Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: να οργανωθούμε ρε παιδια..!

Παλαιό μέλος
    υπαρχουν πολλοι που θα πουνε, ελα μωρε ο έλληνας μόνο απο ξύλο και πρόστιμο καταλαβαίνει, αλλα πιστεψτε με καθε μέρα ότι κάνετε έχει επίδραση (θετική ή αρνητική) στους γύρω σας, ακόμα και κατι πραματα που λες "έλα μωρε τι λαλακίες είναι αυτες τωρα".

νομίζω οτι σε τετοιο forum μπορουμε μονο να κινηθούμε προς την κατευθυνση της μοτοσυκλετιστικής οδηγικής παιδείας (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ).

όπως για παράδειγμα μπορουμε να διαδώσουμε το πολύ καλό spot "εσυ τι παιδεία δίνεις". Γιατι δεν είναι μόνο ο εξοπλισμός ασφαλείας, είναι και η όλη στάση του αναβάτη.

επίσης όσοι είναι γιατροι σε ΜΕΘ/ΚΑΤ, κλπ μπορουν να ανεβάζουνε φωτο με ακρωτηριασμένα ή ακέφαλα πτώματα απο μοτοσυκλετιστικά ατυχήματα, στα οποία κάποιοι συμπαθή αλλα ανεγκεφαλα μέλη παίζουν κορώνα γραμματα τη μόνιμη αναπηρία τους..

Ας ανοιξουμε ενα post ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ, για να ανεβάζουμε όλα αυτα τα πράγματα και να έχουμε υλικό να ανεβάσουμε στα facebook. Μην ανεβάζουμε μόνο κ@λους. Νομιζω και αυτό είναι ένα καλό βήμα.

Παλαιό μέλος
    Εκείνο που πρέπει να αναλύσουμε είναι το τι είναι αυτό που μας σκοτώνει - τραυματίζει – σακατεύει. Το αυτοκίνητο παιδιά. Σε εκείνη την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε. Το να βρίσω και να διαπληκτιστώ με ένα οδηγό που πέρασε με δευτέρα το STOP το αποτέλεσμα θα είναι αύριο να το περάσει με σπασμένη δευτέρα. Σε αυτούς πρέπει να περάσουμε το μήνυμα.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Talking-to-Brick-Wall.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	66,6 KB 
ID:	371737

Αντε καλη τυχη στη μπανανια
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    εκανα μια προσπαθεια να δημιουργήσω ενα σχετικό θέμα, η αλήθεια είναι οτι έβαλα πολύ σκληρές εικόνες, τις οποιες μουδιάζει το στομάχι όταν βλέπεις, αλλα μουδιάζει επίσης και το δεξί χέρι...

επειδη το θεμα σβηστικε (προφανώς λόγω των σοκαριστικών εικόνων), ας βρουνε οι διαχειριστες (αν θέλουνε) ένα τρόπο να ανοιξουμε ένα θεμα περι μοτοσυκλετιστικής παιδείας και ασφάλειας. Όσο και να μας σοκάρουν οι εικόνες αυτά τα πράγματα συμβαίνουν συνέχεια με τα μυαλά που κουβαλάει η πλειοψηφία. Επίσης ένα λάθος που κανουμε είναι να πιστευουμε οτι είμαστε ανίκητοι και οτι προσέχουμε κλπ. Σκ@τα στα μουτρα μας προσέχουμε, ένα 5% οδηγάει και φέρεται σωστά.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    εκανα μια προσπαθεια να δημιουργήσω ενα σχετικό θέμα, η αλήθεια είναι οτι έβαλα πολύ σκληρές εικόνες, τις οποιες μουδιάζει το στομάχι όταν βλέπεις, αλλα μουδιάζει επίσης και το δεξί χέρι...

επειδη το θεμα σβηστικε (προφανώς λόγω των σοκαριστικών εικόνων), ας βρουνε οι διαχειριστες (αν θέλουνε) ένα τρόπο να ανοιξουμε ένα θεμα περι μοτοσυκλετιστικής παιδείας και ασφάλειας. Όσο και να μας σοκάρουν οι εικόνες αυτά τα πράγματα συμβαίνουν συνέχεια με τα μυαλά που κουβαλάει η πλειοψηφία. Επίσης ένα λάθος που κανουμε είναι να πιστευουμε οτι είμαστε ανίκητοι και οτι προσέχουμε κλπ. Σκ@τα στα μουτρα μας προσέχουμε, ένα 5% οδηγάει και φέρεται σωστά.

Ότι γράφεις ακόμα εδώ οφείλεται στην ανεκτικότητα αυτού που τα έσβησε.

Οι διαχειριστές δεν χρειάζεται να βρουν τρόπο, όποιος θέλει ανοίγει ένα θρεντ για συζήτηση.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Δεν υπάρχει ΕΝΑ ΘΕΜΑ μοτοσυκλετιστικης παιδείας .
    Δεν θα προσφερει πολλα πραγματα και σιγουρα όχι παιδεία.

ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ σε αυτό το φορουμ (αλλα ευτυχώς και στα περισσότερα μοτοσυκλετιστικα) (πρέπει να) αφορά την μοτοσυκλετιστικη παιδεία .
    Οι βόλτες, τα ταξίδια , ο εξοπλισμός , τα τεχνικά κλπ

Το να δειχνει καποιος ανοιγμένα κεφάλια , προσφέρει τόση μοτοσυκλετιστικη παιδεία οσο ο διάλογος με μπαρμπαδι
    -«θελω να παρω μηχανη..»
    -«ΤΙ ΘΕΣ ? να σε πάω μια μέρα στο ΚΑΤ να δεις…»
    Δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη παιδεία για να μάθεις σε κάποιον ότι άμα πέσει από την ταράτσα , θα σκοτωθεί. Το ξέρει . τώρα άμα θέλει να πέσει , δικό του θέμα.

Ας είμαστε πρώτα εμείς εντάξει , ας προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και αν θελουμε να βοηθήσομε τους νεότερους να λύσουν απορίες και να ψαχτούν με την μοτοσυκλέτα ας τους προτείνουμε να κουβεντιάζουν ηλεκτρονικά ή μη με εμπείρους αναβάτες.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει ΕΝΑ ΘΕΜΑ μοτοσυκλετιστικης παιδείας .
    Δεν θα προσφερει πολλα πραγματα και σιγουρα όχι παιδεία.

ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ σε αυτό το φορουμ (αλλα ευτυχώς και στα περισσότερα μοτοσυκλετιστικα) (πρέπει να) αφορά την μοτοσυκλετιστικη παιδεία .
    Οι βόλτες, τα ταξίδια , ο εξοπλισμός , τα τεχνικά κλπ

Το να δειχνει καποιος ανοιγμένα κεφάλια , προσφέρει τόση μοτοσυκλετιστικη παιδεία οσο ο διάλογος με μπαρμπαδι
    -«θελω να παρω μηχανη..»
    -«ΤΙ ΘΕΣ ? να σε πάω μια μέρα στο ΚΑΤ να δεις…»
    Δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη παιδεία για να μάθεις σε κάποιον ότι άμα πέσει από την ταράτσα , θα σκοτωθεί. Το ξέρει . τώρα άμα θέλει να πέσει , δικό του θέμα.

Ας είμαστε πρώτα εμείς εντάξει , ας προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και αν θελουμε να βοηθήσομε τους νεότερους να λύσουν απορίες και να ψαχτούν με την μοτοσυκλέτα ας τους προτείνουμε να κουβεντιάζουν ηλεκτρονικά ή μη με εμπείρους αναβάτες.
    Αυτό ακριβώς!

Το είχαμε αναλύσει και παλιότερα σε κάποιο θρεντ, ότι το να δείχνεις ανοιγμένα κεφάλια δε βοηθάει πουθενά.
    Απλά φοβίζει και τρομάζει.
    Κι αυτό δεν είναι ποτέ καλό.

Αν πιάσουμε την κουβέντα, -στο χαλαρό-, με τους 14χρονους και 16χρονους που μας κρυφοκοιτάζουν στη γειτονιά, θα εκπλαγούμε με το πόσο τους επηρεάζουμε! Μπορούμε ο καθένας ατομικά να ξεκινήσουμε από 'κει.

Αν κάποιος έχει συγκεκριμένες ιδέες για κάτι καλύτερο-εκτενέστερο, δεν έχει παρά να το ξεκινήσει και θα βρει στην πορεία κι άλλους "συνταξιδιώτες". Ή να βρει μια ανάλογη ομάδα ή φορέα και να βοηθήσει.
    Think faster than you ride

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis21 Προβολή μηνύματος
    Διαβάζω τόσα πολλά στραβά και ανάποδα εδώ μέσα καθημερινά..σε αντιπαραθέσεις,στο σε είδα κτλ..Και άλλα τόσα συναντάω στο δρόμο ζωντανά.Και θλίβομαι..και στεναχωριέμαι..μα πάνω από όλα νοιώθω ανήμπορος.Ανήμπορος έστω και να βελτιώσω λίγο την κατάσταση γύρω μου..έστω και λίγο.Και μετά νοιώθω μόνος..απεναντι σε ολους..!
    ρούλ νάμπερ ουάν

ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΙΔΙΟΣ

μετά βλέπουμε
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Χρησιμοποιώ ένα επιχείρημα που και μέχρι τώρα πιάνει σε όσους είναι να ανέβουν 2κάβαλο πίσω μου και για τον α ή β λόγο δεν θέλουν να φορέσουν κράνος και γενικά προβληματίζει πολύ όσους οδηγούν και γενικά δεν το φορούν.

Το επιχείρημα που χρησιμοποιώ - και ενθαρρυνω όσους θέλουν να το χρησιμοποιήσουν - είναι το εξής:

"Ξέρεις με τί ταχύτητα κινείται ο άνθρωπος με έντονο βηματισμό?... Περίπου 5χλμ/ωρα... Έχεις δει κάτι μπαλκονάκια ημιορόφων που προεξέχουν σε ύψος 1.5-2 μέτρα πάνω από το έδαφος... Φαντάσου να περπάτας βιαστικά - με έντονο βηματισμό -, να έχεις το βλέμμα σου αλλού και αφηρημένος /-η να χτυπήσεις το κεφάλι σου στη γωνία του μπαλκονιού με 5χλμ/ώρα...Σκέψου τί ζημιά θα πάθεις. Σκέψου πόσα ράμματα θα κάνεις...

Φαντάσου τώρα να ανέβεις πίσω μου και να πέσουμε, δε λέω με 80 ή 100, αλλά με 30 χλμ/ώρα και να μην προλάβεις να βάλεις τα χέρια σου πρώτα κάτω. Να χτυπήσεις κατευθείαν με το κεφάλι στο έδαφος. Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ξανασηκωθείς?"

Ο λόγος που νομίζω ότι γενικά "πιάνει" σαν επιχείρημα, είναι ότι οι περισσότεροι που δεν φορούν κράνος, νομίζουν ότι θα βάλουν τα χέρια τους στο έδαφος πρώτα και κάπως θα τη γλιτώσουν (μιλάω πιο πολύ για σκουτεροπαπάκηδες, γιατί με μεγάλη μηχανή και φορτωμένος χλμ δεν προλαβαίνεις να ανοιγοκλείσεις τα βλέφαρά σου). Δεν έχουν σκεφτεί ότι μπορεί να μην προλάβουν ή ότι μπορεί να τους έρθει από εκεί που δεν το περιμένουν..
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Οι διαχειριστές δεν χρειάζεται να βρουν τρόπο, όποιος θέλει ανοίγει ένα θρεντ για συζήτηση.
    α ευχαριστω ρε παιδια για τη χαρη που μου κανατε και σβησατε το θεμα για τη μοτοσυκλετιστική παιδεία. Επισης ευχαριστώ που μου κάνετε την τιμή και μου επιτρέπετε να γραφω καθε φορά τόσες μ@λακίες. Εγω φταιω που ασχολουμαι, κανενας άλλος.

Σας χαλάνε να βλεπετε τα ανοιγμένα κεφαλια απο αυτους που δε φοράνε κράνος, και δε σας χαλαει να μιλατε όλη μερα για τι εξατμιση θα βάλετε.

οτι σπειρετε θα θερισετε σε αυτη τη ζωη....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tycho Moon Προβολή μηνύματος
    "Ξέρεις με τί ταχύτητα κινείται ο άνθρωπος με έντονο βηματισμό?... Περίπου 5χλμ/ωρα... Έχεις δει κάτι μπαλκονάκια ημιορόφων που προεξέχουν σε ύψος 1.5-2 μέτρα πάνω από το έδαφος... Φαντάσου να περπάτας βιαστικά - με έντονο βηματισμό -, να έχεις το βλέμμα σου αλλού και αφηρημένος /-η να χτυπήσεις το κεφάλι σου στη γωνία του μπαλκονιού με 5χλμ/ώρα...Σκέψου τί ζημιά θα πάθεις. Σκέψου πόσα ράμματα θα κάνεις...
    Θα με είχε πάρει ο ύπνος πολύ πριν τελειώσει το μυθιστόρημα, οπότε δε νομίζω να δούλευε.

@duke: Μην το συνεχίζεις. Έχεις άδικο. Δεν έχουμε καμία διάθεση να βλέπουμε πεταμένα έντερα και μυαλά στον δρόμο. Εκτός του ότι δε βοηθάει καθόλου. Αλλά και να βοηθούσε, πάλι είναι απαράδεκτο να ποστάρεις τέτοιες εικόνες.

Να αρχίσω κι εγώ να ποστάρω διαμελισμένα παιδάκια, για να σταματήσουν οι πόλεμοι.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Θα με είχε πάρει ο ύπνος πολύ πριν τελειώσει το μυθιστόρημα, οπότε δε νομίζω να δούλευε.

@duke: Μην το συνεχίζεις. Έχεις άδικο. Δεν έχουμε καμία διάθεση να βλέπουμε πεταμένα έντερα και μυαλά στον δρόμο. Εκτός του ότι δε βοηθάει καθόλου. Αλλά και να βοηθούσε, πάλι είναι απαράδεκτο να ποστάρεις τέτοιες εικόνες.

Να αρχίσω κι εγώ να ποστάρω διαμελισμένα παιδάκια, για να σταματήσουν οι πόλεμοι.
    Έχεις δίκιο φίλε μου αλλά δεν είναι αντιμετώπιση αυτή. Και ιδικά από διαχειριστή.
    Να με συμπαθάς ε΄

Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εντάξει, χαλαρώστε. Δε σας έβρισε κιόλας. Είναι λίγο απότομος, αλλά κατά βάθος, έχει πολύ τρυφερή ψυχή.
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ Προβολή μηνύματος
    Έχεις δίκιο φίλε μου αλλά δεν είναι αντιμετώπιση αυτή. Και ιδικά από διαχειριστή.
    Να με συμπαθάς ε΄

Αν δεις τις φωτό που έβαλε, θα παρακαλάς να της ξεδείς.

Μας διαβάζουν και μικρά παιδιά. Αν δουν ένα κομμένο πόδι, δεν θα πουν "ας βάλω κράνος".
    Εγώ εχω δει διαμελισμένο άνθρωπο από νάρκη μπροστά μου, δεν είναι καλή εικόνα.

Και σχετικά με το κόκκινο, ναι, ισχύει.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να οργανωθουμε ρε οι εν Πατραις...
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:39
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2006, 11:52
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 19:00
  4. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ