Λοιπόν φίλοι μου και συντοπίτες Κρητικοί αφού έλαβα τα αυτοκόλλητα σας ενημερώνω οτι σήμερα ξεκινάω τη διανομή πηγαίνοντας το μεσημέρι στο ΚΤΕΛ.
Μόλις μάθω τι ώρα φέυγει το λεωφορείο για τον κάθε νομό θα σας ενημερώσω και τηλεφωνικά για να πάτε στο ΚΤΕΛ της περιοχής σας να παραλάβετε το φακελάκι σας.
![]()
![]()
καλα βρε συ, 2 ωρες διαδρομη με την μοτο, και τα στελνεις με το ΚΤΕΛ?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λοιπόν φίλοι μου και συντοπίτες Κρητικοί αφού έλαβα τα αυτοκόλλητα σας ενημερώνω οτι σήμερα ξεκινάω τη διανομή πηγαίνοντας το μεσημέρι στο ΚΤΕΛ.
Μόλις μάθω τι ώρα φέυγει το λεωφορείο για τον κάθε νομό θα σας ενημερώσω και τηλεφωνικά για να πάτε στο ΚΤΕΛ της περιοχής σας να παραλάβετε το φακελάκι σας.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα να πω πως έχεις άδικο, δέν έχεις, αλλά έχω και τον κωλόκαιρο να μη σταματάει να βρέχει εδώ και δυο βδομάδες στην Κρήτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
καλα βρε συ, 2 ωρες διαδρομη με την μοτο, και τα στελνεις με το ΚΤΕΛ?![]()
![]()
Και να φανταστείς οτι η όλη διαδρομή αν και 2ωρη, με το Transalp θα με χρεώσει μόνο ένα μισαωράκι...!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Πηγαινέλα !Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και να φανταστείς οτι η όλη διαδρομή αν και 2ωρη, με το Transalp θα με χρεώσει μόνο ένα μισαωράκι...!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ρε εσύ είσαι που έχεις ξυσεί τον δρόμοΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
![]()
και δεν μπορούμε να οδηγήσουμε???![]()
![]()
σε μένα πάντως ήρθαν τα αυτοκόλλητα
ζήλια![]()
![]()
![]()
![]()
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
:a13: :a13: :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
ρε εσύ είσαι που έχεις ξυσεί τον δρόμο
και δεν μπορούμε να οδηγήσουμε???![]()
![]()
Τα έλαβα κι εγώ νια νια νια νια νια, δεν έχει ζήλιες !Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
σε μένα πάντως ήρθαν τα αυτοκόλλητα
ζήλια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελπίζω να τα παράλαβαν και όλοι οι φίλοι μας απ'την Κρήτη αφου τους τα έστειλα την Παρασκευή 23/12.
Άρα σε κάποιο αντάμωμά μας στη εθνική θα αλληλογνωριστούμε κι απο τα αυτοκόλλητα ε;
![]()
![]()
εδώ τον έχομε δαγκώσει,[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άρα σε κάποιο αντάμωμά μας στη εθνική θα αλληλογνωριστούμε κι απο τα αυτοκόλλητα ε;
![]()
![]()
και συ σκέφτεσαι εθνική???![]()
(πλακίτσα)
απο βδομάδα που θα της κάνω service
θα την μουρλάνω στα km!!!!
αντε γιατί μούχλιασα....
άσχετο, πήγα την προηγούμενη βδομάδα Ρέθυμνο
και τα χρειάστηκα απο τον αέρα,
σαν τράτα στην τρικυμία ένιωθα,
πίκρα![]()
![]()
![]()
![]()
Ναί παιδί μου, έχουμε απο πάνω μας τα Λευκά Όρη και τους Ψηλορείτηδες με τα χιονάκια τους να μας δροσίζουν καταλλήλως.
Και σε συνδιασμό με τη θάλασσα απο την άλλη μεριά;
Μπρρρρρρ και μόνο που το σκέφτομαι.
Αλλά έτσι είναι, καιρός για δυό!![]()
![]()
![]()
kai gw ta parelava shmera epitelous!! Ax ti eytyxia![]()
![]()
Eyxaristw ksana kai apo dw file mou kai gia ton kopo kai ta eksoda kai olaEidika ayto to xartaki htan ola ta lefta
Otan perasete apo agio paidia parte kana thlefwnaki na ta poume apo konta me kane kafedaki
![]()
xronia polla kai kalh xronia se olous paidia!
![]()
![]()
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
Ναί ήτανε μια ειδική πατέντα, έμπνευση της στιγμής.Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
Eidika ayto to xartaki htan ola ta lefta![]()
![]()
![]()
![]()
Να είσαι καλά φίλε μου Rez και τρέχα γρήγορα να βρείς σε ποια σημεία θα τα κολλήσεις!
Χρόνια πολλά και καλή σου χρονιά!
![]()
![]()
![]()
Ντου νότ γουόρι!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μαλακία!!!Τώρα το είδα.....
Και εγώ θέλω!!![]()
Στείλε μου το όνομά σου και το κινητό σου μόλις μπορέσεις και θα κανονίσω να σου στείλω στο Ηράκλειο 5-6 απο τα δικά μου.![]()
![]()
Καλημέρα φίλε μου.Σήμερα φεύγω από ηράκλειο και πάω Σάμο.Οπότε θα ήταν δυνατόν να μου τα στείλεις εκεί?Έξοδα όλα δικά μου.Επειδή ξεκινάω σήμερα το ταξίδι θα έχω Net σε 2 μέρες πάλι.
Ευχαριστώ![]()