Σπίτι λοιπόν.....πολυ όμορφη βόλτα over 20 μηχανάκια σήμερα περάσαμε όμορφα και ήπιαμε και Καφεδαρα....
Σπίτι λοιπόν.....πολυ όμορφη βόλτα over 20 μηχανάκια σήμερα περάσαμε όμορφα και ήπιαμε και Καφεδαρα....
back to base!
ολα υπεροχα... μεχρι και ο Παναγιωτης το ελιωσε!! μας πηγε και με 112χλμ/ωρα!!! σε καποια φαση!!!
Παναγιωτη ...ωραιος καφες...παντα τετοια!!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Ο καφές τελικά ήταν απολαυστικός. ..... Πρώτη φορά μου τον σερβηραν σε πιατέλα.
στην βαση μου και εγω ολα καλα, ωραια διαδρομη, καφες, και μασα απο πητα μεχρι προβατινα, μια χαρα μας βλεπω. και στην επομενη να ημαστε καλα πρωτα ο θεος και η τσεπη.![]()
Πάω να τσιμπήσω κάτι και θα γράψω αργότερα![]()
Τελικά η εξοχή σου ανοίγει την όρεξη...
Όμορφο μέρος διαλέξατε παίδες!
Και η διαδρομή ότι έπρεπε για Κυριακάτικη χαλαρή βολτίτσα.
Και εις άλλα με υγεία.
φωτο δεν εχει....
απο το κοντερ με τα 112χ/ω του Παναγου...![]()
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Πίσω κ εγώ. Εκανα μια στάση στο πατρικό γτ ειχε προβατίνα...οχι ιδιαίτερα αθλητική κ την τιμησα δεόντως. Κ τις παγωμένες. Μπράβο ρε Πάνο...πάντα τέτοια...εχεις πολλούς γκρουπις τελικά...κ τους ανταμείψες σήμερα με το φαστ λαπ που εκανες.
Η βόλτα ήταν κοινή σκέψη μαζί με τον Κωστή (Kordix) και αν υπάρχουν credits για την πετυχεσια της, αυτά πάνε σε όλους
Χαίρομαι που περάσατε όλοι καλά και χαίρομαι ακόμη περισσότερο που γυρίσαμε όλοι με ασφάλεια στα σπίτια μας
Μικρό ντιμπριφινκ ...
Λαός το πρωί στο Περίπτερο. Είδαμε φίλους από τρία διαφορετικά forum και δύο λέσχες. Χαμογελα, πειράγματα και καλή διάθεση απ' όλους. Χαιρετηθηκαμε και τραβήξαμε το κάθε γκρουπ προς τον προορισμό του.
Πήγαμε από Παλαιά και μετά από μία μικρή στάση για ανασυγκρότηση στην βυθιζομενη γέφυρα του Ισθμού συνεχίσαμε πρός Άη Γιάννη, μέσω Λουτρών Ελένης και Αθικιων.
Φθάνοντας στο χωριό, το πρωινό τραπέζι για το μνημόσυνο έφθανε στο τέλος του και αφού περιμέναμε λίγο, μέχρι να καθαριστούν τα τραπέζια (300 άτομα κόσμος στο μνημόσυνο), κάτσαμε στην όμορφη βεράντα, η οποία ήταν όλη για πάρτη μας.
Η πλατεία γέμισε με μοτοσυκλετες, η βεράντα με μηχανοβιους και ο αέρας με τσίκνα από ψημένο κρέας.
Εκεί άρχισαν να γεννιούνται οι πρώτες σκέψεις. Βλέπετε η ώρα είχε πάει 1200 και τα στομάχια γουργουριζαν
Παραγγείλαμε καφεδάκια, σοκολάτες, πορτοκαλάδες κλπ και πάνω που περιμέναμε να μας κοπεί η όρεξη, αυτή θεριεψε και άρχισαν οι παραγγελίες για φαγητό, έτσι, από το πουθενά
Καφές λοιπόν και καπάκια μπιφτέκια, χορτόπιτες και προβατίνα! Χαμός! Το ένα τραπέζι παρασυρόταν από το άλλο και τελικά καταλήξαμε σε ενα τσιμπούσι άνευ προηγουμένου
Εκτός αυτών, κάποιος τυχερός και μετά από παράκληση μου στους συγγενείς του εκλιπόντος, τσίμπησε ΠΕΝΤΕ σακουλάκια κόλλυβα και τα κράτησε ΟΛΑ για πάρτη του!!! Άλλος συλληπηθηκε, άλλος πήρε τα κόλλυβα!!
Φέρε πίσω τα κόλλυβα ρειι!! Λίγο ντροπή ρειιιιΔεν λέω ποιός είναι, ας αποκαλυφθεί μόνος του
Πολύ γέλιο, καλή παρέα και εξαιρετικό φαγητό. Τι άλλο να ζητήσεις! Να είμαστε όλοι καλά, να βρισκόμαστε και να μοτοβολταρουμε παρέα
Ειδική μνεία στην καταπληκτική ταβέρνα της πλατείας του Άη Γιάννη, με το ομωνυμο όνομα. Δεν κάνω διαφήμιση, είναι απλά η αλήθεια.
Υπέροχοι άνθρωποι, χαμογελαστοί και άκρως εξυπηρετικοί. Η κυρία Ολυμπία (σύζυγος του ιδιοκτήτη), θα κάνει τα πάντα για να φύγετε ικανοποιημένοι.
Νοστιμότατο φαγητά, φρέσκα κρέατα, σπιτικές πίτες, καφές, γλυκό, τα πάντα όλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναπάμε. Να πάτε και εσείς, θα με θυμηθείτε. Από τιμές ... ενδεικτικά:
Χοιρινή με πατάτες 6 εύρω. Μπιφτέκι χειροποίητο με πατάτες 5 εύρω. Καφές διπλός Ελληνικός/φραπέ 1,5 εύρω!!!
Αυτά τα ολίγα, καλή εβδομάδα και είς το επανιδειν με βολτιτσα μονοήμερη για καφέ στο εξωτερικό
Φωτογραφίες σε λίγουλακι.
Edit
Το ότι πήγα με 112 χλμ Μαξ, δεν είναι αλήθεια! Πήγα με 130 στο γυρισμό ... για 5 δευτερόλεπτα μόνο, γιατί βλεποντας το κοντέρ, τρομαξα
Αυτή η βολτιτσα, μου θύμησε σε παλμό και διάθεση, εκείνη την όμορφη εκδρομή που είχαμε κάνει πέρυσι στον Πάρνωνα![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 05/02/2017 στις 18:20.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.