Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Σύντροφοι μηχανόβιοι βασανίζομαι !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    δεν βάζεις κάτι παραπάνω να πάρεις κανά fmx; ίδια χαρ/κα αλλά σαφώς λιγότερο σκισμένα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Για να βάλω το κάτι παραπάνω πρέπει να περιμένω μέχρι τέλος καλοκαιριού και δεν νομίζω να περιμένω μέχρι τότε (πάντως πολύ όμορφο το honda αν είχα τα φράγκα το έπαιρνα χθες )
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    XT, FMX, DR, NX, XF, KLR... Ολα την ιδια δουλεια κανουνε με την ιδια αξιοπιστια και, εν πολλοις, τον ιδιο χαρακτηρα, αλλο λιγο καλυτερα αλλο λιγο χειροτερα, αναλογα τον τομεα τον οποιο εξεταζουμε..
    Παρε οποιο θα βρεις σε καλυτερη κατασταση σε σχεση με την τιμη του. Πρωτο μεγαλο μηχανακι θα ειναι οποτε, οποιο και αν ειναι θα το ερωτευτεις.
    Αν ειχες πηγες εσοδων θα σου ελεγα να περιμενες μεχρι την ανοιξη. Τωρα καλυτερα παρ'το αμεσα μη φας και τα λεφτα που ηδη εχεις στην ακρη και πηγαινεις ταξιδια με το fly..
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Μόνο ότι πάρεις να μπορεί να δουλέψει και στο χωράφι.
    Για όταν το βαρεθείς
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikma
    asyrapogiannos7@ Δε νομίζω ότι τα μηχανάκια που ψάχνεις είναι ιδανικά για να πηγαίνεις Χανιά-Ηράκλειο ή Λασίθι. Θες ένα δρομίσιο μηχανάκι κατά τη γνώμη μου.

ΥΓ. Το πορτοκαλί το περνάμε, δεν τραβάμε χειρόφρενο ειδικά όταν είμαστε κοντά και μας έχει κολλήσει και κάποιος βιαστικός από πίσω. Η αντίδραση που περιγράφεις στο συμβάν ήταν επιεικώς ανώριμη. Κάτι τέτοια κάνετε ορισμένοι και μας έχει βγει το όνομα ότι δε ξέρουμε να οδηγούμε εδώ στη Κρήτη.

ποτέ δεν περνάμε το πορτοκαλί ειδικά μέσα στην πόλη ειδικά όταν δεν έχουμε χιλιόμετρα μαζεμένα !!! που ξέρω εγώ ότι ο δεξιά μου δεν βιάζεσαι να ξεκινήσει και να φύγει κατεθειαν με το πράσινο του? Και με πάρει στο καπό πάνω βόλτα εμένα και τον φίλο μου ??? Μην τρελαθούμε τελείως!!!

Έσοδα παίζουν μόνο το καλοκαίρι και τις γιορτές που πάω στου πατέρα μου και βοηθάω στη δουλειά
    Θα αρχίσω να ψάχνω από τώρα πριν βγάλω το δίπλωμα γιατί μπορεί να κάτσει κάτι καλό μην το χάσω ( το πλάνο είναι να δώσω το σκούτερ το οποίο είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση κοντά στα 1000 και να βάλω ακόμα 300 )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Μόνο ότι πάρεις να μπορεί να δουλέψει και στο χωράφι.
    Για όταν το βαρεθείς
    Αυτό εννοείται για βόλτες στο βουνό θα είναι μούρλια !!! τώρα μόνο με το αγροτικό πάω Ψηλορείτη και χαλαρώνω λιγάκι με την μηχανή θα έχει πολύ περισσότερη πλάκα και θα αποκτήσω εμπειρία από την οδήγηση off-road

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikma Προβολή μηνύματος
    asyrapogiannos7@ Δε νομίζω ότι τα μηχανάκια που ψάχνεις είναι ιδανικά για να πηγαίνεις Χανιά-Ηράκλειο ή Λασίθι. Θες ένα δρομίσιο μηχανάκι κατά τη γνώμη μου.

ΥΓ. Το πορτοκαλί το περνάμε, δεν τραβάμε χειρόφρενο ειδικά όταν είμαστε κοντά και μας έχει κολλήσει και κάποιος βιαστικός από πίσω. Η αντίδραση που περιγράφεις στο συμβάν ήταν επιεικώς ανώριμη. Κάτι τέτοια κάνετε ορισμένοι και μας έχει βγει το όνομα ότι δε ξέρουμε να οδηγούμε εδώ στη Κρήτη.
    Είμαστε η μόνη γαμω χώρα στην Ευρώπη που όταν δούμε πορτοκαλί αντί να πατάμε φρένο πατάμε Γκάζι... Ανοίγουμε και κανένα Κ.Ο.κ που και που να τα φρεσκάρουμε. Το πορτοκαλί το περνάμε μόνο αν έχουμε πολλά χλμ και είμαστε κοντά στο φανάρι ώστε το φρενάρισμα να είναι επικίνδυνο για λόγους ευνόητους... Και ναι οι Κρητικοί είμαστε από τους χειρότερους οδηγούς στο Πανελλήνιο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    Έσοδα παίζουν μόνο το καλοκαίρι και τις γιορτές που πάω στου πατέρα μου και βοηθάω στη δουλειά
    Θα αρχίσω να ψάχνω από τώρα πριν βγάλω το δίπλωμα γιατί μπορεί να κάτσει κάτι καλό μην το χάσω ( το πλάνο είναι να δώσω το σκούτερ το οποίο είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση κοντά στα 1000 και να βάλω ακόμα 300 )
    ούτε λεφτά έχεις ούτε δίπλωμα. λάθος βήματα κάνεις παλικάρι μου, θα στραβοπατήσεις και θα φας τα μούτρα σου.

astrapogiannos7@ όσο ανάβει πορτοκαλί οι άλλοι έχουν κόκκινο. Μη ψαρώνεις λοιπόν άμα βλέπεις μπάτσους και μη προσπαθείς να τους το παίξεις καλό παιδί και συνετός οδηγός γιατί όπως είδες από τη φάση που περιέγραψες δε μασάνε από τέτοια. Άλλωστε δεν είναι άσχετοι, ξέρουν πότε υπάρχει επικινδυνότητα και ποιοί είναι οι κάγκουρες, για χαζούς τους έχεις.

xarisiero@ πολύ ραγιάς είσαι βρε φίλε. Εσύ δηλαδή θεωρείς τον εαυτό σου καλό ή κακό οδηγό; Δηλαδή είσαι η εξαίρεση σε αυτό που πιστεύεις για τους Κρητικούς ή είσαι κι εσύ μία από τα ίδια αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις γιατί είναι η μοίρα σου; Σε μπέρδεψα; :Ρ

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Το ότι αυτό το thread έχει φτάσει 3 σελίδες με ξεπερνάει....ενώ κάνει μπαμ απ το τέλος της πρώτης τι και πως.....
    Throttle that mysterious friend of ours

ρε φίλε εγώ όταν σταμάτησα είχε κόκκινο έκαψε κόκκινο καθαρό ο μαλακας και ναι είμαι καλό παιδί προσεχτικος πάντα και παντού με μπατσους ή χωρίς! και όποιος δεν μασάει και το παίξει άντρας να έρθει εκείνη τη στιγμή να μου το πει!!! κοτουλες είναι όλοι και νομίζουν ότι αν σε αγριοκοιταξουν κάνουν κάτι και αν είναι να πουλήσουν μαγκιά το κάνουν από 4 μέτρα μακριά οπότε αλλού αυτά όταν πρόκειται για την ασφάλεια τη δική μου και τον γύρω μου κάνω τα πάντα σωστά είμαι υπεύθυνος με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μου

Μην ψαρώνετε με τους βοσκους μαγκιές κάνουν για να σε ψαρωσουν μια ζωή τα ίδια μόλις ζορίσει η κατάσταση το παίζουν σηφηδες

Βρε είδες τους μπάτσους κι έκλασες μέντες
    Πέρα από τη πλάκα είναι επικίνδυνο να πλακώνεσαι στα φρένα όταν πλησιάζεις το φανάρι και σου ανάψει πορτοκαλί. Θα πρέπει να έχεις ένα περιθώριο 30 μέτρων τουλάχιστον για να σταματήσεις με ασφάλεια και να μη στη παίξει από πίσω κάποιος.

Το ΧΤ δε κάνει ούτε για τα χωράφια ούτε για την Εθνική.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikma Προβολή μηνύματος

Το ΧΤ δε κάνει ούτε για τα χωράφια ούτε για την Εθνική.
    Bασικα και για τα δυο κανει απλα με υποχωρησεις. Αν θελει καποιος καθαροαιμη αποδοση enduro ας παρει ενα αγωνιστικο και αν θελει φουλ ανεση στην Εθνικη παιρνει sport touring.
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αλητες μηχανοβιοι
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2004, 21:11
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2004, 13:24
  3. Αλήτες Μηχανόβιοι...
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17