εχω παρα πολλα να σου πω γιατι πολυ προσφατα εκανα το ιδιο αλλα θα περιοριστω στο .............ΠΡΟΣΕΧΕ τους επαγγελματιες, την "καλη δουλεια" το "after sales service" την "καλη" ποιοτητα ,την αψογη συνεργασια,το "αριστα" καταρτισμενο προσωπικο μας και το χαμογελο του λαμογιου.
υγ αν θελεις να σου πω ποιους ΜΗΝ και ποιους ΝΑΙ ευχαριστως.
http://m.imdb.com/title/tt0091541/?r...nm_knf_act_i68
Κάπως έτσι τη βλέπω τη δουλειά.
Αν μπορούσες να κάνεις και συμφωνία να προμηθευόσουν εσύ τα υλικά θα ήταν καλύτερο νομίζω![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
και τα δυο. Μεσω ξαδερφου της συμβιας "δικος" μας ανθρωπος και για καποιους μονος μου.
αν μπορεσεις να δουλεψεις με μαστορες ξεχωριστα ειναι καλυτερα κατα την γνωμη μου αρκει να καταφερεις να συντονισεις συνεργεια να δουλευουν μαζι η και διαδοχικα μολις τελειωνει ο ενας να μπαινει ο αλλος -σημαντικο αυτο- και να μην σε καθυστερουν.Μην κανεις πισω σε τπτ ειτε για χρηματα -σχεδον ολοι θα στα ζητησουν μαυρα- οποτε παιρνει παζαρι αλλα ουτε και στην ποιοτητα του υλικου και της δουλειας τους.
Σβερκωσα εναν και πεσαν οι σχετικες ψιλες γιατι ηταν καλος "επαγγελματιας" οποτε προσεχε το αυτο και εχε τους απο κοντα.Επιβαλλεται η καθημερινη και πολυωρη παρουσια σου.Αν αυτο φαινεται ενοχλητικο για αυτους στα φρυδια σου.Εσυ θα λουστεις για παντα τη κακοτεχνια και την λαλακια του.
Εννοειται οτι δεν εξοφλεις ΚΑΝΕΝΑΝ πριν κανεις δοκιμη για μερες ισως και μηνες για την δουλεια του πχ υγρασιες η υδραυλικα που θα φανουν οχι αμεσως.
Χωρις να σε απογοητευσω γερο στομαχι και μεγαλο στομα να καταπινεις τα παντα και ............
τα υπολοιπα με pm
Τα έχω κάνει και τα δύο, υπάρχουν + και -. Τα συνεργεία που θα βρεις μόνος, δεν σημαίνει πως μπορείς να ελέγξεις τι κάνουν. Το φτηνό σε τέτοιες δουλειές, μπορεί να γίνει πολύ ακριβό ΠΟΛΥ εύκολα. Με τον εργολάβο, συνεννοείσαι πιο εύκολα και τους τρέχει αυτός. Μπορείς να βρεις τα υλικά εσύ εννοείται και να στα βάλει, δεν χρειάζεται να πας στους "δικούς" του.
Μιας και τα έχω δει και τα δύο όπως σου είπα, θα επέλεγα εγολάβο.
Κανόνας απαράβατος. Για κανέναν λόγο, δεν επιλέγεις "φίλους" και συγγενείς στις επισκευές.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Θα πρέπει να ξεκινήσεις με μια σειρά. Από μπάνιο-κουζίνα που μπορεί να έχεις τα μεγαλύτερα μερεμέτια και από εκεί και πέρα με σειρά θα προχωρήσεις σε εγκατάσταση καλοριφέρ, τοίχους, κουφώματα, πατώματα και τέλος ο ελαιοχρωματιστής. Τα σώματα καλό θα ήταν να κρεμαστούν στο τέλος για να γίνουν πιο εύκολα οι δουλειές στον τοίχο και τα πατώματα, αλλά γίνονται και με αυτά αν υπάρχει ανάγκη.
ψαναψόφα φούστη γλάρε