Είναι αξιόλογο εργαλείο για πολλές δουλειές.Το XR είναι η on version του με 19'' τροχό και το XC το πιο off με 21'' ακτινωτό.Νομίζω πως θα σου ταίριαζε καλύτερα το πρώτο.Βρίσκεις στοκ του 2016 με τιμή κοντά στα 10 χιλιάρικα.
Είναι αξιόλογο εργαλείο για πολλές δουλειές.Το XR είναι η on version του με 19'' τροχό και το XC το πιο off με 21'' ακτινωτό.Νομίζω πως θα σου ταίριαζε καλύτερα το πρώτο.Βρίσκεις στοκ του 2016 με τιμή κοντά στα 10 χιλιάρικα.
Δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό που λες, παντως δεν ισχύει σε ολες τις περιπτώσεις.
πχ πως μπορείς να πείς οτι δεν έκαναν τιποτα για το βάρος οταν το Africa Twin 750 του τότε με τους 62 ίππους ήταν 205 κιλά άδειο. ενώ το σημερινό 1000 με 94 ιππους ζυγίζει 208 στην απλή μορφή του ενώ εχει πολύ πιο στιβαρό σκελετό, φρένα αναρτήσεις κλπ. ?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Επειδή ακούω συχνά την ίδια απάντηση! Τι το θες το ον οφ ρε φίλε??? Πήγαινε πάρε ενα στρεετ και ενα εντουρακι! Λοιπόν το ον οφ το παίρνεις γιατί έχει ξεκουραστη θέση οδήγησης για ένα μακρινό ταξίδι και "απλετους" χώρους για να βάζεις τα διάφορα που θέλεις μαζί σου, σκηνές, σλιπινγκ μπαγκ, υποστρώματα κτλ συν ότι τα περισσότερα έχουν και άψογη θέση για τον οπίσω!!! Επειδή λοιπόν έχεις πάρει ον οφ και συνεπάγεται αυτό απαραιτητος ότι είσαι και λίγο της περιπέτειας, θέλεις εκεί που θα πηγαίνεις την βολτουλα σου να πας να ρίξεις και μία ματιά Π.Χ. στις λίμνες αρρενες, δύσκολο χώμα και ίσως αρκετή λάσπη αλλά όμως δε σε νοιάζει γιατί??? Μα φυσικά γιατί έχεις πάρει ον οφ!!! Ενώ αν είχες εντουρακι ας πούμε η ποιο μακρινή σου βόλτα θα ήταν μέχρι την λιμνη τσελεπη!!! Όπως αν είχες σπορ τουρινκ ή στρεετ ή πες το όπως θέλεις θα είχες φτάσει στην καστορια και θα ελεγες ωραια θα ήταν να εριχνα τη σκηνή μου στη λίμνη αρρενες αλλά που να πηγαίνεις τωρα σε αυτόν το σκατοδρομο!!!! Οπότε δεν παίρνεις ον οφ ούτε για να ξύνεις γόνατα ούτε για να περνάς νεροφαγωματα και κορμούς με σουζα εκτός και αν είσαι ο chris birch (έτσι γράφεται????) και έχεις και την ktm να σου χαρίζει μηχανές για σπάσιμο!!!
Ελπίζω να έγινα αντιληφτος!!!!!!
"Δεν είμαι Μωαμεθανός
ούτε και ανήκω κανενός
Σ’ όσους και να πάω τόπους
ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους"
Θα συμφωνησω με τον από πάνου!!!! Ήμουν έτοιμος να πάω να πάρω το 800gs όταν σε ένα περιοδικό (οχι με εσωρουχα!!!!!!!) είδα το 800xc και τότε ... https://youtu.be/vGJTaP6anOU. Και έτσι συνεχίζεται, δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή!!!! Παρε αυτό που σου αρέσει γιατί αυτό θα βλέπεις κάθε μέρα, αυτό θα καβαλας, σε αυτό θα χαιδευεις το ντεπόζιτο μετά από μία υπέροχη βόλτα!!!!
Τελευταία τροποποίηση από petros1479; 28/01/2017 στις 23:43.
"Δεν είμαι Μωαμεθανός
ούτε και ανήκω κανενός
Σ’ όσους και να πάω τόπους
ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους"
Aderfako mou ekei pou piga simera me to 990 mou mono katharo isws mporei na paei....xwris ipervoles einai olpo k sto xwma k meta piga tapa asfalto me ta lastixa mpoukomena ap ti laspi.....ki alla mixanakia einai poli kala alla.........................
Ara type as grafoume ellinika ama 8es. O an8rwpos pire mia apofasi, pes tou kalota3ido.
Καλοταξιδο οτι κ να παρεις κ καλα ασφαλη χλμ να εχεις!!!!