αλλα το ΜΑΜΗΜΕΝΟ ειναι παρα πολυ άσχημα αυτα τα ταψια! Εχω δει το Ζ750 και επαθα πλακα! Ασε που αμα ανοιξεις "λιγο" μπορει να πεταξει κιολας

Οταν λες ΜΗ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗ ΜΑΜΗΣΕΣ τι εννοείς? Υπαρχει περίπτωση να έχουμε αυτόφορα και τέτοια? Πόσο πάει η κλήση για το παράπτωμα της "φτιαχτης" πινακιδας?

Δεν ξερω άλλα άμα βρώ "φτιαχτές" στις διαστάσεις των παλιών... θα το επιχειρίσω. Εντάξεις το ξέρω μπορεί να "ακούγομαι" υπερβολικός αλλά όποτε τις βλέπω στο δρόμο μου στριβουν τα άντερα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ...αλλα ΜΗ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗ ΜΑΜΗΣΕΣ
    Δηλαδη? Τι σημαινει "τη μ@μησες" και τι μπορουν να σου κανουν?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Οσον αφορά τις συνέπεις, νομίζω ότι είναι κλήση 30 ευρώ.
    Κυκλοφορούσα παλαιότερα με καραμπάμ πλαστή (μικρή και μαύρη) και γενικά σε ελέγχους, μόνο συστάσεις άκουγα, εκτός από μια φορά που μου κόψανε κλήση.
    Στο καινούργια μου μηχανάκι δεν έβαλα το ταψί. Εφτιαξα μία που μοιάζει πάρα πολύ με τις παλιές. (με τα πλαίσια κλπ.)
    Δεν είναι νόμιμη βέβαια, αλλά με την πρώτη ματιά δεν την ξεχωρίζεις.
    Υπάρχουν δύο μαγαζιά (τέρμα Κων/πόλεως) απέναντι από το νεό κτίριο της τροχαίας στον σταθμό Λαρίσσης. Εγώ πήγα στον δεύτερο, που είχε δείγματα απ΄έξω. κόστος 10 ευρώ.
    Κόλλησα και τα τέλη πάνω και είναι τζάμι.
    Παράνομος ξεπαράνομος εγώ γκαμούτσα δεν φοράω.............

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    ...Υπάρχουν δύο μαγαζιά (τέρμα Κων/πόλεως) απέναντι από το νεό κτίριο της τροχαίας στον σταθμό Λαρίσσης. Εγώ πήγα στον δεύτερο, που είχε δείγματα απ΄έξω. κόστος 10 ευρώ.
    Κόλλησα και τα τέλη πάνω και είναι τζάμι.
    Παράνομος ξεπαράνομος εγώ γκαμούτσα δεν φοράω.............
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία srx! θα τα επισκεφτώ επισκεφτώ σήμερα κιόλας!

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    και εγω θα παω σημερα αν προλαβω

Ωραια ολα αυτα παιδια...
    Εγω εχω φτιαξει ηδη απο κει μια πινακιδα.

Προσεξτε ομως γιατι εχει ενα βασικο προβλημα

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!

Πιστευω ομως οτι θα υπαρχει καποιο μαγαζι που θα φτιαχνει αντανακλαστικες

Εγω εφτιαξα απο το μαγαζι που ειναι στο σταθμο Λαρισης.
    Ειναι 2 μαγαζια εκει. Απο αυτο που ειναι προς τη μερια της τροχαιας, ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ.
    -Δεν ειναι αντανακλαστικες, και
    -Η γραμματοσειρα δεν ειναι ακριβως η ιδια

Το χρωμα τους ειναι ΑΣΠΡΟ και δεν εχει σχεση με το πραγματικο των πινακιδων του υπουργειου!

Ψαξτε για κατι καλυτερο.
    Καλο θα ηταν να εχετε και μια παλια πινακιδα μαζι για να συγκρινετε με τα δειγματα τους.

Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί κάποιος που θα φτιάχνει ακριβώς ίδια πινακίδα, για ευνόητους λόγους. Σκόπιμα υπάρχουν διαφορές, για να μην κατηγορηθούν για πλαστογραφία. Τυπικά απαγορεύεται η κατασκευή πινακίδων κυκλοφορίας. Η δικαιολογία ύπαρξης αυτών των μαγαζιών στηρίζεται στην κατασκευή πινακίδων κυκλοφορίας για 50cc, που χορηγήται από την Τροχαία και δεν έχει σφραγίδα, όπως και την κατασκευή πινακίδων για ρυμουλκούμενα οχήματα.
    Το θέμα δεν είναι να φτιαξουμε μια πλαστή πινακίδα, αλλά μία που να μην προκαλεί.
    Για το αντανακλαστικό δεν έχεις άδικο, απλά εγώ δεν έχω δει πουθενά. Αν ξέρει κάποιος ας το πει.

Πιστευω οτι θα μπορουσαν να σε κατηγορησουν για πλαστη ΑΝ αυτη ειχε σφραγιδα.
    Τη στιγμη που δεν εχει καν σφραγιδα, ειναι απλα ενα κομματι μεταλο με γραμματα και αριθμους.

Υπαρχει ενα σπρει που μπορεις να τις περασεις τις πινακιδες και να φωσφοριζουν το βραδυ.
    Το εχω δει σε φυστικι... ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ!!!
    Αν υπαρχει και σε ασπρο, θα ειναι καλη φαση

Για να μην τραβάει την προσοχή η πλαστή πινακίδα μας, προτείνω την τοποθέτηση λασποτήρα που θα γράψουμε πάνω ότι γουστάρουμε, όπως έκανε και ο κύριος.
    (Προσοχή στην πλαστή πινακίδα) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	truck1.jpg 
Προβολές:	356 
Μέγεθος:	36,8 KB 
ID:	29146

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Πολύ καλό κόλπο!

Εγώ πάντως είμαι ακόμα στο ψάξιμο...
    Είμαι από τους τύπους που δεν κόβουν το πίσω φτερό, ούτε βάζουν την πινακίδα από κάτω, έχω καθρέπτη, φλας κλπ.
    Καταλάβατε τι ενοώ.
    Οταν όμως είδα το καινούριο μου Hornet 900 με την ΤΑΜΠΕΛΛΑ (οχι η κανονική, μου έβαλε μια ο dealer, κιτρινη στις κανονικές διαστάσεις όμως) έπαθα άσχημη πλάκα.
    Τελικά είναι άλλο να το βλέπεις σε άλλα μηχανάκια κι άλλο στο δικό σου.
    Φυσικά μια κι έχω το γνωστό χαρτάκι, την έκοψα μια χαρά. Θα μπορούσα να είμαι και χωρίς καθόλου πινακίδα.
    Τώρα τι γίνεται, με την κανονική, όταν ΚΑΙ ΑΝ την πάρουμε?
    Πιστεύω ότι αν την διπλώσω κατάλληλα θα είναι καλύτερα από 'φτιαχτή'.

Επίσης το χαρτί (βεβαίωση ότι είχαν έλλειψη κλπ) δεν αναφέρει πουθενά ημερομηνίες. Δηλαδή τυπικά μπορώ να κυκλοφορώ για παντα έτσι ?
    Φυσικά δεν ήταν αυτός ο σκοπός τους, αλλά γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε, παρτε το και σαν τρόπο διαμαρτυρίας!

Προτείνω να ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!

Θα κυκλοφορούμε με φτιαχτή και με το χαρτάκι. Η και χωρίς καθόλου πινακίδα, με το χαρτάκι. Δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν τίποτα, εφ όσον δεν έχει ορισθεί κανενός είδους χρονικο περιθώριο στο οποίο πρέπει να την παραλάβουμε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεες πινακιδες update
    από J.R στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 20:44