Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Επιλογή τύπου μηχανής (low budget)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    Όταν λες ''Αυτό το ανακαλύπτεις πιο εύκολα βράδυ'' τι εννοείς πως? εγώ ξέρω με τη μυρωδιά
    Και λάδι να τσιμπάει σιγά το πράγμα τώρα αν αρχίσει και το καίει πριν τα 2500 που θα αλλάζονται λάδια η λύση είναι απλή πιστόνι ελατήρια με 100 ευρώ και έτοιμο
    Ποια 2500 αρχηγέ ,αν καίει μιλάμε ότι στα 2500 δε θα χει μείνει μέσα ούτε 1/2 λίτρο από τα 2 που θα έπρεπε.Το βράδυ φωτίζεις την έξοδο της εξάτμισης και παρατηρείς !
    Στο gs που έχω πριν 2 δεκαετίες θυμάμαι ένα βράδυ να έχω σταματήσει στο κέντρο σ' ένα φανάρι και κοιτώντας το είδωλο της μηχανής σε μια βιτρίνα παρατηρώ πίσω μου ένα νέφος ...

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Εγώ για το DR650SE ξέρω ότι καίει από ελάχιστο έως καθόλου λάδι και ο κύλινδρος του είναι σαν καινούργιος ακόμα και μετα απο δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.
    Επίσης 100 ευρώ για πιστόνι ελατήρια (αναφέρθηκε παραπάνω) μου φαίνονται πολύ λίγα.Δεν ξέρω πόσο έχουν καινούργια αλλά συνήθως όταν ανοιχτεί ένα μονοκύλινδρο όλο και κάτι άλλο μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση(πχ τσιμουχακια βαλβίδων,καδένα εκκεντροφόρου).
    Και φυσικά φλάτζες/λάδια.
    Α,και το freewind δεν έχει ίδιο πλαίσιο με το DR

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Στο δικό μου πάντως με 80000+ χλμ και ούτε έκαιγε, ούτε καν τσίμπαγε, τουλάχιστον σε βαθμό που να φαίνεται - ομολογουμένως με λίγα χιλιόμετρα το χρόνο και τακτικές αλλαγές. Ό,τι λάδι έχανε ήταν από τη φλάντζα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    http://www.ebay.com/itm/NEU-ORIGINAL...lVEwxf&vxp=mtr
    Με 130 πιστόνι ελατήρια, καδένα ένα 60αρι, όλες οι φλάτζες 80 ευρώ, καθάρισμα-τρίψιμο βαλβίδων 0 κόστος και νομίζω τα τσιμουχάκια βαλβίδων δεν έχουν κανένα τρομερό κόστος

Γενικά πιστεύω όσο δεν ζορίζεται η μηχανή τέτοια θέματα θα αργήσει να μου βγάλει και να βγάλει εντάξει μονοκύλινδρο είναι τι κόστος να έχει δεν είναι και κανένα 4κυλινδρο του σατανά Γενικά πολυ γουστάρω τα αερόψυκτα παλιάς κοπής είναι απλά στην κατασκευή τους και τους βάζεις εύκολα χέρι όταν χαλάσει κάτι (που σπάνια χαλάει εδώ που τα λέμε )
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    http://www.ebay.com/itm/NEU-ORIGINAL...lVEwxf&vxp=mtr
    Με 130 πιστόνι ελατήρια, καδένα ένα 60αρι, όλες οι φλάτζες 80 ευρώ, καθάρισμα-τρίψιμο βαλβίδων 0 κόστος και νομίζω τα τσιμουχάκια βαλβίδων δεν έχουν κανένα τρομερό κόστος

Γενικά πιστεύω όσο δεν ζορίζεται η μηχανή τέτοια θέματα θα αργήσει να μου βγάλει και να βγάλει εντάξει μονοκύλινδρο είναι τι κόστος να έχει δεν είναι και κανένα 4κυλινδρο του σατανά Γενικά πολυ γουστάρω τα αερόψυκτα παλιάς κοπής είναι απλά στην κατασκευή τους και τους βάζεις εύκολα χέρι όταν χαλάσει κάτι (που σπάνια χαλάει εδώ που τα λέμε )
    Κι απο Ελλάδα πολή φτηνότερα
    https://www.motosp.gr/part.php?l=gr&...-000&year=1997

Το Freewind εχει επίστρωση κυλίνδρου τύπου Nikasil και δεν παίρνει ρεκτιφιέ, ο κύλινδρος αντέχει πολύ όμως.
    Το XT εχει απλό κυλινδρο που παίρνει ρεκτιφιέ.

Παντως να ξέρεις οτι αν ενα XT εχει κάνει αρκετά χλμ και θέλεις να το επαναφέρεις σε όλα του, 1000 Ευρω σε ανταλλακτικά μοτέρ τα θες για πλάκα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=10911

Αυτό εδώ το ποστ αναφέρεται σε αυτήν την επίστρωση
    Γενικά τώρα για να καταλάβεις σε τι κατάσταση είναι ένας κύλινδρος μόνο με καμερούλα απο τη τρύπα του μπουζί ή αν λυθεί το μοτέρ ¨
    Τεσπά απο οτι διαβάζω αντέχει πιο πολύ λόγο αυτής της επίστρωσης άρα δεν θα υπάρχει θέμα Είμαι σίγουρος νομίζω για το μηχανάκι το μόνο μου θέμα είναι το δίπλωμα που όλο και το καθυστερεί ...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Επειδη υπαρχουν αρκετα ενοικιαζομενα Freewind στη Κρητη και η αγορα μεταχειρισμενων οχηματων βριθει ενοικιαζομενων, ειδικα σε τουριστικα μερη, καλο ειναι να τσεκαρεις καλα το ιστορικο του μεσω εφοριας και ασφαλιστικων.
    MADE IN JAPAN 日本製

Όταν έρθει η ώρα λέω να ανέβω πρώτα Αθήνα που υπάρχουν κάποια αξιόλογα αν δεν γίνει σε ιδιώτη κάτι θα πάω σε έμπορο (με την πρώτη που δεν μ αρέσει κάτι την έκανα και πάμε για άλλα )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Παντως να ξέρεις οτι αν ενα XT εχει κάνει αρκετά χλμ και θέλεις να το επαναφέρεις σε όλα του, 1000 Ευρω σε ανταλλακτικά μοτέρ τα θες για πλάκα.
    όχι ρε εντάξ πιο λίγα είναι.....

(αλλά το ΧΤ 600 από τα 75.000 και πάνω.... τα θέλει τα πραματακια του)
    ανανήψαντας

Κύλινδρο αν χρειαστεί να αλλάξεις πας στον ίδιο αναγκαστικά ? γιατί κάτι διάβασα ότι υπάρχει κιτ αναβάθμισης (πόσο κοστίζει ?)

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    να τσεκαρεις καλα το ιστορικο του μεσω εφοριας και ασφαλιστικων
    Βγαίνω εκτός θέματος, αλλά γίνεται αυτό αν δεν έχεις "γνωστό" κάπου;

Κύλινδρο αν χρειαστεί να αλλάξεις πας στον ίδιο αναγκαστικά ? γιατί κάτι διάβασα ότι υπάρχει κιτ αναβάθμισης (πόσο κοστίζει ?)
    Aftermarket αναβαθμίσεις έκαναν κυρίως στο DR στην Αμερική. Γινόταν και στο CCM 644 που έχει κινητήρα Freewind, με αύξηση κυβισμού του δικού σου κυλίνδρου (στα 710cc νομίζω) και άλλο προφίλ στον εκκεντροφόρο σου. Επειδή μιλάμε για σχετικά παλιά μοντέλα εκτός παραγωγής δε νομίζω ότι θα βρεις εύκολα κάτι, ειδικά σε λογική τιμή.

Καθόλου εκτός θέματος όλοι το λένε αυτό και κλ να τσεκάρεις το ιστορικό αλλά δεν νομίζω (παίζει να μπαίνουν προσωπικά δεδομένα στη μέση)

Ο ασφαλιστής σου αν δώσεις αριθμό πινακίδας μπορεί να σου πει τί καταγεγραμμένα ατυχήματα υπάρχουν με αυτό το νούμερο. Και το ποσό της ζημιάς οπότε μπορείς να καταλάβεις και κάποια πράγματα.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Καθόλου εκτός θέματος όλοι το λένε αυτό και κλ να τσεκάρεις το ιστορικό αλλά δεν νομίζω (παίζει να μπαίνουν προσωπικά δεδομένα στη μέση)
    Τσεκαρεις βαση του χαρτιου που βεβαιαωνει την εξοφληση των τελων κυκλοφοριας το ονομα ή ονοματα των προηγουμενων ιδιοκτητων. Το χαρτι αναγραφει τα τελη για καθε χρονο απο τοτε που πηρε πινακιδες το οχημα και τα ονοματα των ιδιοκτητων. Βαση του ονοματος ή των ονοματων ψαχνεις λιγο και βρισκεις.
    Αν παρεις απο μαγαζι ζητα το συγκεκριμενο χαρτι. Υποχρεουνται να το εκδοσουν, ουτως ή αλλως για να γινει μεταβιβαση.
    MADE IN JAPAN 日本製

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Τσεκαρεις βαση του χαρτιου που βεβαιαωνει την εξοφληση των τελων κυκλοφοριας το ονομα ή ονοματα των προηγουμενων ιδιοκτητων. Το χαρτι αναγραφει τα τελη για καθε χρονο απο τοτε που πηρε πινακιδες το οχημα και τα ονοματα των ιδιοκτητων. Βαση του ονοματος ή των ονοματων ψαχνεις λιγο και βρισκεις.
    Αν παρεις απο μαγαζι ζητα το συγκεκριμενο χαρτι. Υποχρεουνται να το εκδοσουν, ουτως ή αλλως για να γινει μεταβιβαση.
    to παιρνεις κι απο την εφορια αυτο το χαρτι και δεν ειναι προσωπικο δεδομενο. απλα λες τον αριθμο κυκλοφοριας του οχηματος.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιλογη τυπου μηχανης με βαση την χρηση της
    από robber στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2015, 10:46
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2009, 00:42
  3. Βοήθεια για επιλογη καινούργιας μηχανής.
    από AchilleasDucati στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2009, 14:25
  4. Βοηθεια παιδες,για επιλογη πρωτης μηχανης
    από gatoupardos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 20:02
  5. Low budget?
    από mpou στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 06:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •