Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Συμμάζεμα σε αυτοκίνητο 17ετίας

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    @labrosDR800
    σου εχουν γραψει ηδη τι να κοιταξεις-φτιαξεις στο αυτοκινητο.

απο αναρτηση καλυτερα βαλε sachs. τα kyb ακομα και τα απλα (excel-g τα οποια εχω στο δικο μου ιαπωνικο) ειναι λιγο σκληρα και κοπαναει το αυτοκινητο αρκετα σε λακουβες (εχω και λιγο χαμηλο προφιλ λαστιχο).
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστώ πολύ για την καταστάλαξη μιας άποψης γιατί απο 3 εμπόρους πήρα αυτές τις 3 διαφορετικές απόψεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σε nissan almera με eibach ελατήρια τα kayaba δε δούλεψαν σωστά. Τα πίσω μάλιστα τα κόβει σαν αγγούρι για κάποιον λόγο... δε κάνω πλάκα έχω αλλάξει πέντε μέχρι τώρα από τότε που μπήκαν kyb από το 2009. Κόβονται στο πάνω μέρος δέκα δώδεκα πόντους από το πάνω άκρο τους, κάνει κάτι σαν κόλληση εκεί... Με τα monroe που είχε δούλευε καλύτερα και στο δρόμο και φυσικά δεν έκοψε ποτέ. Δε του ταίριαζαν, κάτι άλλο?

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    ^αυτο μαλλον ειναι προβλημα του ελατηριου. μιλησες με τον πωληση-αντιπροσωπο απο τον οποιο τα αγοραζεις?

ειμαι στη 2η 4αδα kyb excel-g με ελατηρια χαμηλωματος σε αυτοκινητο το οποιο δουλευετε στο οριο απο πολλους (αναβασεις, βουνα, χωματοδρομους, στροφιλικια τα παντα)
    και δεν εχουν βγαλει κανενα προβλημα.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    ^αυτο μαλλον ειναι προβλημα του ελατηριου. μιλησες με τον πωληση-αντιπροσωπο απο τον οποιο τα αγοραζεις?

ειμαι στη 2η 4αδα kyb excel-g με ελατηρια χαμηλωματος σε αυτοκινητο το οποιο δουλευετε στο οριο απο πολλους (αναβασεις, βουνα, χωματοδρομους, στροφιλικια τα παντα)
    και δεν εχουν βγαλει κανενα προβλημα.
    Δε τα αγόρασα από έναν, αν μου έσπαγε κάποιο απλά πήγαινα και το άλλαζα. 8 χρόνια με Monroe και τα ίδια ελατήρια δεν είχαν κάνει κιχ. Κάποια στιγμή όταν θα κερδίσω το λαχείο θα αλλάξω και ελατήρια και αμορτισέρ όλα μαζί και γενικά θα φτιάξω και ότι χρειάζεται ... Πλέον τα πίσω είναι Monroe και δεν έχουν πάθει κάτι δύο χρόνια που τα έχω βάλει. Φυσικά δε το πιέζω πλέον το αμαξάκι αν εξαιρέσεις 2-3 καλά φορτώματα το χρόνο ~700-800 κιλά.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Δε τα αγόρασα από έναν, αν μου έσπαγε κάποιο απλά πήγαινα και το άλλαζα. 8 χρόνια με Monroe και τα ίδια ελατήρια δεν είχαν κάνει κιχ. Κάποια στιγμή όταν θα κερδίσω το λαχείο θα αλλάξω και ελατήρια και αμορτισέρ όλα μαζί και γενικά θα φτιάξω και ότι χρειάζεται ... Πλέον τα πίσω είναι Monroe και δεν έχουν πάθει κάτι δύο χρόνια που τα έχω βάλει. Φυσικά δε το πιέζω πλέον το αμαξάκι αν εξαιρέσεις 2-3 καλά φορτώματα το χρόνο ~700-800 κιλά.
    είναι θεμα ελατηριου.. τα eibach είναι σκληρουτσικα ελατήρια και δε συνεργάζονται καλα με όλα τα αμορτισερ.. όπως κι εμενα στο cordoba ειχα βαλει στη πρωτη αλλαγη bilstein μαυρο, δουλευαν καλα και μολις χαμηλωσα το αμαξι με hr ελατήρια (που σημειωτεον τα προτεινει η ιδια η bilstein) τα φτυσανε μετα από 30000 χλμ.. ta sachs σχεδόν 120000 χλμ μετα μια χαρα κρατανε.. εσενα δεν σου εκατσαν τα kyb ετυχε να σου κατσουν τα μονροε.. αν ειχες μαμα ελατήρια τοτε στανταρ δε θα ειχες κανενα πρόβλημα με τα kyb.. βεβαια φταιε και λιγο αυτό το 700-800 κιλα φόρτωμα... είναι τεραστιο βαρος για τετοιο αμαξι..

Μαμά ήταν τα ελατήρια και τα αμορτισέρ στο κάρο μου. Eibach χαμηλώματος και σκληρότητας και monroe κάτι... Τα έβαζε η nissan sport team στα challenge. Λογικά μετά από αυτό που έγινε με τα kyb, υποθέτω πως είχαν πειραματιστεί οι μηχανικοί του Θεοχαράκη και έβαζαν τα συγκεκριμένα. Κάποια στιγμή αν έχω λεφτάκια θα ήθελα να το ξανακάνω καινούργιο το κακόμοιρο. Το φορτίο ναι το ξέρω είναι μεγάλο και όχι μόνο είναι μεγάλο είναι και για ~300 χιλιόμετρα ταξίδι και μετά ανάβαση ή κατάβαση (ανάλογα αν πηγαίνω ή φεύγω) σε πολύ πολύ άσχημο χωματόδρομο (βραχόδρομος) μεγάλη ταλαιπωρία γενικά έχει φάει.

Εμένα μου έκανε εντύπωση πως μαμά αναρτήσεις σε αυτοκίνητο 15 ετών με ~285.000χλμ είναι πάνω από 80 & 70% ,μπροστά και πίσω αντίστοιχα.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Είναι θέμα χρήσης, αναρτήσεων και φυσικά ποιος το λέει πως είναι 70/80%

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Είναι θέμα χρήσης, αναρτήσεων και φυσικά ποιος το λέει πως είναι 70/80%
    Βασικά το ΚΤΕΟ το οποίο είναι και σύγχρονο . Το πέρασα τον Ιανουάριο. Και βέβαια θα γινόταν αισθητό και στην οδική συμπεριφορά γιατί το πιέζω όταν είμαι μόνος.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Εμένα μου έκανε εντύπωση πως μαμά αναρτήσεις σε αυτοκίνητο 15 ετών με ~285.000χλμ είναι πάνω από 80 & 70% ,μπροστά και πίσω αντίστοιχα.

Σε δυναμομετρο τα έγραψες τα χλμ;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος

Σε δυναμομετρο τα έγραψες τα χλμ;
    Η αλήθεια είναι ότι δεν το κοπανάω. Ποτέ και πουθενά. Αλλά και πάλι είναι πολλά τα χλμ. Sachs είναι νομίζω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η αμορτισερομετρηση δεν ειναι αξιοπιστη
    αν ρωτησετε στα κτεο θα σας πουν για σπασμενα αμορτισερ που το μηχανημα τα βγαζει 80 και καινουρια που τα βγαζει 40
    τυπικος ειναι ο ελεγχος και κανενα αμορτισερ δεν βγαζει πανω απο 80000χλμ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    η αμορτισερομετρηση δεν ειναι αξιοπιστη
    αν ρωτησετε στα κτεο θα σας πουν για σπασμενα αμορτισερ που το μηχανημα τα βγαζει 80 και καινουρια που τα βγαζει 40
    τυπικος ειναι ο ελεγχος και κανενα αμορτισερ δεν βγαζει πανω απο 80000χλμ
    Θα είχα θέμα οδικής συμπεριφοράς. Πίστεψέ με.

Βέβαια από την άλλη, αν δεν μου συνέβαινε αλλά το άκουγα από τρίτο κι εγώ δε θα το πίστευα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οταν με το καλο βαλεις καινουρια θα καταλαβεις οτι τα παλια δεν δουλευαν

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καρμπυρατερ μηχανης σε αυτοκινητο!
    από εδεσσαιος στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2017, 17:28
  2. αλλαγη κινητηρα σε αυτοκινητο
    από giannis23 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2014, 02:43
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2014, 08:55
  4. Mobil 1 0w40 για αυτοκινητο συνθετικα, σε μηχανη?
    από DrBig στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2009, 01:56
  5. Πως λέγεται ο Εmo που έχει κλειδωθεί σε αυτοκίνητο;
    από galexico στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2008, 07:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας