Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: Τι να κανω;;;;;;;;;

δεν υπαρχει προβλημα φιλε,απλα εσυ θες την βολη σου κ αυτο εχει ''ακουσιες'' συνεπειες..
    Σαν το κλειστο δικο σου παρκιν ΔΕΝ εχει!! αλλοι πλερωνουν για κατι τετοιο...
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μπα; Δηλαδή όσοι έχουν δικό τους πάρκινγκ, δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους;
    εχουν αλλα με το να μην χρησιμοποιουν την θεση τους ουσιαστικα καταλαμαβνουν 2 θεσεις.
    μια που παρκαρουν κ μια της εισοδου του γκαραζ οπου θα μπορουσε να παρκαρει καποιος διοτι δεν εχει λογο υπαρξης εφοσον ο κατοχος ΔΕΝ κανει χρηση του παρκιν.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Μπα; Δηλαδή όσοι έχουν δικό τους πάρκινγκ, δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους;
    Σας αρέσει να τα ισοπεδώνετε όλα. Πάμε ακόμα μία λοιπόν.

Ζεις σε μια γειτονιά που ο Χ έχει ένα προνόμιο/πλεονέκτημα (που το πλήρωσε για να το έχει και μαγκιά του αφού μπορεί)
    Ο Χ λοιπόν επέλεξε αυτό το προνόμιο/πλεονέκτημα για να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη/ασφαλή/άνετη.
    Οι υπόλοιποι λοιπόν Α,Β,Γ,Δ,Ψ,Ω ζουν στον ίδιο χώρο και δεν έχουν αυτό το πλεονέκτημα/παροχή/προνόμιο. Επομένως εξαρχής δε μπορούν να διευκολύνουν το σύνολο.
    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που μπορεί να διευκολύνει το σύνολο αν κάτσει να βάλει το μυαλό του να σκεφτεί είναι ο Χ.
    Πως? Μα αφού αγόρασε το πλεονέκτημα/προνόμιο για πάρτη του. Αν το χρησιμοποιήσει και σωστά θα διευκολύνει κατά ένα ποσοστό και τους υπόλοιπους.
    ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, άρα δε κάνει χρήση του πλεονεκτήματος, και προσθέτει κι αυτός το ποσοστό του προβλήματος (του πάρκινγκ εν προκειμένω) στη ζωή των υπολοίπων.

Δικαιώματα πρέπει να έχουμε όλοι ίσα σε αυτή τη ζωή. Ακόμα όμως και όλα μας τα δικαιώματα να ήταν στο 100% εφαρμόσιμα, η ζωή μας ακόμα θα ήτανε σκατά γιατί γίνεται λάθος χρήση των δικαιωμάτων/προνομίων των άλλων.

αν δε το ανέλυσα ξανά σε επίπεδο κατανόησης δε περιμένω και να αντιληφθεί κανείς την εσκεμμένη φθορά που έγινε στη δική μου μηχανή γιατί υπάρχει πολεμικό κλίμα και κάποιος θέλει απλά να επιβάλλει το εγώ του στη ζωή μου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    εχουν αλλα με το να μην χρησιμοποιουν την θεση τους ουσιαστικα καταλαμαβνουν 2 θεσεις.
    μια που παρκαρουν κ μια της εισοδου του γκαραζ οπου θα μπορουσε να παρκαρει καποιος διοτι δεν εχει λογο υπαρξης εφοσον ο κατοχος ΔΕΝ κανει χρηση του παρκιν.

Οι είσοδοι των παρκινγκ, εξυπηρετούν, συνήθως, παραπάνω από ένα αυτοκίνητο. Από κει και πέρα, ο καθένας έχει το δικαίωμα να παρκάρει ελεύθερα στο δρόμο το αμάξι/μηχανή του αν για τον οποιοδήποτε λογο δεν μπορεί/θέλει να κάνει χρήση του ιδιωτικού του πάρκινγκ.

Τι ρατισμός είναι αυτός τώρα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Εμ, ναι. Το αν έχεις ή δεν έχεις κλειστό πάρκινγκ δεν είναι δουλειά κανενός. Και όταν ο άνθρωπος λέει ότι στην γειτονιά δεν υπάρχει πρόβλημα, η συζήτηση γίνεται απλά για να γίνει. Να μου το πεις αυτό για Κυψέλη ξέρω 'γω που είναι τα πράγματα θλιβερά, να πω έχεις κάποιο δίκιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Σας αρέσει να τα ισοπεδώνετε όλα. Πάμε ακόμα μία λοιπόν.

Ζεις σε μια γειτονιά που ο Χ έχει ένα προνόμιο/πλεονέκτημα (που το πλήρωσε για να το έχει και μαγκιά του αφού μπορεί)
    Ο Χ λοιπόν επέλεξε αυτό το προνόμιο/πλεονέκτημα για να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη/ασφαλή/άνετη.
    Οι υπόλοιποι λοιπόν Α,Β,Γ,Δ,Ψ,Ω ζουν στον ίδιο χώρο και δεν έχουν αυτό το πλεονέκτημα/παροχή/προνόμιο. Επομένως εξαρχής δε μπορούν να διευκολύνουν το σύνολο.
    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που μπορεί να διευκολύνει το σύνολο αν κάτσει να βάλει το μυαλό του να σκεφτεί είναι ο Χ.
    Πως? Μα αφού αγόρασε το πλεονέκτημα/προνόμιο για πάρτη του. Αν το χρησιμοποιήσει και σωστά θα διευκολύνει κατά ένα ποσοστό και τους υπόλοιπους.
    ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, άρα δε κάνει χρήση του πλεονεκτήματος, και προσθέτει κι αυτός το ποσοστό του προβλήματος (του πάρκινγκ εν προκειμένω) στη ζωή των υπολοίπων.

Δικαιώματα πρέπει να έχουμε όλοι ίσα σε αυτή τη ζωή. Ακόμα όμως και όλα μας τα δικαιώματα να ήταν στο 100% εφαρμόσιμα, η ζωή μας ακόμα θα ήτανε σκατά γιατί γίνεται λάθος χρήση των δικαιωμάτων/προνομίων των άλλων.

Κοέλιο;

Κοέλιο;
    αγουρ-έλ(α)ιο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Βασικά αυτό που λέει ο Τζωτζ το έχω έτοιμο σαν δικαιολογία όταν μου τη πουν στη πολυκατοικία που παρκάρω το ένα αμάξι πίσω από το άλλο στη πυλωτή. Θα τους πω δηλ. ''αντί να λέτε ευχαριστώ που κάνω οικονομία θέσεων στη γειτονιά μου τη λέτε κιόλας; ''

Κατά τα λοιπά, εφόσον το αμάξι πληρώνει τέλη κυκλοφορίας μπορεί να παρκάρει στο δρόμο.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Οι είσοδοι των παρκινγκ, εξυπηρετούν, συνήθως, παραπάνω από ένα αυτοκίνητο. Από κει και πέρα, ο καθένας έχει το δικαίωμα να παρκάρει ελεύθερα στο δρόμο το αμάξι/μηχανή του αν για τον οποιοδήποτε λογο δεν μπορεί/θέλει να κάνει χρήση του ιδιωτικού του πάρκινγκ.

Τι ρατισμός είναι αυτός τώρα;
    δεν ειναι ρατσισμος,ειναι θεμα συμπεριφορας κ λογικης,κατι που απουσιαζει απο τον λαο μας.
    σαφως εχει το δικαιωμα που περιγραφεις αλλα αυτο το δικαιωμα του επιφερει προβληματα που ΔΕΝ θα ειχε αν εκανε χρηση του δικου του χωρου.
    δλδ μα απλα λογια το θεμα αυτο δεν θα ειχε λογο υπαρξης αν σκεφτομασταν πιο ωριμα ολοι...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Δεν νομίζω ότι λέει κάτι τέτοιο.
    Απλά δεν είναι ηθικό να "επιβαρυνεις"μια ήδη δύσκολη κατάσταση με το να κάνεις τον "Αλέκο ".
    Στην γειτονιά μου είναι ένας τύπος που έχει κλειστή θέση στάθμευσης και δεν την χρησιμοποιεί γιατί την έχει κάνει αποθήκη παρόλο που χωράει και το τάνκερ του μέσα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Βασικά αυτό που λέει ο Τζωτζ το έχω έτοιμο σαν δικαιολογία όταν μου τη πουν στη πολυκατοικία που παρκάρω το ένα αμάξι πίσω από το άλλο στη πυλωτή. Θα τους πω δηλ. ''αντί να λέτε ευχαριστώ που κάνω οικονομία θέσεων στη γειτονιά μου τη λέτε κιόλας; ''

Κατά τα λοιπά, εφόσον το αμάξι πληρώνει τέλη κυκλοφορίας μπορεί να παρκάρει στο δρόμο.

και ο 75χρονος που έχει περάσει έμφραγμα και έχει καταρράκτη στο 1 μάτι να βγει στο δρόμο να οδηγήσει αφού δε του χουν πάρει ακόμα το δίπλωμα.
    μη μένετε στη λεπτομέρεια και τη περιγραφή του συμβάντος. τη λογική καυτηριάζω από τη προηγούμενη σελίδα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εμ, ναι. Το αν έχεις ή δεν έχεις κλειστό πάρκινγκ δεν είναι δουλειά κανενός. Και όταν ο άνθρωπος λέει ότι στην γειτονιά δεν υπάρχει πρόβλημα, η συζήτηση γίνεται απλά για να γίνει. Να μου το πεις αυτό για Κυψέλη ξέρω 'γω που είναι τα πράγματα θλιβερά, να πω έχεις κάποιο δίκιο.
    ναι αλλα ο ανθρωπας ερχεται εδω κ ζηταει λυση για ενα προβλημα που ουσιαστικα δημιουργει μονος του...

οπότε να στείλουμε λουλούδια στον μαλάκα που τρακάρει όσα αυτοκίνητα δεν παρκάρουν όπως εκείνος νομίζει ότι πρέπει να παρκάρουν. problem? solved.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι ρατσισμος,ειναι θεμα συμπεριφορας κ λογικης,κατι που απουσιαζει απο τον λαο μας.
    σαφως εχει το δικαιωμα που περιγραφεις αλλα αυτο το δικαιωμα του επιφερει προβληματα που ΔΕΝ θα ειχε αν εκανε χρηση του δικου του χωρου.
    δλδ μα απλα λογια το θεμα αυτο δεν θα ειχε λογο υπαρξης αν σκεφτομασταν πιο ωριμα ολοι...

Ώριμα σκεφτόμαστε, ανώριμο θα ήταν να δεις το καινούριο σου αμάξι επίτηδες τρακαρισμένο και να του σπάσεις του άλλου τις επιγονατίδες με ρόπαλο.

Ώριμα σκεφτόμαστε, ανώριμο θα ήταν να δεις το καινούριο σου αμάξι επίτηδες τρακαρισμένο και να του σπάσεις του άλλου τις επιγονατίδες με ρόπαλο.
    Δυστηχως οταν εμενα Αθηνα 2006 (Αμπελοκηπους) ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με το τοτε μου καινουργιο τουτου.ομως δεν ειχα την επιλογη του ιδιωτικου παρκιν ενω τα ενοικιαζομενα τοτε ηθελαν 200 ευρω,οσο κ η δοση...
    ετσι παρκαροντας εξω κονομησα οτι σημαδι εχει το αυτοκινητο μεχρι κ σημερα.
    ευτηχως το 2007 πηγα Λουτσα κ ξεμπερδεψα....χωρις να σπασω κανενος τα γονατα.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56
  3. τι να κανω?
    από jek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 19:01
  4. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  5. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα