Καλά, αν δεν βγάλεις άκρη προσπάθησε εδώ: http://www.metasystem.gr/el/
Καλά, αν δεν βγάλεις άκρη προσπάθησε εδώ: http://www.metasystem.gr/el/
Και εγώ κλαίω τα χρήματα για μια Κινέζικη μπαταρία που πήρα, αλλά δεν θα έπαιρνα πάλι δύο Κινέζικες γιατί η πίκρα όταν σε αφήνουν είναι μεγάλη. Επίσης να ενημερώσω ότι έχω τον scorpio sr600i και εδώ και 12 χρόνια, λειτουργεί άψογα. Τον έχω μεταφέρει σε τρεις διαφορετικές μηχανές. Τα έβγαλε τα χρήματα του και συνεχίζει, σκύλος στην κυριολεξία.
Νομίζω πως ήταν να γίνει,ουσιαστικά η λειτουργία "ακύρωσης" του kill switch στον συναγερμό "παίζει" με ένα ρελεδακι ή μια είσοδο.Αλίμονο αν έσκαγαν οι πλακέτες έτσι.
Αν τα έφτυσε η πλακέτα είναι άλλο θέμα.Και εγώ με σταντ,διακόπτη και κλειδί κλείνω συνεχώς και δεν έχει κάνει κιχ ο συναγερμός.
ο συγκεκριμένος συναγερμός δεν είναι "φτηνιάρικος κινέζικος". Δε θα τον έβαζα στη μηχανή αν ήταν τέτοιος. Έχει συγκεκριμένη ποιότητα κατασκευής πιστοποιήσεις και κατασκευάζεται Taiwan.
Απλά δεν είναι ο "μαρκάτος" που θα πληρώσεις τη συσκευασία και το αυτοκόλλητο στην 3πλάσια τιμή.
Όταν θα έχω νεώτερα θα σας γράψω τι έγινε τελικά.
με τον kentall ειμαι καταευχαριστημενος εγω..και ηταν και δωρο με την αγορα της μηχανης
Συγγνώμη για το οφ τοπικ:πότε ήταν 10 € το ΚΤΕΟ;ανεκαθεν 25 το θυμάμαι για μοτοσυκλέτες.
Τζίφος προς το παρόν. Έπαιξα και με ευαισθησία και δεν άλλαξε κάτι. Βαράει το κραδασμικό άνευ λόγου σε άκυρα χρονικά διαστήματα. Μπορεί σε 5 μπορεί σε 10 λεπτά μπορεί σε 20.
πρωί πρωί ξύπνημα και παραμάσχαλα πολύμετρο-σπρέυ επαφών κλπ κλπ συμπραγκαλα.
Επιστρέφω με καλά νέα. Έφτιαξα το συναγερμό ανέξοδα. Ο μηχανισμός κραδασμικού ήταν εύκολος σε πρόσβαση και καλιμπραρίστηκε με ένα απλό κατσαβιδάκι. Βρήκα στο ίντερνετ οτι υπάρχουν περιπτώσεις τέτοιων αισθητήρων κραδασμού να χάσουν την αρχική τους θέση αν υπάρξουν on off βίαια και σε σύντομο χρόνο. Κάθε φορά που παίρνουν full ρευμα ή μένουν σε θέση standby έχουν και ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο που φτάνουν από τη 1 θέση στην άλλη.
Προφανώς με τα απανωτά και γρήγορα kill switch έγινε αυτό που έγραφα πιο πάνω.
Τον έχω κυκλωμένο στις παρακάτω φωτογραφίες με κόκκινο. Για να σας δώσω μια εικόνα πως μοιάζει είναι ένα βαρελάκι σαν εκκρεμές που περιβάλλεται από ένα πηνίο.
Οι πλακέτες και οι φύσες πλύθηκαν με σπρέυ επαφών και ξανακούμπωσαν. Μου έκανε εντύπωση η ποιοτική κατασκευή του συναγερμού σε κολλήσεις πλακέτας αλλά και στα ολοκληρωμένα του. Φοράει μάλιστα και Samsung controller chip που θεωρείται κορυφή.
Φωτογραφίες ακολουθούν.
sniper....εξήγησέ μου ξανά το λόγο που πρέπει να χρυσοπληρώσω στη τριπλάσια τιμή έναν META που είναι ίδιας ποιότητας σωθικών με τον συγκεκριμένο.
Εάν έχεις συνδέσει το singnal+ στο κιλ σουιτς είναι λάθος. Να το ξηλώσεις και να το συνδέσεις στον κεντρικό διακόπτη.