Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Ταξιδι Με Βαν απο Γαλλια Ελλαδα

η νουκατι πλεον ειναι walk in http://www.ducati.com/ducati_museum/...017.do#tariffe

λογικα με αυτο που εγηνε να εχουν ψαχτιρια αλλα εμενα τα μηχανακια εχουν χαρτια αρα δεν εχουμε θεμα και το αμαξι θα ειναι ενα BMW 120i οχι βανακι. Θα δω μπας και προλαβουμε Φεραρρι και Ντουκατι μαζι.

Φεβγουμε απο Λιλλ 6 το πρωι μεσημερι να ημαστε στουγαρδη για να δουμε και μερσεντες και πορσε.
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος
    Κάποτε που έμενα μεταξύ Λονδίνου και Valenciennes είχα κατέβει με αμάξι 2 καλοκαίρια. Ακόμα έχω κάνει περίπου την ίδια διαδρομή με Nissan 300Ζ twin turbo 2 φορές και μία με KLE 500. προτιμουσα πάντα -ιδίως τον χειμώνα - Autoroute και μιά φορά που ξημερωθήκαμε στο ανέβα Γενεύη (Formula 1 Hotel 500 m μεσα στην Γαλλία) με 10 πόντους χιόνι δικαιώθήκαμε για τα παραπάνω λεφτά σε διόδια. Γενικά δεν χρειάζεται να μπεις Λουξεμβούργο Γερμανία κτλ. Γαλλία-Γενεύη-ΜονΜπλαν-Ιταλία. και βέβαια Ανκόνα ούτε Βενετία ούτε Μπάρι. Αν θες κάτι παραπάνω στείλε πμ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Leon67 Προβολή μηνύματος
    Κάποτε που έμενα μεταξύ Λονδίνου και Valenciennes είχα κατέβει με αμάξι 2 καλοκαίρια. Ακόμα έχω κάνει περίπου την ίδια διαδρομή με Nissan 300Ζ twin turbo 2 φορές και μία με KLE 500. προτιμουσα πάντα -ιδίως τον χειμώνα - Autoroute και μιά φορά που ξημερωθήκαμε στο ανέβα Γενεύη (Formula 1 Hotel 500 m μεσα στην Γαλλία) με 10 πόντους χιόνι δικαιώθήκαμε για τα παραπάνω λεφτά σε διόδια. Γενικά δεν χρειάζεται να μπεις Λουξεμβούργο Γερμανία κτλ. Γαλλία-Γενεύη-ΜονΜπλαν-Ιταλία. και βέβαια Ανκόνα ούτε Βενετία ούτε Μπάρι. Αν θες κάτι παραπάνω στείλε πμ.
    προσπαθω να σωσω μερικα λεφτα μην μου παει πανω απο 1000ρικο χωρις τα γαλλικα διοδια ειμαστε οριακα.. ας ελπισουμε για καλο καιρο οπως τωρα.
    εχω ηδη κλησει μεσω airbnb σπιτι σε ενα χωριο εξω απο Στουτγαρδη και ενα κοντα στην Ιμολα. (62ε και 52ε) για 3 ατομα.
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος
    Την επόμενη φορά δοκίμασε και κάτι σαν Formula 1 hotel. Δεν πρόσεξα πότε θα ξεκινήσεις αλλά προσοχή στους δευτερεύοντες δρόμους εάν έχει παλιόκαιρο και αν είναι κοντά σε αργίες. Πρόσεξα ότι θες να περάσεις από 1-2 μουσεία. ΟΚ λοιπόν για επιλογή διαδρομής δεν έχω να πώ τίποτα αλλά για καράβι ΜΟΝΟ Ανγκώνα.

γιατι οχι Bari

δεν θα παμε απο δευτερευοντες δρομους, θα βγουμε Βελγιο και μετα κατω προς Στουγαρδη φεβγουμε 11 Ιανουαριου απο εδω σταση 12 μετα την Στουγαρδη και μια ακομη Μπολονια...

το ταξιδι απο Ανκονα ειναι 19 ωρες απο Μπαρι 9

και γυριζω Μονιμα αρα δεν παιζει επομενη φορα χαχαχαχα...
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος
    Καλώς να μας έρθεις μόνιμα, Από Μπάρι δεν είναι 9 μεχρι Πάτρα. Ο δρόμος μετά από Rimini κάπου γίνεται 2 λουρίδες και χειροτερεύει μετά από Ανκόνα. Είναι πολλά χλμ Αncona Bari και από Αncona έχεις μπει στην Νοτια Ιταλία. έχω κατέβει μέχρι Οτραντο με αμάξι και έχω πάρει και μιά φορά το ferry από Bari. Δεν θα το ξανάκανα. Όσο για διαδρομή από Γερμανία υπολόγισαι και κόστος σήματος στην Ελβετία και αρκετά παραπάνω χλμ σε καύσιμο αλλά και χρόνο εκτός αν το να πάς σε μουσεία είναι επιτακτικό. Από δευτερεύοντες μην πάς αν θες να μείνεις εντός χρονοδιαγράμματος. Γνώμες μου.... Κατα τα άλλα καλό ταξίδι και καλώς να έρθεις στην Ελλάδα. Αλήθεια που θα εγκατασταθείς εδώ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Leon67 Προβολή μηνύματος
    Καλώς να μας έρθεις μόνιμα, Από Μπάρι δεν είναι 9 μεχρι Πάτρα. Ο δρόμος μετά από Rimini κάπου γίνεται 2 λουρίδες και χειροτερεύει μετά από Ανκόνα. Είναι πολλά χλμ Αncona Bari και από Αncona έχεις μπει στην Νοτια Ιταλία. έχω κατέβει μέχρι Οτραντο με αμάξι και έχω πάρει και μιά φορά το ferry από Bari. Δεν θα το ξανάκανα. Όσο για διαδρομή από Γερμανία υπολόγισαι και κόστος σήματος στην Ελβετία και αρκετά παραπάνω χλμ σε καύσιμο αλλά και χρόνο εκτός αν το να πάς σε μουσεία είναι επιτακτικό. Από δευτερεύοντες μην πάς αν θες να μείνεις εντός χρονοδιαγράμματος. Γνώμες μου.... Κατα τα άλλα καλό ταξίδι και καλώς να έρθεις στην Ελλάδα. Αλήθεια που θα εγκατασταθείς εδώ?

δεν περναμε απο Ελβετια... και παμε Ιγουμενιτσα οχι Πατρα...

επισης αν παμε κατω γαλλια πληρουνουμε τα γαλλικα γαμοδιοδια που μας βγενεουν περιπου 100ε...

εχω ηδη κλησει σπιτι εξω απο Στουγαρδη και Μπολονια τωρα μενει να δουμε αν θα παρουμε πλοιο απο Ανκονα η Βαρι.. αναλογα την ορεξη του Οδηγου...
    ORGIA!!!!!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    ena GITANE cross p6 regolarita να μου φερεις ερχομενος εδω..

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 17:06
  2. Από την Ελλάδα με αγάπη !
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2006, 07:20
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2004, 08:59
  4. Πως να φτιάξετε αεροπλανάκι με κινητήρα απο μύγες
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ