στο μανουάλι λέει για την είσοδο σε στροφή :
" κλείστε το γκάζι έγκαιρα, βάλτε τα χέρια στα φρένα, στρίψτε ομαλά και ανοίξτε το γκάζι αφού βγείτε από τη στροφή..."![]()
στο μανουάλι λέει για την είσοδο σε στροφή :
" κλείστε το γκάζι έγκαιρα, βάλτε τα χέρια στα φρένα, στρίψτε ομαλά και ανοίξτε το γκάζι αφού βγείτε από τη στροφή..."![]()
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
Σιγά μη μπαίνει κ με κολιά ξηλώνοντας την άσφαλτο
Ούτε καν, εκτός αν οδηγείς κανα Τμαξ. Μια χαρά έμπαινα - πχ περιφερειακό Υμηττού - με 100-110 χωρίς να κόβω πουθενά. Όλο ένα ισιάδι το έκανα non-stop. (μιλάμε για 150άρι σκούτερ).
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Αναλογως τι εννοει ο καθενας στριβουν, φρεναρουν...
Για λαστιχα Dunlop Scootsmart μονο.
Ride(s) the wind of change...
δεν θα μπαίνω με τη ταυτότητα στο στόμα σε στροφή , με τον Χάρο, μόνο και μόνο για να αποδείξω ότι μπορεί να στρίβει !!!!
σε κλίση, οι αναρτήσεις είναι αστείες και βαρδα μη βρεις ανωμαλία στον δρόμο πάνω στην όποια κούρμπα........
βουλωμένο γράμμα, διαβάζεις![]()
Αν ξερεις τι καβαλας, μια χαρα είναι τα σκουτερ!
Μη τα χλευάζετε αν δεν εχετε συμβιωσει μαζι τους!
δεν θα τα χλευάζαμε αν η τιμή τους είχε λιγότερη προστιθέμενη αξία λόγω life style......
δεν είναι δηλαδή "τίμια λύση" για τα λεφτά που μας ζητούν για αγορά....
Mαζι σου στο θεμα τιμης.Σιγουρα είναι υπερκοστολογημενα!
Αλλα καποιους δε τους ενδιαφερει να δωσουν 100€ παραπανω πχ,αρκει να μην εχουν συμπλεκτη,να εχουν αποθηκευτικο χωρο,και να πηγαινουν κυριλε στη δουλεια τους,η οπου αλλου χρειαζεται!
100 ή 1.000 παραπάνω ???????? το 100 το κουβεντιάζω, το 1.000 όχι ....
ιδιαίτερα μάλιστα όταν η μία εταιρία πουλάει τον ίδιο κινητηρα σε 3-4 άλλες και η διαφορά τους είναι στο κοστούμι
ναι.....υποκειμενικά
για το δικό μου μυαλό λοιπόν, τα σκουτερ είναι πολύ ακριβά και επικίνδυνα για τη ποιότητα κύλισης και την ασφάλεια που μας δίνουν στον δρόμο.....υποκειμενική άποψη και η ψήφος μου υπέρ της άποψης περί μοναδικότητας της κ@λ@τρυπίδας του καθέ έναν απο εμάς![]()
διαβάζοντας τα προηγούμενα, θα αντιληφθείς ότι έχω ήδη πάρει τα μέτρα μου...
η κουβέντα γινόταν για το πόσο πιθανό είναι να σου τα πάρει άλλος τα μέτρα όντας αναξιόπιστη η επιλογή ενός σφούχτερ μεσαίας και υπερεκτιμημένης αξίας