ναι, το CB το εχω ακομα.
Θα τα πουμε και απο κοντα.![]()
ναι, το CB το εχω ακομα.
Θα τα πουμε και απο κοντα.![]()
-------------
I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
-- Bruce Baum
CB400SF '97
CBR600F '03
Φίλε μου έκανες την καλύτερη all-around ασφάλτινη επιλογή που υπάρχει αυτή τη στιγμή για εμένα .
Το εργαλείο το είχα και εγώ σε μάυρο , ήταν μοντέλο 2001 . Όταν το πήρα έιχε 2000 χλμ.!!!!!! και μπορώ να πω με σιγουριά οτι όταν κοιτάζω την ηλίθια φάτσα μου στο καθρέφτη ακόμα με μουτζώνω που το πούλησα .
Έχει γκάζι , ούχι πολύ , αλλά όσο χρειάζεται
για να γουστάρεις .
Μπορείς να πας όπου θες και με δεύτερο άτομο . Μπαγκάζια παίρνει .
Τα κάνει όλα και συμφέρει .
Έχε το νού σου μόνο για τον τεντωτήρα της καδένας του εκκεντροφόρου , άν οταν ανοίγεις το γκάζι χαμηλά , εν στάσει , μέχρι τις 3000 στροφές ακούς ένα θόρυβο απο τον κινητήρα κοντά στη τάπα των λαδιών καλό είναι να τον αλλάξεις .
Μην κάνεις τη μ.....α και πας σε συνεργείο . Αγόρασε τον και θα σου στείλω οδηγίες πως αλλάζει . ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ......!!!@@###
Κατα τ'αλλα καλορίζικο , καλοτάξιδο .
Αααα και για το θέμα της άνεσης όπως έισαι άλλαξε μια ζελατίνα και βάλε μια άλλη και θα δείς την διαφορά . Μέχρι τα 160 δεν θα χρειάζεται να σκύβεις και δεν θα σε πονάει ο αυχένας σου . Αν θες βοήθεια για οποιδήποτε θέμα εδώ είμαστε .
καλοριζικο, καλοταξιδο και πολλα ομορφα χιλιομετρα να "γραψετε"...
![]()
psssss kai foto to ergaleio!!!!...eisia arxontiko palikari!...oxi mitsako mou..na to pieseis stis strofes, na to kinigiseis...na to dagkoseis sto larriggi..akous ekei akoma de piezeis....ntropi kai pali ntropi!..kai ekeino to diplo stand..ksilose to..tha kerdiseis 0.7893 kms teliki!
oti eixa na po sta eipa apo konta....edo grafo gia na diloso paron!!!!
parola auta
kalotaksido, kaloriziko , paraaaaa polla miriometra gemata kefi, fantasia prosoxi kai gkazia!
OFTEN CHALLENGED
NEVER BEATEN