δεν βάζεις κάτι παραπάνω να πάρεις κανά fmx; ίδια χαρ/κα αλλά σαφώς λιγότερο σκισμένα
δεν βάζεις κάτι παραπάνω να πάρεις κανά fmx; ίδια χαρ/κα αλλά σαφώς λιγότερο σκισμένα
Για να βάλω το κάτι παραπάνω πρέπει να περιμένω μέχρι τέλος καλοκαιριού και δεν νομίζω να περιμένω μέχρι τότε (πάντως πολύ όμορφο το honda αν είχα τα φράγκα το έπαιρνα χθες)
Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα
XT, FMX, DR, NX, XF, KLR... Ολα την ιδια δουλεια κανουνε με την ιδια αξιοπιστια και, εν πολλοις, τον ιδιο χαρακτηρα, αλλο λιγο καλυτερα αλλο λιγο χειροτερα, αναλογα τον τομεα τον οποιο εξεταζουμε..
Παρε οποιο θα βρεις σε καλυτερη κατασταση σε σχεση με την τιμη του. Πρωτο μεγαλο μηχανακι θα ειναι οποτε, οποιο και αν ειναι θα το ερωτευτεις.
Αν ειχες πηγες εσοδων θα σου ελεγα να περιμενες μεχρι την ανοιξη. Τωρα καλυτερα παρ'το αμεσα μη φας και τα λεφτα που ηδη εχεις στην ακρη και πηγαινεις ταξιδια με το fly..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Μόνο ότι πάρεις να μπορεί να δουλέψει και στο χωράφι.
Για όταν το βαρεθείς
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
asyrapogiannos7@ Δε νομίζω ότι τα μηχανάκια που ψάχνεις είναι ιδανικά για να πηγαίνεις Χανιά-Ηράκλειο ή Λασίθι. Θες ένα δρομίσιο μηχανάκι κατά τη γνώμη μου.
ΥΓ. Το πορτοκαλί το περνάμε, δεν τραβάμε χειρόφρενο ειδικά όταν είμαστε κοντά και μας έχει κολλήσει και κάποιος βιαστικός από πίσω. Η αντίδραση που περιγράφεις στο συμβάν ήταν επιεικώς ανώριμη. Κάτι τέτοια κάνετε ορισμένοι και μας έχει βγει το όνομα ότι δε ξέρουμε να οδηγούμε εδώ στη Κρήτη.![]()
ποτέ δεν περνάμε το πορτοκαλί ειδικά μέσα στην πόλη ειδικά όταν δεν έχουμε χιλιόμετρα μαζεμένα !!! που ξέρω εγώ ότι ο δεξιά μου δεν βιάζεσαι να ξεκινήσει και να φύγει κατεθειαν με το πράσινο του? Και με πάρει στο καπό πάνω βόλτα εμένα και τον φίλο μου ??? Μην τρελαθούμε τελείως!!!
Έσοδα παίζουν μόνο το καλοκαίρι και τις γιορτές που πάω στου πατέρα μου και βοηθάω στη δουλειά
Θα αρχίσω να ψάχνω από τώρα πριν βγάλω το δίπλωμα γιατί μπορεί να κάτσει κάτι καλό μην το χάσω ( το πλάνο είναι να δώσω το σκούτερ το οποίο είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση κοντά στα 1000 και να βάλω ακόμα 300 )
Είμαστε η μόνη γαμω χώρα στην Ευρώπη που όταν δούμε πορτοκαλί αντί να πατάμε φρένο πατάμε Γκάζι... Ανοίγουμε και κανένα Κ.Ο.κ που και που να τα φρεσκάρουμε. Το πορτοκαλί το περνάμε μόνο αν έχουμε πολλά χλμ και είμαστε κοντά στο φανάρι ώστε το φρενάρισμα να είναι επικίνδυνο για λόγους ευνόητους... Και ναι οι Κρητικοί είμαστε από τους χειρότερους οδηγούς στο Πανελλήνιο...![]()
astrapogiannos7@ όσο ανάβει πορτοκαλί οι άλλοι έχουν κόκκινο. Μη ψαρώνεις λοιπόν άμα βλέπεις μπάτσους και μη προσπαθείς να τους το παίξεις καλό παιδί και συνετός οδηγός γιατί όπως είδες από τη φάση που περιέγραψες δε μασάνε από τέτοια. Άλλωστε δεν είναι άσχετοι, ξέρουν πότε υπάρχει επικινδυνότητα και ποιοί είναι οι κάγκουρες, για χαζούς τους έχεις.
xarisiero@ πολύ ραγιάς είσαι βρε φίλε. Εσύ δηλαδή θεωρείς τον εαυτό σου καλό ή κακό οδηγό; Δηλαδή είσαι η εξαίρεση σε αυτό που πιστεύεις για τους Κρητικούς ή είσαι κι εσύ μία από τα ίδια αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις γιατί είναι η μοίρα σου; Σε μπέρδεψα; :Ρ
Το ότι αυτό το thread έχει φτάσει 3 σελίδες με ξεπερνάει....ενώ κάνει μπαμ απ το τέλος της πρώτης τι και πως.....![]()
Throttle that mysterious friend of ours
ρε φίλε εγώ όταν σταμάτησα είχε κόκκινο έκαψε κόκκινο καθαρό ο μαλακας και ναι είμαι καλό παιδί προσεχτικος πάντα και παντού με μπατσους ή χωρίς! και όποιος δεν μασάει και το παίξει άντρας να έρθει εκείνη τη στιγμή να μου το πει!!! κοτουλες είναι όλοι και νομίζουν ότι αν σε αγριοκοιταξουν κάνουν κάτι και αν είναι να πουλήσουν μαγκιά το κάνουν από 4 μέτρα μακριά οπότε αλλού αυτά όταν πρόκειται για την ασφάλεια τη δική μου και τον γύρω μου κάνω τα πάντα σωστά είμαι υπεύθυνος με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μου
Μην ψαρώνετε με τους βοσκους μαγκιές κάνουν για να σε ψαρωσουν μια ζωή τα ίδια μόλις ζορίσει η κατάσταση το παίζουν σηφηδες
Βρε είδες τους μπάτσους κι έκλασες μέντες![]()
Πέρα από τη πλάκα είναι επικίνδυνο να πλακώνεσαι στα φρένα όταν πλησιάζεις το φανάρι και σου ανάψει πορτοκαλί. Θα πρέπει να έχεις ένα περιθώριο 30 μέτρων τουλάχιστον για να σταματήσεις με ασφάλεια και να μη στη παίξει από πίσω κάποιος.
Το ΧΤ δε κάνει ούτε για τα χωράφια ούτε για την Εθνική.